Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Spelers » Lucas Pratto

Deze normale topic is open en bestaat uit 4 pagina's: 1 2 3 4

Zal ik maar beginnen een item over deze Argentijn te openen? Welkom maestro, dat je maar vaak belangrijk mag zijn voor onze club.

Ben overigens benieuwd wie van de spitsen het veld gaat ruimen......
(mijn vriend Jol heeft Bannis niet nodig)

 

+1/-0

Bannis en Azarkan 1 of 2 seizoenen verhuren of 021 moet hen nog nodig hebben.

 

+1/-0

In ieder geval iemand met heel veel wedstrijdervaring, maar ook voor hem geldt: hij moet bruikbare ballen krijgen. Een spits is voor een deel afhankelijk van de rest van het team.

 

+1/-0

Het hangt er ook van af wat voor een spits hij is. Wacht hij de ballen af, dan gaat hij gegarandeerd de boot in, maar gaat hij naar de bal en jaagt op de bal, dan zie ik kansen, dat hij er een stel inprikt. Kazim is een heel andere voetballer dan Pratto. Die speelde vaak met zijn lichaam, dan met zijn hoofd. Een echte spits, wacht in het begin zijn kansen af en slaat op het juiste moment toe.

 

+1/-0

Feliz año nuevo Lucas!

 

+1/-0

Waar ik al bang voor was gebeurt, deze jongen krijgt onderhand mythische eigenschappen toebedeelt van een groot deel van onze supporters zonder maar een bal te hebben geraakt. Rustig aan mensen wacht eerst maar eens af of hij het kan waarmaken.

Hij zou kunnen spelen met Jorgensen er vlak achter, zoals eerder met Kuijt dat werkte perfect. Feyenoord is er bij gebaat om Jorgensen om goed uit de verf te laten komen, zodat we er straks in ieder geval nog wat aan over houden.
Pratto hoeft niet eens zelf te scoren zolang hij anderen maar in stelling kan brengen, dan zou zijn komst al geslaagd zijn.

 

+1/-0

houd nu eens op over Nicolai. Die ik ik het liefst verdwijnen liever vandaag dan morgen. Presteert al 4 jaar geen hol

 

+2/-0

Wat mij betreft mag Pratto gelijk tonen wat ie kan. Als hij daarvoor de kans krijgt van Advocaat. Daar vrees ik een beetje voor. Advocaat is doodsbenauwd voor enige verandering. Met maar een huurbasis van zes maanden en een corona-crisis die alle kanten op kan gaan, blessure-mogelijkheid en een resem van spelers die terugkeren uit de ziekenboeg is 't de vraag welke plaats Pratto in de rangorde krijgt.

 

+1/-0

eerste natuurlijk de rest presteert gewoonweg niet

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

arrow1 schreef op 03 januari 2021 om 14:37:

Wat mij betreft mag Pratto gelijk tonen wat ie kan. Als hij daarvoor de kans krijgt van Advocaat. Daar vrees ik een beetje voor. Advocaat is doodsbenauwd voor enige verandering. Met maar een huurbasis van zes maanden en een corona-crisis die alle kanten op kan gaan, blessure-mogelijkheid en een resem van spelers die terugkeren uit de ziekenboeg is 't de vraag welke plaats Pratto in de rangorde krijgt.Daar geloof ik niet in, de spelers moeten eerst een goede conditie hebben en elke speler die komt word eerst wat extra mee getraind.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

willem van Hanegem schreef op 03 januari 2021 om 12:14:

houd nu eens op over Nicolai. Die ik ik het liefst verdwijnen liever vandaag dan morgen. Presteert al 4 jaar geen holHet gaat mij erom dat we nog een leuke tranfersom voor hem krijgen, Jorgensen vertegenwoordigt waarde die pratto niet. Jorgensen vertrekt heus wel van de zomer, hopelijk voor ons voor meer dan 5+ miljoen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

arrow1 schreef op 03 januari 2021 om 14:37:

Wat mij betreft mag Pratto gelijk tonen wat ie kan. Als hij daarvoor de kans krijgt van Advocaat. Daar vrees ik een beetje voor. Advocaat is doodsbenauwd voor enige verandering. Met maar een huurbasis van zes maanden en een corona-crisis die alle kanten op kan gaan, blessure-mogelijkheid en een resem van spelers die terugkeren uit de ziekenboeg is 't de vraag welke plaats Pratto in de rangorde krijgt.Advocaat heeft bij de club gesmeekt voor een extra spits en hij heeft hierin zijn zin gekregen. Als hij een absolute meerwaarde blijkt, dan staat hij gewoon in de basis hoor.

Hij zal nog wel aanpassingstijd nodig hebben en is nog niet wedstrijdfit, dus hij zal niet gelijk in de basis starten.

 

+1/-0

Jorgensen zal mits hij fit blijft nog genoeg minuten krijgen met dubbel programma mischien dat Dickie een manier vindt om ze beide op testellen.

 

+1/-0

Ik verwacht dat Pratto begint met een invalbeurt na 75 min. De volgende wedstrijden zal hij meer minuten krijgen, totdat hij met Nicolai een helft van de wedstrijd gaat spelen. Dus Nicolai eerste helft, Pratto 2e helft. Daarna Pratto eerste helft, Nicolai 2e helft. En dan is Nicolai getergd en gaat scoren.

 

+1/-0

Pratto heeft nu een bijnaam gekregen die mij tegen de haren strijkt. Er is maar één BEER en dat was Reinier Krijermaat. Deze man moet zich eerst nog gaan bewijzen en daarnaast mag hij natuurlijk nooit deze bijnaam krijgen. Er is toch ook maar een kromme en een Moulijn.

 

+1/-0

Leuk dat Feyenoord door de buitenwacht totaal niet gezien wordt als kanshebber voor de titel.....dan kun je alleen maar verrassen

 

+1/-0

Lucas Pratto oogt gretig en kan er snel staan bij Feyenoord
KUNSTGRAS GEEN PROBLEEM
De voorhoede van Feyenoord bestond voor de winterstop vaak simpelweg uit de paar fitte spelers die genoeg waren. Na de komst van de Argentijnse spits Lucas Pratto en de terugkeer van Luis Sinisterra kan coach Dick Advocaat plotseling keuzes gaan maken.

https://www.ad.nl/nederlands-voetbal/lucas-pratto-oogt-gretig-en-kan-er-snel-staan-bij-feyenoord~a389cda8/?referrer=https%3A%2F%2Flink

 

+1/-0

@DubbelQ; Reinier was beertje Kreijermaat. Pratto wordt de Beer
@Marc; Als Dick dit zo ziet, dan zal dit alleen maar goed voor hem worden. Hij houdt van keuzes maken, maar vaak ook de goede.

 

+1/-0

Hoeveel zal die Pratto krijgen?

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

danall schreef op 05 januari 2021 om 00:30:

Hoeveel zal die Pratto krijgen?3 miljoen dollar per jaar volgens Argentijnse media, als dat klopt zou Feyenoord 1,2 miljoen kwijt zijn voor een half jaar. Nederlandse media noemde hem al een peperdure aanwinst, maar het lijkt mij sterk dat Feyenoord echt zoveel geld betaald.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 4 pagina's: 1 2 3 4

Feyenoord Forum » Spelers » Lucas Pratto