Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Spelers » Justin Bijlow

Deze normale topic is open en bestaat uit 16 pagina's: 1 2 3 4 ... 12 13 14 15 16

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 20 september 2022 om 14:58:

Hoogst ongebruikelijk om nu met 6 keepers 'tests' tedoen, wat moet je nou met zoveel keepers Cillessen en Bijlow heb je twee prima keepers.Ja, een paar testjes om daarna te kunnen zeggen dat het 'wetenschappelijk onderbouwd' is. En voor de rest bekt die van Gaal iedereen af. Zou hij thuis ook zo zijn? Het wordt nu wel ronduit vervelend. Hoe ouder, hoe gekker! :kots

 

+1/-0

Sowieso een beschamende vertoning. Bijlow en die andere knakker zo achter het hekkie kijkend naar de training. Zo ga je toch niet om met wat tot voor een paar maanden geleden je eerste keeper was. Ik begrijp Bijlow wel, die denkt bij zichzelf ik wil mee naar die zandbak, maar misschien had ie wel het liefst gezegd tegen Van Gaal zoek het effe lekker uit.

 

+1/-0

Zolang hij coach is zoekt hij de confrontatie met de media hij verafschuwd journalisten. Hij leek de laatste tijd juist wat relaxter geworden maar die afgelopen persconferentie sloeg weer nergens op.

 

+1/-0

Wat eenmaal in het aard van het beestje zit, verdwijnt niet zomaar.

 

+1/-0

Dus met andere woorden, Bijlow heeft geen kans. Lekker thuisblijven, dan maar geen WK (hij wordt toch niet opgesteld). Van Gaal heeft met zijn 'wetenschappen' toch geen tijd om Bijlow juist te beoordelen. Wat een GEKUT zeg, is die man nog wel geloofwaardig?
Het wordt tijd dat de 'persconferenties' dan maar zonder journalisten gedaan wordt. Wellicht kunnen van Gaal en Frans Hoek elkaar interviewen? En Danny BLIND?
Oftewel, ik ben totaal klaar met van Gaal, ik hoop, nadrukkelijk, dat het WK een fiasco wordt. WAT EEN GEKUT!

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

danall schreef op 21 september 2022 om 00:25:

Wat eenmaal in het aard van het beestje zit, verdwijnt niet zomaar.:B maar hij is 71 nu had verwacht dat hij wat rustiger was geworden, maar nog steeds dezelfde betweter. Hij staat wel onder druk moet presteren op het WK.

 

+1/-0

Het probleem is niet alleen van Gaal, maar ook Frans Hoek. Zal een prima keeperstrainer zijn, al weet ik niet precies waar dat op gebaseerd is.

Prachtige clubs op zijn CV, maar welke keepers heeft hij aan de top gebracht en echt beter gemaakt? Ik vraag mezelf sowieso af wat de invloed van een keeperstrainer is bij een A-selectie; de basis en techniek wordt al in de jeugd gelegd en daarna is het een kwestie van uren maken/wedstrijden keepen. Keepen is een ervaringsvak, zoals ik eerder gesteld heb. Wedstrijdsituaties ondergaan, ervan leren en een volgende keer herkennen zodat je op de juiste manier handelt. Ik denk dat je daarin maar heel weinig kan trainen, het is meer 'onderhoud' en conditioneel werk.

Verder is het 'managen' en meer mentaal werk denk ik, en als van Gaal daarin tekortschiet vind ik dat je als keeperstrainer daarin de leiding kan nemen. Hoek is zover in de anus van de bondscoach gekropen inmiddels dat hij veel meer is geworden dan een keeperstrainer, en wellicht vergeet dat daar zijn eerste verantwoordelijkheid ligt.

 

+1/-0

Frans Hoek is voor mij ook een groot vraagteken. Zoals je al schreef zie ik ook geen resultaten van zijn trainingswijzen voortkomen, of je zou Edwin Zoetebier als resultaat moeten zien. Hoek is ook een Ajacied, en heeft weinig op met andere keepers van andere clubs. Dit haal ik uit wat ik van hem heb gezien.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 16 pagina's: 1 2 3 4 ... 12 13 14 15 16

Feyenoord Forum » Spelers » Justin Bijlow