Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Spelers » Robert Bozenik

Deze normale topic is open en bestaat uit 3 pagina's: 1 2 3

Deze jongen draagt veel druk met zich mee komend jaar...
Geld voor een ander is er niet, Jørgensen raak je nergens kwijt.... Zeker niet in deze tijden.

 

+0/-0

Nico blijft gewoon eerste spits, het is een prima spits als hij fit is. Bozenik heeft potentie, maar moet nog veel leren. Genoeg spitsen in huis, ik zie liever een talentvolle rechterverdediger komen.

 

+1/-0

Als hij fit is.................die woorden moet even in je hoofd houden en de afgelopen seizoenen voor je halen....Wefwezen, want hij heeft geen sportlichaam dat is inmiddels wel gebleken.

 

+1/-0

Ja dat weet ik, maar we hebben gewoon geen andere keuze.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

willem van Hanegem schreef op 18 mei 2020 om 16:49:

Als hij fit is.................die woorden moet even in je hoofd houden en de afgelopen seizoenen voor je halen....Wefwezen, want hij heeft geen sportlichaam dat is inmiddels wel gebleken.Wie zit er - in Corona tijden - te wachten op een nauwelijks scorende spits, die blessure gevoelig is, en ook niet op kunstgras kan spelen?! Wegwezen gaat 'm dus niet worden. Zal gewoon eerste spits gaan blijven. Hij zal er allicht meer maken dat afgelopen seizoenen...

 

+1/-0

Voor hem is er altijd vraag. Waarschijnlijk zijn geboorteland. Lekker slijten voor de aankoopprijs, want ik ben er klaar mee.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

willem van Hanegem schreef op 22 mei 2020 om 10:51:

Voor hem is er altijd vraag. Waarschijnlijk zijn geboorteland. Lekker slijten voor de aankoopprijs, want ik ben er klaar mee.Nou ik nog niet en wat heb je aan die paar centen die je er heel misschien voor krijgt? Je vergeet alweer dat de speler ook nog een wil heeft en die wil helemaal nog niet terug. Die gaat helemaal nergens heen, bovendien er zijn wel belangrijker positie's die moeten worden ingevuld.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 3 pagina's: 1 2 3

Feyenoord Forum » Spelers » Robert Bozenik