Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Home of History » Robert Bozenik

Deze normale topic is open en bestaat uit 14 pagina's: 1 2 3 4 ... 8 9 10 11 12 13 14

Je kunt niet verschillende speelwijzen lukraak combineren. Bozenik is een heel ander competitie-voetbal gewend. Kijk eens naar bijvoorbeeld Oost-Europese clubs. Die spelen heel statisch, van spontane combinaties is geen sprake.

 

+1/-0

Bozeník wacht op zijn beurt: 'Dat ik voor Linssen kies, zegt wel iets'
18.25 uur

Robert Bozeník vertrekt deze zomer mogelijk nog bij Feyenoord. De 21-jarige spits werd begin 2020 voor vier miljoen euro overgenomen van MSK Zilina, maar heeft met vier goals in 27 wedstrijden nog niet kunnen overtuigen.

Feyenoord zoekt nog altijd een spits na het vertrek van Nicolai Jørgensen. Voorlopig kiest trainer Arne Slot voor Bryan Linssen in de punt van de aanval. Naoufal Bannis is een andere optie. Bozeník viel tot nu toe in alle wedstrijden van de Rotterdammers in.

'Voor mij hoeft hij op dit moment niet weg, maar als spelers ontevreden zijn over hun rol is het een andere discussie', sprak Slot woensdag desgevraagd tijdens zijn vooruitblik op Feyenoord-Elfsborg. 'Ik heb Bryan, Robert en Naoufal als spitsen. Robert heeft niet tegen mij uitgesproken dat hij ontevreden is, maar ik zou het gek vinden als hij wel tevreden is.'

'Hij krijgt wel al meer speeltijd dan vorig jaar', doelde Slot op de invalbeurten van Bozeník. 'Of hij de eerste spits van Feyenoord kan worden, zal hij de komende weken en maanden moeten aantonen. Het feit dat ik nu voor Bryan kies, zegt wel iets. Bryan is op dit moment beter dan Robert.'

 

+1/-0

Linssen was ook beter als Jorgensen en Pratto.

 

+1/-0

Die moet je gewoon een jaar verhuren aan de oostblok. CSKA wilde hem toch ook? Als hij dan bevalt, kun je hem nog voor een paar miljoen slijten. Bannis doet niet onder voor hem. Die is 2,5 jaar jonger en komt uit de eigen jeugd.

 

+1/-0

Verhuur is de beste optie, deze jongen wordt ook niet beter van een jaar met alleen maar invalbeurten. Idealiter verhuur je hem aan een eredivisieclub, maar een club als Excelsior zou hem ook goed kunnen gebruiken. Ik heb hem in elk geval afgeschreven voor Feyenoord 1, hij mist overduidelijk kwaliteit. Jammer van de hoge transfersom, maar je moet door selecteren als club. Beetje een Lazovic gevalletje, maar dan kwalitatief minder goed.

 

+1/-0

Gewoon bij een RKC ofzo, maar dan moet er wel iemand bij en over 10 dagen sluit de transfermarkt.

 

+1/-0

Heracles zou een goeie optie voor hem zijn. Bij RKC is het een beetje zinloos want die spelen voornamelijk op hun eigen helft. ook die Dalmau van utrecht is wel uit de basis te spelen door bozenik. Ergens in de middenmoot zien te droppen.

 

+1/-0

Echt onbegrijpelijk dat ze bij Rijnmond de suggestie doen om hem in de KKD te stallen. Hij heeft 4,5 miljoen gekost en vangt waarschijnlijk tonnen salaris. Die kunnen dat helemaal niet betalen. Beste is gewoon een club in het Oostblok. Hopelijk rendeert hij daar en kan nog een deel van zijn transfersom worden teruggehaald. Ik heb 0 vertrouwen meer in deze speler. Bannis is van vergelijkbare kwaliteit, 3 jaar jonger en een stuk goedkoper in de huishouding lijkt mij.

 

+1/-0

Hij valt nu zonder enig vertrouwen in, een doelpuntje zou dan wel helpen.

Ik herinner me van zijn eerste wedstrijden wel zijn doelgerichtheid en de juiste loopacties. Veel ballen waren tussen de palen. Techniek/balaanname/kaatsen was niet heel veel nee. Maar hij kan wel meer dan we nu zien.

Verhuren zou niet gek zijn, maar dan wel eredivisie of een redelijke competitie in buitenland. Of houden als 2e invaller en hopen dat hij door een goal vertrouwen kweekt en met zijn enthousiasme (lijkt nu ook weg te zijn) toch van waarde wordt.

 

+1/-0

Na zijn blessure heeft hij niks meer laten zien het begin was best goed. De druk is nu tegroot lijkt het en Linssen gaat hij er nooit meer uitspelen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 24 augustus 2021 om 11:33:

Na zijn blessure heeft hij niks meer laten zien het begin was best goed. De druk is nu tegroot lijkt het en Linssen gaat hij er nooit meer uitspelen.


In het begin scoorde hij paar keer, maar ik kon het verder nou niet bepaald goed noemen. Die gozer mist gewoon de benodigde kwaliteiten voor Feyenoord 1.

Voor verhuur binnen Nederland zullen de clubs niet warm lopen voor een speler die niet mee kan voetballen. Dat is een van de belangrijkste eisen voor een spits in het Nederlandse voetbal.

