Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Spelers » Jens Toornstra

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Ik denk dat hij hard nodig is, ook al verketter ik hem soms. Brengt dynamiek, voetballend misschien wat minder begaafd dan Burger maar Toornstra brengt naar mijn mening meer. Berghuis mooi weer aan de zijkant.

Kokcu - Toornstra
Fer

Dat zou het middenveld moeten zijn. Kan Burger rustig zijn tijd krijgen en minuten opdoen met invalbeurten en af en toe wat hele wedstrijden in een vol schema met Europese wedstrijden erbij.

 

+2/-0

Ik begrijp deels wat je bedoelt -in de zin dat het middenveld ook nog niet optimaal draait (iets wat naar mijn mening meer te wijten valt aan de manier van spelen met twee trage centrale verdedigers en een hangende spits)- maar ik zie Toornstra niet per se als de sleutelspeler naar overwinningen. Wat mij betreft ligt de sleutel bij het opstellen van de juiste spelers centraal achterin en in de spits. Toornstra werd de afgelopen twee jaar steeds meer door "analisten" en supporters bekritiseerd en kwam op een lijstje van spelers die door geselecteerd zouden moeten worden, maar nu hij een tijdje uit de roulatie is hij ineens veel belangrijker gemaakt dan hij was.

Dit is echter geen speler die het verschil gaat maken. Hij heeft een even lage handelingssnelheid als Burger (waar Burger nog in kan verbeteren), hij heeft een lager rendement dan Kökcü, en belangrijker hij mist een bepaalde creativiteit aan de bal (iets waar we ons de afgelopen jaren enorm aan hebben geërgerd met z'n allen). Ideaal als geroutineerde speler op de bank die je kan inbrengen, maar niet iemand die in de basis het verschil zou hebben gemaakt de afgelopen wedstrijden. Het probleem bij ons ligt vooral centraal achterin en in de spits mijns inziens, als we aan onze toekomst en kapitaal op het veld willen werken zullen we nu spelers zoals Kökcü, AEB en Burger de kans moeten geven. Toornstra is niet het antwoord op onze problemen.

 

+1/-0

Diegene die het een goed idee vond zijn contract te verlengen zou ze er ook uit moeten trappen. Dacht dat hij wellicht wat kon brengen maar wat een armoezaaier is dit. Loopt als een kip zonder kop, dramatische techniek en ja dan houd je ook niet echt iets meer over.

 

+1/-0

Scoort regelmatig, neemt ook het team soms op sleeptouw, misschien niet geschikt als basisspeler, maar zeker wel laten invallen indien het nodig is.

 

+1/-0

Graag op de RB plek. Geertruida kan er geen hout van

 

+1/-0

Die is ook al lang over zijn houdbaarheidsdatum heen. Laatste seizoen mag ik hopen of loos hem in de winterstop.

 

+1/-0

Ik snap sommige reacties niet. Toornstra kan nog best een seizoen langer mee, wat loopt die jongen te sjouwen op het veld en heeft vaak ook een goede pass. Het is geen topper maar ik zie hem graag spelen, en laat hem nog maar een seizoen langer spelen bij Feyenoord.

 

+3/-0

Verdedigend/storend erg goed, terugschakelend, omschakelend, en hij geeft ook nog eens een steekpass en scoort wel veel.
En ligt volgens mij ook nog eens goed in de groep. Nee, hij steekt er niet zo bovenuit dat hij tegen het Nederlands elftal aan zit. Maar wel een van de sterkhouders, zeker dit seizoen.

 

+2/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Feyenoord Forum » Spelers » Jens Toornstra