Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Spelers » Gernot Trauner

Deze normale topic is open en bestaat uit 4 pagina's: 1 2 3 4

Echt een topper hoor onbegrijpelijk dat hij niet voor Oostenrijk speelt. Belangrijkste speler bij Feyenoord.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 22 oktober 2021 om 19:15:

Echt een topper hoor onbegrijpelijk dat hij niet voor Oostenrijk speelt. Belangrijkste speler bij Feyenoord.Wereldaankoop, beste verdediger in de eredivisie. Die gast kostte 1 miljoen maar speelt met de kwaliteiten van eentje van 15 miljoen.

 

+1/-0

Trauner: ''Ik heb ook wel mogelijkheden gehad''

Gernot Trauner is niet meer weg te denken uit de basiself van Feyenoord. De ervaren verdediger is zelden te betrappen op een grote fout. Wanneer Trauner een slippertje maakt lost hij het vaak zelf nog op ook. De Oostenrijker gaat uitgebreid in gesprek met het Algemeen Dagblad over zijn indrukwekkende start in De Kuip.

Willem van Hanegem is eerder al lovend geweest. ''Ik krijg vast niet alles mee, maar dat de mensen en zeker oud-spelers content zijn met mijn spel, dat is mooi om te horen. Ik loop al een tijdje mee, ik weet ook dat het na twee mindere wedstrijden al kan omslaan, maar dat het de mensen bevalt hoe ik verdedig en probeer op te bouwen, dat ervaar ik als een compliment.''

''Ik heb ook wel mogelijkheden gehad, maar daar zat nooit de serieuze interesse bij die ik voor ogen had om Oostenrijk en Linz te verlaten'', reageert Trauner op de vraag waarom hij Oostenrijk nooit eerder heeft verlaten. ''Ik kocht een paar maanden geleden een huis in de nabijheid van Linz en had daar rustig tot het einde van mijn loopbaan kunnen spelen. Maar toen belde Feyenoord. Dan ga je praten met de familie en met mijn zaakwaarnemer. En dan realiseer je jezelf dat je als 29-jarige niet veel kansen meer zal krijgen.''

Pleister
Ook gaat het nog even over zijn neuspleister. ''Ach, maak dat niet te groot, hoor. Ik was ooit verkouden en ben zo’n ding gaan dragen. En eigenlijk ben ik er nooit meer mee gestopt. Natuurlijk kan ik zonder, ik train ook niet met zo’n ding op mijn neus. Toen ik vertrok bij LASK wensten de spelers en de staf mij succes. Voor de grap kreeg ik een enorme doos met neuspleisters mee. Het is een beetje mijn handelsmerk daar geworden. Hier hoop ik vooral dat de mensen blij zijn met hoe ik verdedig en aanvallen probeer op te zetten.''

 

+1/-0

'Trauner vraagteken voor duel met Vitesse'

Gernot Trauner is een vraagteken voor het duel tegen Vitesse. Dat meldt het Algemeen Dagblad. De Oostenrijkse verdediger raakte in het bekerduel tegen FC Twente geblesseerd en staat sindsdien langs de kant.

Trauner werd in de wedstrijden die hij miste vervangen door Lutsharel Geertruida. Feyenoord hervat de competitie tegen Vitesse op 15 januari.

 

+1/-0

'Gernot Trauner lijkt op tijd fit voor competitiewedstrijd tegen Vitesse'

Het lijkt er op dat Gernot Trauner op tijd fit is voor de competitiewedstrijd van Feyenoord tegen Vitesse, zo meldt Sinclair Bischop bij FC Rijnmond van Rijnmond. De verdediger werd in de rust van de bekerwedstrijd tegen FC Twente gewisseld.

'Ze gaan er vanuit in De Kuip dat hij volgende week tegen Vitesse gewoon mee kan doen', zegt Bischop bij FC Rijnmond van Rijnmond. Of Luis Sinisterra ook de eerste competitiewedstrijd na de winterstop haalt is nog onbekend, weet Bischop.

Er wordt volgende week zaterdag, 15 januari, om 20:00 uur afgetrapt in De Kuip voor de competitiewedstrijd tussen Feyenoord en Vitesse.

 

+1/-0

Goed nieuws is er toch een tijd uitgeweest, maar behalve corona hebben we al lange tijd een zo goed als fitte selectie.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 4 pagina's: 1 2 3 4

Feyenoord Forum » Spelers » Gernot Trauner