Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Spelers » Bryan Linssen

Deze normale topic is open en bestaat uit 10 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Allemaal leuk en aardig... Maar je hebt ook buitenspelers met heel veel snelheid nodig of de creativiteit om een mannetje te passeren en dat hebben diemers en linssen niet. Nu weet heel nederland dat ze naar binnen komen met de backs er overheen...

Dus je tegenstanders weten dat ook... Dat maakt je voorspelbaar. Je hebt ook buitenspelers nodig die of creatief zijn met scorend vermogen als Berghuis of ook snelheid zodat ze ook eens buiten om kunnen gaan of diep gaan en gaten trekken.

Daarom werkte sinisterra op je flank zo goed.

Het klopt verder wel wat Advocaat aan geeft... Johnston is een adequate back up maar heeft niet dat vermogen om goed over zijn tegenstander heen te klappen en een voorzet te geven zoals haps en malacia. Geertruida als rechts back heeft het zelfde probleem als Johnston nu... Waarom word dat probleem niet aangekaart? We hebben ook geen adequate rechts back... Probeer daar Narsingh als rechts back! Die kan het zelfde brengen als Haps aan de andere kant.

linssen vond ik trouwens als 10 ook niet onaardig... Maar ja voor het grootste deel spelen we niet met een 10 xD Mss is hij ook nog bruikbaar als meevoetballende valse 9 als Jorgensen weer eens in de lappen mand zit.

 

+1/-0

Valt me tot nu toe ontzettend tegen, laat helemaal niks zien. Geen enkele actie of doelpoging waar ook maar enige voetbalkwaliteit uit blijkt. Hij moet toch beter kunnen? Ik moet bekennen dat ik niet veel Vitesse gekeken heb vorig jaar maar ze gaven hoog van hem op. Hij doet me denken aan sekou cissé.

 

+1/-0

Linssen doet zijn best maar tot nu toe is het rendement 0,0.
Daarbij moet ik aanmerken dat er meer spelers zijn die ook vandaag weer ver onder hun kunnen spelen, ik snap het niet.

Een pass over een paar meter spelen ze naar de tegenstander, laten ze daar maar eens op gaan trainer een pass op maat geven, dat is een ramp hoor.

Jammer dat Advocaat Toornstra niet inbracht, hij loopt veel, werkt hard, en heeft een goed schot.

Het spel vandaag was weer voorspelbaar, traag, veel fouten, ook met afronden.

Ik kijk verder en gaat er van uit dat het goed komt, maar het moet niet te lang duren.

 

+1/-0

en dan nog moet je tweemaal scoren op het laatst

 

+1/-0

Op het laatst zag je wat narsingh zijn probleem is die komt wel in scoringskans door zijn snelheid wat je voorin mist alleen scoort bijna nooit xD

En berghuis mist ook wel eens een kans.

Linssen word niks links op de vleugel... Dat is het zelfde als met larsson. Je hebt er snelheid nodig en iemand die zijn mannetje kan passeren en diepte maakt door loop acties. Dat moet ook vanuit het middenveld komen iemand die diepte maakt maar dat doen kokcu en diemers niet...

Het elftal was gewoon niet in balans. En dan krijg je dit.. Het valt me vooral tegen dat een ervaren coach als Advocaat niet ziet welke kwaliteiten er nodig zijn om zijn eigen spel systeem wel te laten werken...

Zet linssen maar neer als valse 9 in de spits. Kan koppen is lastig voor tegenstanders en heeft ene neusje voor de goal en traint nu met spitsen trainer van persie. Jorgensen heeft het niet en Bozenik kan nog niet goed genoeg mee voetballen. Feyenoord rendeerde zo'n beetje het hele seizoen zonder Jorgensen met narsingh of sinisterra in de spits. Jorgensen moet weer het gevoel terug krijgen laat die de rol van Toornstra op het middenveld overnemen. Is sneller, groter en sterker dan toornstra. Kan Jorgensen die loopacties maken richting spits voor de aansluiting van voren in de diepte. Deed hij ook vaak genoeg bij Kopenhagen.

 

+1/-0

Welke gek heeft bedacht dat deze tokki goed genoeg zou zijn? Dat kaartje aan Jansma gaat er niet komen.

 

+1/-0

ach Sinesterra komt er aan....

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

willem van Hanegem schreef op 21 september 2020 om 17:47:

ach Sinesterra komt er aan....Dan was larson nog beter als Linsen.

 

+2/-0

Zowel Linssen als Nico krijgen ook weinig steun de middenvelders moet meer naar voren spelen het is ook veel te afwachtend en ruimtes zijn tegroot. Laatste minuten konden ze het opeens wel maar toen was het telaat.