 

+1/-0

Voetbalprimeur: 'Róbert Boženík kan transfer maken naar Duitsland'

Volgens Voetbalprimeur kan Róbert Boženík een transfer maken naar Duitsland. De aanvaller zou de overstap kunnen maken naar Fortuna Düsseldorf.

Update:
Voetbalprimeur: 'Róbert Boženík kan transfer maken naar Duitsland'

Volgens Voetbalprimeur kan Róbert Boženík een transfer maken naar Duitsland. De aanvaller zou de overstap kunnen maken naar Fortuna Düsseldorf. De Slowaakse aanvaller lijkt bij Feyenoord niet de eerste spits te zijn.


Naast Fortuna Düsseldorf zouden er nog meer clubs geïnteresseerd zijn in Boženík, zo meldt Voetbalprimeur. De voorkeur van de aanvaller zou in Duitsland liggen. Fortuna Düsseldorf speelt in de 2. Bundesliga.

Update:

'Bozeník mag op huurbasis vertrekken van Feyenoord'

Róbert Bozeník zit bij Feyenoord op een dood spoor, zo lijkt het. De 21-jarige spits van Feyenoord hoeft voorlopig niet te rekenen op speelminuten onder Arne Slot en mag daardoor op huurbasis vertrekken. De trainer geeft de voorkeur aan Bryan Linssen boven de Slowaak.

Volgens VoetbalPrimeur staat Feyenoord open voor een tijdelijke transfer van Bozeník. Fortuna Düsseldorf is één van de clubs die momenteel in verband wordt gebracht met de spits van de Rotterdammers, maar er schijnen meerdere opties te zijn.

Bozeník heeft intern al aangegeven open te staan voor een vertrek naar Duitsland. De spits heeft nog een contract tot medio 2024. De verwachtingen van de Rotterdammers zijn dat hij nog een tijdelijke overstap maakt voor de einde van de transferwindow.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 25 augustus 2021, 17:08:38.

 

+1/-0

Prima 2e Bundesliga goed voor zowel Conteh als Bozenik zal samenvattingen wel kijken op zaterdag (ARD).

 

+1/-0

Voor Bozenik veel beter te gaan waar hij waardering ondervindt, hier is hij op eind spoor.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

arrow1 schreef op 25 augustus 2021 om 22:03:

Voor Bozenik veel beter te gaan waar hij waardering ondervindt, hier is hij op eind spoor.


Onzin deze jongen krijgt genoeg waardering, maar is gewoon niet goed genoeg. Het zou volgens velen ook liggen aan een te laag zelfvertrouwen, maar zelfs als hij blaakt van het zelfvertrouwen kan hij nog steeds geen bal fatsoenlijk raken.

 

+1/-0

Weet nog wel dat oud-spits Kieft in het begin hem best aardig vond en bracht hij meer als Jorgensen. In elk geval heeft Slot hem nog niet opgegeven al zal hij het voorlopig met invalbeurten moeten doen.

 

+1/-0

De suggestie dat hij niets zou kunnen lijkt mij ook flink overdreven, alsof we zulke amateurs zijn dat we niets in hem zien en toch aanwerven. Als hij echt er niets van zou baken was - ie allang en breed van de hand gedaan, zeker onder Slot. Probleem met vooral voorhoedespelers is dat ze ook moet " passen " in het plaatje. Vooral als spits moet het kloppen en klikken.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

arrow1 schreef op 26 augustus 2021 om 14:18:

De suggestie dat hij niets zou kunnen lijkt mij ook flink overdreven, alsof we zulke amateurs zijn dat we niets in hem zien en toch aanwerven. Als hij echt er niets van zou baken was - ie allang en breed van de hand gedaan, zeker onder Slot. Probleem met vooral voorhoedespelers is dat ze ook moet " passen " in het plaatje. Vooral als spits moet het kloppen en klikken.Inderdaad, situatie is nu gewoon lastiger voor hem, maar blijkbaar zijn er genoeg clubs geinteresseerd lijkt erop dat hijzelf graag iets anders wilt.

 

+1/-0

Als je hem zou kunnen verkopen zou ik daar voor opteren, ook na z'n verhuur zal hij tekort komen waarschijnlijk en dan kan je beter nu afscheid nemen als er nog veel interesse is.

 

+1/-0

'Interesse Bozeník neemt toe; spits overweegt opties'

De kans is groot dat Róbert Bozeník Feyenoord voor het einde van de transferzomer nog gaat verlaten. De 21-jarige spits staat in de belangstelling van diverse clubs uit het binnen- en buitenland. Volgens FeyenoordTM overweegt de Slowaak momenteel zijn opties.

De interesse van Fortuna Düsseldorf, VfB Stuttgart en PEC Zwolle was al bekend. Vandaag maakt het goed ingevoerde Twitter-account ook bekend dat FC Nürnberg FK, Dinamo Moskou en GD Estoril-Praia overwegen om Bozeník aan te trekken. Voorlopig is Fortuna Düsseldorf het meest concreet voor de Feyenoorder.

Feyenoord heeft gisteren via Arne Slot aangegeven open te staan voor een definitief vertrek, maar een verhuurperiode is ook een optie voor de stadionclub.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 14 pagina's: 1 2 3 4 ... 8 9 10 11 12 13 14

Feyenoord Forum » Home of History » Robert Bozenik