Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Spelers » Justin Bijlow

Deze normale topic is open en bestaat uit 11 pagina's: 1 2 3 4 ... 7 8 9 10 11

open/sluit de onderstaande quote:

John Part schreef op 09 oktober 2021 om 11:41:

Lachwekkend dit interview over de keepersstrijd, Bijlow is de beste keeper, punt uit.

Van Gaal blij met Bijlow, maar keepersstrijd bij Oranje nog niet gespeeld

Louis van Gaal was vanzelfsprekend blij met de goede redding van doelman Justin Bijlow in blessuretijd waarmee de Feyenoorder de gelijkmaker voor Letland voorkwam. „Hij maakte een goede redding, dus daar ben ik blij mee”, aldus de bondscoach die herhaalde dat de keepersstrijd bij Oranje niet is gespeeld.

Van Gaal: „Het is zeker een open strijd. Jasper Cillessen heeft bij mij altijd heel goed werk verricht. Hij is bij Valencia weer aan spelen toegekomen, dus we moeten hem niet uitvlakken. Mark Flekken heeft zich deze week goed gepresenteerd.”

„Op iedere positie moet iedereen zich constant waarmaken. Ik moet de spelers opstellen die in vorm zijn. Dat fluctueert. Ik leen de spelers van clubs, dus daar heb ik weinig invloed op. Het is niet zo dat deze 26 spelers voor zeker naar het WK gaan. Dat geloof ik niet. Ik geloof in opkomende jonge spelers en in de vorm en fitheid van spelers.”Van Gaal is niet gek wil gewoon alle keepers scherp houden en Justin is pas 23 die zit nog lang niet op zijn top. Keepen is een ervaringsvak.

 

+1/-0

Ik geloof ook wel dat van Gaal best weet dat Bijlow op dit moment de beste keeper is en mogelijk groeit hij nog meer in zijn spel.

Het zal inderdaad wat al geschreven is dat hij iedereen scherp wil houden, als Justin gaat denken ik ben de beste, ik geloof dat niet maar het kan dan is het mogelijk dat hij minder gaat keepen.

Nu weet hij dat hij 100% moet geven en geen moment kan verslappen en dat doet hij gelukkig ook niet dat kunnen wij zien aan zijn laatste redding.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 11 pagina's: 1 2 3 4 ... 7 8 9 10 11

Feyenoord Forum » Spelers » Justin Bijlow