Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Algemeen Feyenoord Forum » Arne Slot

Deze normale topic is open en bestaat uit 97 pagina's: 1 2 3 4 ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... 93 94 95 96 97

Daarbij moet je ook kijken naar het performance team zelden een ploeg zo fit gezien na 18 (extra) europese wedstrijden.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 06 mei 2022 om 12:26:

Daarbij moet je ook kijken naar het performance team zelden een ploeg zo fit gezien na 18 (extra) europese wedstrijden.


Eens Marc, het aantrekken van mensen zoals Ruben Peeters en Leigh Eggers is een grote factor in dit succes. Dit performance team icm Arne Slot is een gouden combinatie.

 

+1/-0

Ik durf wel te stellen dat Slot een betere trainer/coach dan ten Hag.
Misschien nu nog niet in alle resultaten, maar op de langere termijn geloof ik daar zeker in.

Hij presteert veel beter met minder materiaal en middelen.
Komend seizoen zal daarin wel een maak het of breek het seizoen zijn of hij kan doorpakken.

Ik ben erg benieuwd naar komende jaren en of dit klopt.

 

+1/-0

''We hebben alles aan hem te danken'' zegt Orkun zelden hoor je spelers zo enthousiast over een trainer.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Willykment schreef op 06 mei 2022 om 19:34:

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 06 mei 2022 om 12:26:

Daarbij moet je ook kijken naar het performance team zelden een ploeg zo fit gezien na 18 (extra) europese wedstrijden.


Eens Marc, het aantrekken van mensen zoals Ruben Peeters en Leigh Eggers is een grote factor in dit succes. Dit performance team icm Arne Slot is een gouden combinatie.Stijn Vandenbroucke Hoofd Medisch en Performance hoor je ook nooit wat van maar dit is een internationaal ervaren Belg zat ook bij West Ham.

 

+1/-0

Blij dat Arne niet vergat de medische/performance staf krediet tegeven iedereen fit na zo'n zwaar seizoen is uniek.

 

+1/-0

Dat zeker. Scheelt een hoop dit jaar dat er weinig blessures zijn geweest. Zal ook wel een deel training zijn en resultaten.
Zeker ook de invulling van Slot. Elke keer dezelfde spelers opstellen is een goed ritme, niet met tegenzin een speler 60 minuten laten spelen zoals een Schmidt.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

dalfsen schreef op 25 mei 2022 om 12:20:

Dat zeker. Scheelt een hoop dit jaar dat er weinig blessures zijn geweest. Zal ook wel een deel training zijn en resultaten.
Zeker ook de invulling van Slot. Elke keer dezelfde spelers opstellen is een goed ritme, niet met tegenzin een speler 60 minuten laten spelen zoals een Schmidt.Inderdaad dat moet vandaag ook het verschil maken hoog druk zetten opjagen etc tegen een vermoeid Roma.

 

+1/-0

Zou een prachtig signaal zijn als hij voor langer bijtekent moet ook wel want hij staat er nu ook goed op in het buitenland.

 

+1/-0

Zou zeker mooi zijn, ook voor de continuering van de club en de speelwijze.
Duidelijke visie en coaching. Zit hier ook wel op de plek lijkt mij.
Het lijkt mij niet iemand die ver in het buitenland wil werken.

 

+1/-0

Slot wint Rinus Michels Award:feyenoord:pul

SLOT IS THE MAN:cool

 

+1/-0

Welverdiend!

 

+1/-0

Slot: ''Geen club in Europa waar zoveel namen de media bereiken''

Arne Slot won vandaag de Rinus Michels Award, de prijs voor de beste trainer van het afgelopen Eredivisieseizoen. De coach stond na afloop ESPN te woord en ging daar onder meer in op de transfergeruchten van de afgelopen dagen.

''Toen mijn vrouw en ik hier naar toe reden, dacht ik: 'volgens mij heb ik een beetje onderschat wat deze prijs voor de mensen in Zwolle betekent.' Het eerste viaduct dat we tegenkwamen stond namelijk helemaal vol met mensen die naar ons zwaaiden. Net als het tweede, waar iemand met een Feyenoordshirt op stond. Bij het derde viaduct, toen ongeveer honderd motoren ons inhaalden, realiseerden we ons dat het meer te maken had met de TT in Assen dan met de Rinus Michels Award'', grapt Slot.

De trainer vindt het bijzonder dat hij de prijs mag winnen. ''Of ik het verwacht had? Als je kijkt naar de andere genomineerden, dan was dat denk ik nog geen uitgemaakte zaak. Erik (ten Hag, red.), Ron (Jans, red.), Kees (van Wonderen, red.) en Joseph (Oosting, red.) hebben het allemaal goed gedaan. De enige manier voor mij om hem te winnen was om met mijn club een unieke prestatie neer te zetten. Dat is met de finale in Tirana wel gelukt, denk ik.'' De andere trainers uit Nederland mochten stemmen op de beste coach. ''Ik weet niet of de finale het enige is waar ze naar gekeken hebben. Je hoopt natuurlijk dat ze ook een beetje kijken naar de speelwijze en niet alleen naar de resultaten.''

