Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Spelers » Lucas Pratto

Deze normale topic is open en bestaat uit 9 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

'Pratto begint tegen Sparta direct in de basis'.

De Beer wordt zondag direct voor de leeuwen gegooid. Lucas Pratto staat nog maar een paar dagen onder contract bij Feyenoord en krijgt tegen Sparta Rotterdam direct een basisplaats van trainer Dick Advocaat.

Dit meldt FeyenoordTM. Pratto is fit overgekomen van River Plate en heeft ook de medische test doorstaan. De komende dagen traint de 32-jarige spits voluit mee met de groep en maakt dan direct zijn opwachting in de punt van de aanval.

 

+1/-0

Lekker dan! Kan hij meteen laten zien of hij waar voor dat geld is.

 

+1/-0

Transfersom is ca. € 2,4 miljoen (milj) dus zal het salaris ergens tussen de € 750.000-1.000.000/j zijn .... de helft hiervan dus voor de komende 6 maanden. Ik denk wel dat hij meteen in de basis start tegen Sparta want hij is wel wedstrijdfit en zonder blessures binnen gekomen. Ik hoop ook dat het goed is voor Nico en dat ze ook samen in spits kunnen. Dan gaan we echt wel meedoen om de prijzen. Bozenik komt ook binnenkort terug dus lijken we eindelijk op sterkte te komen .... had ook niet veel langer moeten duren lol.

 

+1/-0

Als Kokcu en/of Teixeira ook weer fit zijn wordt het een leuk klusje voor Advocaat om het beste team op testellen dan kan hij tenminste vaker wisselen want je hebt een sterke bank dan.

 

+1/-0

Kokcu is wel weer fit, Texeira nog niet. Hoop dat Sinistera weer snel hele wedstrijden kan gaan spelen, daar worden we echt beter van.

De geluiden over Pratto worden steeds positiever, dus ik ben zeer benieuwd hoe het gaat uitpakken. Als zelfs Krabbedam zeer positief is over het team ;)

 

+2/-0

Echt een druk programma voor de clubs 7 wedstrijden in 21 dagen en ajax-psv al op zondag, logisch dat Pratto gelijk moet spelen tegen sparta, hopelijk past hij zich snel aan.

 

+1/-0

Was de enige nieuweling die alles qua fitheid goed deed aldus de podcast

 

+1/-0

Heel erg benieuwd. Is Jorgensen nog/weer geblesseerd..?

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Yoda schreef op 07 januari 2021 om 14:46:

Heel erg benieuwd. Is Jorgensen nog/weer geblesseerd..?maakt niet uit. Hem wil ik voorlopig even niet in de basis zien

 

+1/-0

Hoop dat hij bij ons weet te scoren, het is de laatste jaren nou niet bepaald een goalgetter gebleken.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Ramesoe schreef op 07 januari 2021 om 16:36:

Hoop dat hij bij ons weet te scoren, het is de laatste jaren nou niet bepaald een goalgetter gebleken.Is wel lang geblesseerd geweest in 2019 1 op 3 ongeveer in zijn carriere zou hij in de 20 wedstrijden op ongeveer 7-8 moeten uitkomen ligt er ook aan hoe Feyenoord hem gaat gebruiken.

 

+1/-0

Als aanspeelpunt daar schijnt hij goed in te zijn. Als hij de overige spelers makkelijker kan laten voetballer door ruimte te maken dan is zijn tijd bij ons meer dan geslaagd.

 

+1/-0

Als hij de verdediging ook bezig houdt, zorgt dat voor ruimte van andere spelers, die dan wel moeten scoren, dat dan weer wel.

 

+1/-0

VAMOS :feyenoord !

forumillustratie

 

+2/-0

Tot nu toe een grote miskoop, traag, loopt verkeerd en mist gewoon als die een hele zachte bal voor bijna open goal toegespeeld krijgt.

Dan liever nog Linsen in de spits.

En dat zegt genoeg....

 

+2/-0

Absurd om iemand nu al compleet af te schrijven, enige nuance mag best. Senesi was in zijn eerste potje op kunstgras ook geen geweldenaar.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

hassel schreef op 10 januari 2021 om 13:46:

Absurd om iemand nu al compleet af te schrijven, enige nuance mag best. Senesi was in zijn eerste potje op kunstgras ook geen geweldenaar.Nuance aanbrengen wanneer het kan moet je dat ook zeker doen, maar in deze is daar geen enkele sprake van.

Bij Senesi zag je vanaf het begin dat hij talent had en veel beter kon, dat zie je bij Pratto niet.

Als je ziet dat een uit vorm zijnde Jorgensson gewoon 3x beter invalt, zegt dat gewoon heel veel, zo niet alles.

Zeker in dit systeem heeft Pratto geen enkel toegevoegde waarde, dan moet je hoger gaan staan, hij is hooguit een pinchitter waarbij je alle ballen diep gooit.
Volgende week heb je al helemaal niks aan hem, omdat je er dan snel uit moet komen. Sinistera is dan logischer in de punt met Haps op links.

Bij die kans op goal krijgt die de bal ongelofelijk zacht aangespeeld, die moet je in ieder geval aan kunnen nemen, en zelfs dat kon die niet. Dat is geen scherpte, maar kwaliteit...

 

+1/-0

Het is nog te vroeg om hem af te schrijven, maar die goal had er in gemoeten! Hij heeft ook lang niet gespeelt natuurlijk en dat het geen goalgetter was ook al bekend.

 

+1/-0

ach in ieder geval concurrentie van Nicolai dus allebei houden ze elkaar scherp

 

+1/-0

We kunnen hem pas echt beoordelen tegen ajax, az, psv en volgens die Argentijnse espn reporter weet hij juist op de belangrijkste momenten tescoren.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 9 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Feyenoord Forum » Spelers » Lucas Pratto