Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Home of History » Robert Bozenik

Deze normale topic is open en bestaat uit 14 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 ... 10 11 12 13 14

Verkopen die Nico voor 5 miljoen heb je nog altijd winst

 

+0/-0

Ik zei het al hier boven Van Persie erbij halen !
Hoor net dat hij spitsentrainer wordt en met name met Bozenik aan de slag gaat.

 

+0/-0

Deze jongen draagt veel druk met zich mee komend jaar...
Geld voor een ander is er niet, Jørgensen raak je nergens kwijt.... Zeker niet in deze tijden.

 

+0/-0

Nico blijft gewoon eerste spits, het is een prima spits als hij fit is. Bozenik heeft potentie, maar moet nog veel leren. Genoeg spitsen in huis, ik zie liever een talentvolle rechterverdediger komen.

 

+1/-0

Als hij fit is.................die woorden moet even in je hoofd houden en de afgelopen seizoenen voor je halen....Wefwezen, want hij heeft geen sportlichaam dat is inmiddels wel gebleken.

 

+1/-0

Ja dat weet ik, maar we hebben gewoon geen andere keuze.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

willem van Hanegem schreef op 18 mei 2020 om 16:49:

Als hij fit is.................die woorden moet even in je hoofd houden en de afgelopen seizoenen voor je halen....Wefwezen, want hij heeft geen sportlichaam dat is inmiddels wel gebleken.Wie zit er - in Corona tijden - te wachten op een nauwelijks scorende spits, die blessure gevoelig is, en ook niet op kunstgras kan spelen?! Wegwezen gaat 'm dus niet worden. Zal gewoon eerste spits gaan blijven. Hij zal er allicht meer maken dat afgelopen seizoenen...

 

+1/-0

Voor hem is er altijd vraag. Waarschijnlijk zijn geboorteland. Lekker slijten voor de aankoopprijs, want ik ben er klaar mee.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

willem van Hanegem schreef op 22 mei 2020 om 10:51:

Voor hem is er altijd vraag. Waarschijnlijk zijn geboorteland. Lekker slijten voor de aankoopprijs, want ik ben er klaar mee.Nou ik nog niet en wat heb je aan die paar centen die je er heel misschien voor krijgt? Je vergeet alweer dat de speler ook nog een wil heeft en die wil helemaal nog niet terug. Die gaat helemaal nergens heen, bovendien er zijn wel belangrijker positie's die moeten worden ingevuld.

 

+1/-0

Nogmaals als het nieuws klopt dan gaat van persie de spitsen trainen, dus ook Bozenik zal veel van hem kunnen leren. Bozenik is jong maar ook leergierig, dus hij kan hier zijn voordeel mee doen.

 

+1/-0

Nieuws klopt!

 

+1/-0

Tijdens een interview sprak van Persie over de gretigheid en het hard werken van Robert Bozenik.
Hij vond het een jongen die goed luistert, en het snel overneemt wat hem verteld wordt.
Dat klinkt als muziek in mijn oren, het is echter wel zo dat van Persie één dag in de week de voorhoede traint, al noemt hij het zichzelf geen spitsentrainer.
Hij wil ook zelf kijken of hij dit leuk vind, dat hij maar één dag in de week de voorhoede onder zijn hoede neemt heeft te maken dat hij andere dagen bezet is.

 

+1/-0

Die jongen werkt hard aan zijn nederlands en werkt met Van Persie hij gaat gewoon eerste spits worden.

 

+1/-0

Kijk daar zit tenminste pit in en is veel meer beweeglijk dan slome duikelaar Nicolai die alleen maar loopt te zeiken tegen de arbiter(s)

 

+1/-0

Zou me niks verbazen als Dick tegen Twente al voor Bozenik gaat kiezen je moet gewoon kijken naar de vorm vd dag NJ heeft het niet loopt tegen zichzelf te voetballen en Bozenik heeft het toch aardig gedaan sinds hij in Rotterdam is.

 

+1/-0

Ik zou dat ook top vinden. Laat Nicolai zich maar met invalbeurten weer eens bewijzen ipv te teren op de ene top seizoen

 

+1/-0

Italianen houden hem al in de gaten, is ook een type voor Italië. Gaat een heel mooi bedrag opleveren in de toekomst voor spitsen betalen ze de hoofdprijs.

 

+1/-0

Dit kereltje werd helemaal afgemaakt op TV maar ik zeg je hij gaat het nog maken. Hij heeft het spitsinstinct alleen moet ie nog even wat beter leren omgaan met het voetballende gedeelte. Ik zie aan hem dat hij keihard wil werken om zich te verbeteren, dus dat kan alleen nog maar beter worden. Dat zie ik niet bij Nikolai , die is er klaar mee.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 27 september 2020 om 01:12:

Italianen houden hem al in de gaten, is ook een type voor Italië. Gaat een heel mooi bedrag opleveren in de toekomst voor spitsen betalen ze de hoofdprijs.Hopelijk eerst voor ons veel scoren.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Dirkteur schreef op 29 september 2020 om 02:01:

Dit kereltje werd helemaal afgemaakt op TV maar ik zeg je hij gaat het nog maken. Hij heeft het spitsinstinct alleen moet ie nog even wat beter leren omgaan met het voetballende gedeelte. Ik zie aan hem dat hij keihard wil werken om zich te verbeteren, dus dat kan alleen nog maar beter worden. Dat zie ik niet bij Nikolai , die is er klaar mee.Sowieso vind ik media te negatief over Feyenoord, ze doen net of Feyenoord drie keer is weggespeeld. Terwijl 0-2, 1-1 en 4-2 best een goed begin is hoor.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 14 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 ... 10 11 12 13 14

Feyenoord Forum » Home of History » Robert Bozenik