Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Spelers » Jordy Wehrmann

Deze normale topic is open en bestaat uit 4 pagina's: 1 2 3 4

Met het vertrek van Wouter Burger is er een plek vrijgekomen in de selectie voor Wehrmann. Heb nog niet veel van hem gezien maar in de voorbereiding zag je wel dat zijn basis techniek goed is. Ben benieuwd..

 

+1/-0

Hopelijk kan hij aanhaken. Vorige jaar bij Dordt viel hij niet op eigenlijk, maar dat hoeft niet zoveel te zeggen natuurlijk.

 

+1/-0

Tegen Sparta (vr) deed hij wel van zich spreken.

 

+1/-0

Voordat hij naar Dord ging, speelde hij vaak goede wedstrijden in O19. Een solide spelende middenvelder.

 

+1/-0

Advocaat ziet het wel in hem zitten dus, anders krijg je echt niet de kans.

 

+1/-0

laten we even afwachten tot Advocaat daadwerkelijk deze jongen speelminuten gaat geven, de kans erop is niet echt heel groot.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Ramesoe schreef op 16 oktober 2020 om 12:53:

laten we even afwachten tot Advocaat daadwerkelijk deze jongen speelminuten gaat geven, de kans erop is niet echt heel groot.Welke positie moet hij zich op richten van Fer? We hebben veel middenvelders nu en die zijn momenteel allemaal fit.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 16 oktober 2020 om 12:57:

open/sluit de onderstaande quote:

Ramesoe schreef op 16 oktober 2020 om 12:53:

laten we even afwachten tot Advocaat daadwerkelijk deze jongen speelminuten gaat geven, de kans erop is niet echt heel groot.Welke positie moet hij zich op richten van Fer? We hebben veel middenvelders nu en die zijn momenteel allemaal fit.Genoeg middenvelders beschikbaar en gelukkig allemaal fit. Advocaat deed al nauwelijks beroep op Burger en die is al stukken verder in zijn ontwikkeling.

Het is voor deze jongen leuk dat hij afentoe mag aansluiten bij het eerste, maar hij is er nog lang niet klaar voor.
Hij zou eigenlijk gewoon verhuurt moeten worden aan een goede eerstedivisionist en niet aan clubs als Dordt. Dat schiet gewoon niet op.

Hij zal zijn minuten moeten maken bij het O21-elftal.

 

+1/-0

Klopt tenzij er veel uitvallers komen want dat blijft onzeker dit rare seizoen, maar alleen het meetrainen met betere spelers helpt zijn ontwikkeling die had hij niet in Dordrecht waar hij gelijk 1 vd beste was.

 

+1/-0

Kenneth Perez was lovend over hem, hij ziet wel wat in hem, maar Bannis is hij nog niet overtuigd van.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 03 december 2020 om 02:29:

Kenneth Perez was lovend over hem, hij ziet wel wat in hem, maar Bannis is hij nog niet overtuigd van.Hij deed het best aardig inderdaad. Bannis daar ben ik ook niet kapot van te klein te ielig en mist de benodigde snelheid.

 

+1/-0

Transfergerucht

Italiaanse clubs hebben een oogje op Feyenoord-talent
Diverse Italiaanse club houden Feyenoord-middenvelder Jordy Wehrmann in de gaten. AS Roma is al langer concreet voor het 21-jarige talent van de Rotterdammers. In 2017 probeerden ze Wehrmann al naar de Italiaanse hoofdstad te halen. (TeleRoma)

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

John Part schreef op 04 december 2020 om 15:57:

Transfergerucht

Italiaanse clubs hebben een oogje op Feyenoord-talent
Diverse Italiaanse club houden Feyenoord-middenvelder Jordy Wehrmann in de gaten. AS Roma is al langer concreet voor het 21-jarige talent van de Rotterdammers. In 2017 probeerden ze Wehrmann al naar de Italiaanse hoofdstad te halen. (TeleRoma)Hij heeft nog maar een contract tot komende zomer, dus ze kunnen hem halen voor praktisch niks.

 

+1/-0

Dit begrijp ik dan niet, Jordy speelt vrij redelijk in de hoofmacht en is het contract nog niet verlengt. Hoe stom kan je niet zijn.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Bestlander schreef op 04 december 2020 om 17:38:

Dit begrijp ik dan niet, Jordy speelt vrij redelijk in de hoofmacht en is het contract nog niet verlengt. Hoe stom kan je niet zijn.Niet zo heel gek natuurlijk normaal gesproken had hij nog geen seconde gespeelt.

 

+1/-0

Arnesen is niet gek die gaat heus wel verlengen zeker nu er na dit seizoen een nieuwe weg wordt ingeslagen, wel interessant dat hij 3 jaar geleden al gescout is door Roma.

 

+1/-0

Ik zou deze jongen wel eens een paar potjes willen zien spelen. Zal ongetwijfeld ook nog niet fantastisch zijn. Maar er moet toch iets rondlopen bij Feyenoord met het vermogen om af en toe het spel te verleggen?

 

+1/-0

'De Graafschap wil Wehrmann en Azarkan huren'

Jordy Wehrmann komt op dit moment amper aan spelen toe bij Feyenoord. De 21-jarige middenvelder staat in de nadrukkelijke belangstelling van De Graafschap. De club uit de Keuken Kampioen Divisie hoopt de Feyenoorder voor de rest van het seizoen op huurbasis over te nemen.

Dit meldt Feyenoord-watcher Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad. Feyenoord gaat de komende dagen beslissen of Wehrmann verhuurd mag worden. De talentvolle middenvelder maakt een prima indruk op de training en krijgt regelmatig speeltijd, maar met de aanstaande terugkeer van João Carlos Teixeira en Orkun Kökcü neemt de kans op speeltijd af. Een verhuur is daardoor een serieuze optie voor de clubleiding.

Marouan Azarkan staat ook op de nominatie om verhuurd te gaan worden. De 19-jarige aanvaller is in gesprek met NAC Breda en De Graafschap. De club uit Doetinchem is het meest concreet voor de talentvolle Feyenoorder. De komende dagen wordt er meer duidelijkheid verwacht, zo meldt Omroep Gelderland.

Jordy Wehrmann kan van #Feyenoord naar De Graafschap. De clubleiding van Feyenoord beslist op korte termijn of de zelf opgeleide speler inderdaad zal worden uitgeleend. Feyenoord kan zelf al een tijdje niet beschikken over de middenvelders Teixeira en Kökcü.

 

+1/-0

VI: Hoffenheim wil Wehrmann overnemen

Jordy Wehrmann heeft niet alleen de optie om tijdelijk te vertrekken naar De Graafschap. De talentvolle middenvelder kan namelijk ook definitief de overstap maken naar 1899 Hoffenheim. De Duitse club wil Wehrmann per direct overnemen, zo meldt Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam.

De clubleiding neemt het voorstel van 1899 Hoffenheim in overweging en de komende dagen wordt er meer duidelijkheid verwacht. Wehrmann heeft een contract dat komende zomer afloopt.

 

+1/-0

Die zie ik het wel redden in Duitsland. Wat ik gezien heb van hem gewoon een degelijke speler.

Helaas voor hem zijn er met Fer, Toornstra en Diemers zulke goede concurrenten dat het voor hem schier onmogelijk is om eens kans te krijgen in het elftal.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 4 pagina's: 1 2 3 4

Feyenoord Forum » Spelers » Jordy Wehrmann