 

+1/-0

Ze moeten ook in formatie gegroepeerd meer naar voren schuiven. Maar dat doen ze nu ook niet meer vorig seizoen ging dat beter.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 21 september 2020 om 20:04:

Zowel Linssen als Nico krijgen ook weinig steun de middenvelders moet meer naar voren spelen het is ook veel te afwachtend en ruimtes zijn tegroot. Laatste minuten konden ze het opeens wel maar toen was het telaat.Precies, het hele spel gaat veel te langzaam, de opbouw gaat achter van links naar rechts.
Dan gaat de bal naar voren en weer terug, dan een pass naar voren die bij de tegenstander terecht kwam.
Mouwen opstropen en de spelers leren een goede pass te geven en snel te handelen.
Het tempo van het spel ging omhoog en feyenoord speelde de laatste tie minuten alleen op de helft van twente, en dat heeft niets te maken dat ze kramp hadden bij Twente want dat was tijdrekken.
Dus ze kunnen wel beter als dat ze lieten zien, maar spelers die zwak spelen vervangen het kan ook door jeugdspelers.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Feyenoordopnummer1 schreef op 27 augustus 2020 om 16:28:

. Probeer daar Narsingh als rechts back! Die kan het zelfde brengen als Haps aan de andere kant.

.Heb altijd gevoel gehad dat Toornstra dat heel goed kan invullen.

 

+1/-0

Ik geloof niet om één speler te vervangen dat het probleem daarmee opgelost is.
Het is en, en, hoe er gespeeld is geweest is veel te behoudend en geen beleving.

Je kan wissels toepassen waar je echt van denk dat zou het spel ten goede komen, maar het spel moet meer naar voren worden gespeeld en aansluiting, en beleving in het spel.

Ze mogen trainen om een pass op maat te geven en op snelheid, laten ze maar een paar uur per dag extra trainen.

Zo komen wij niet bij de eerste vier.

 

+1/-0

Per direct uitlenen aan de Bruna. Kan hij de hele dag kaartjes schrijven aan Jansma. Alles beter dan dat hij nog 1 minuut bij ons op het veld staat. Komt zwaar tekort, maar snapt dat niet. Zet Texeira er maar in.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

socrates schreef op 27 september 2020 om 19:15:

Per direct uitlenen aan de Bruna. Kan hij de hele dag kaartjes schrijven aan Jansma. Alles beter dan dat hij nog 1 minuut bij ons op het veld staat. Komt zwaar tekort, maar snapt dat niet. Zet Texeira er maar in.
Klopt Texeira is wel een mannetje, die een aanwinst is.

 

+1/-0

Teixeira gewoon op het middenveld a.u.b.

We hebben een spitsen probleem jorgensen is weer geblesseerd en Bozenik heeft geen snelheid en kan niet mee voetballen. Zet linssen maar neer als valse spits. Kan hij dat ook niet kan je hem voor dit systeem afschrijven.

 

+1/-0

Je hoorde het gemor al als hij de bal kreeg, dit gaat alleen maar erger worden hij valt gewoon (nog) niet goed in Rotterdam zuid. Waarschijnlijk door zijn maniertjes/praatjes hij zal dus mondjes moeten gaan snoeren. Advocaat heeft veel vertrouwen in hem, maar of dat genoeg is zal moeten blijken.

 

+1/-0

@Marc Acardipane

Advocaat heeft hem ook gehaald net als diemers. Maar blijkt weer eens dat Advocaat geen kijk heeft op welke spelers er beter passen in zijn systeem als hij er niet mee heeft gewerkt.
Dit was ook het geval toen hij een karren vracht aan spelers haalde die niks toevoegde aan Sparta en toen degradeerde ze.

Linssen en Diemers vallen tegen maar krijgen teveel kansen van Advocaat omdat hij ze zo nodig vond...

Je moet Advocaat echt tegen zichzelf in bescherming nemen en die spelers uit de basis te gooien op die posities. Ze blijken slechter te renderen dan wat er vorig jaar stond.

Linssen als 10 of valse 9 kan je mss nog proberen. Kan ie dat ook niet heb je er niks aan of je verstopt hem als back.
Diemers vertraagt het middenveld te veel en heeft minder diepgang dan toornstra.

 

+1/-0

Diemers maakt wel een goede indruk hoor dat hij niet speelde was omdat hij wat pijntjes had overigens was Jens een goede vervanger.

 

+2/-0

Enkel in wedstrijden met dat lage tempo maakte diemers een goede indruk.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 10 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Feyenoord Forum » Spelers » Bryan Linssen