Slot wist Feyenoord in minder dan een jaar volledig te transformeren. Dat hem dat zó snel lukte, verbaasde de trainer een beetje. ''Als je ons eerste wedstrijd tegen FC Drita zag… We hadden een selectie die verre van klaar was toen ik begon, laat staan toen de eerste serieuze wedstrijden aanbraken. Er is een redelijk legendarische foto die Marino Pusic van me maakte ná de wedstrijd in Drita op weg naar het vliegveld. Daar zag je geen trainer zitten die heel veel illusie had in hoe het seizoen uiteindelijk zou eindigen.''

Hoe is het Slot gelukt om zo’n seizoen neer te zetten? ''We hadden spelers met kwaliteiten die hard wilden werken. Of hebben, moet ik zeggen. In ieder geval voorlopig nog'', grapt de trainer. ''We hebben met de technische - en medische staf hard gewerkt om de spelers fit te krijgen. We hebben met z’n allen heel hard gewerkt en heel veel plezier gemaakt. De sfeer die het afgelopen seizoen in de selectie heerste, maar ook bij de staf onderling, was één van de pijlers waarom we het zo goed gedaan hebben.''

Transfergeruchten
De trainer komt er niet onderuit. Slot wordt gevraagd naar de ingaande transfers. De geruchtenmolen draait de afgelopen dagen op volle toeren. Ian Maatsen, Mohamed Taabouni, Calvin Stengs en Wilfried Gnonto worden allemaal genoemd. ''Er worden bij Feyenoord ongelooflijk veel namen genoemd. Ik denk dat er geen club in Nederland is, laat staan in Europa, waar zoveel namen de media bereiken. Of dat een kwaliteit is waag ik te betwijfelen. Als ik op elke naam moet reageren kan ik niet eens meer met m’n team bezig zijn. Dat doe ik dus ook niet. Stengs? We zijn altijd op zoek naar heel goede spelers, maar als ik op elk individu moet ingaan is dat niet gepast. Ook omdat deze spelers gewoon onder contract staan bij een andere club.''

 

+1/-0

Trainer Arne Slot houdt rekening met een lastige transferperiode, zo gaf hij aan bij het gala van de belangenvereniging Coaches Betaald Voetbal, waar hij de Rinus Michels Award in ontvangst nam. ,,Afgelopen seizoen hebben we spelers aangetrokken, die achter de bal spelen, en die zijn minder duur dan spelers, die voor de bal spelen en daar het verschil maken. Net zoals bij veel clubs, zien we ook de nodige spelers vertrekken. Sowieso omdat we met Cyriel Dessers, Reiss Nelson en Guus Til drie huurlingen hadden en Bryan Linssen kwijtraken, maar ik zeg ook niks geks, als ik zeg dat Luis Sinisterra in de belangstelling staat van veel clubs. Om met onze mogelijkheden spelers aan te trekken, die voor de bal spelen en daar het verschil maken, wordt nog een grotere uitdaging dan afgelopen seizoen Trauner, Pedersen en Aursnes, die allemaal achterin spelen, aan te trekken.”

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Arne Slot wil dat Feyenoord zich de komende weken nog flink gaat roeren op de transfermarkt. Mikos Gouka meldt op zijn Twitteraccount dat de oefenmeester van Feyenoord heeft aangegeven dat er zes spelers bij moeten komen, de komende weken.
De trainer wil graag dat er een centrale verdediger wordt aangetrokken die het vertrek van Sandler op gaat vangen. Daarnaast wil Slot een vervanger voor de verkochte Malacia en voor de langdurig geblesseerde Ramon Hendriks. Ook wenst hij een vervanger voor Reiss Nelson en, wanneer Til niet terugkeert, een vervanger voor Guus Til. Daarnaast wil hij ook in de aanval nog iemand die het vertrek van Dessers en Linssen kan opvangen. In eerste instantie had Slot zeven spelers op de verlanglijst staan, maar door de komst van Wieffer heeft hij geen behoefte meer aan een extra verdedigende middenvelder.

Slot lijkt tegenover Gouka ook te hinten op enige teleurstelling betreffende de financiële mogelijkheden bij de club uit Rotterdam. Arne Slot gaf aan dat hij had gehoopt dat het bereiken van de finale in Tirana iets los had gemaakt op financieel gebied bij Feyenoord.Slot moet niet zeuren. Hij had van te voren kunnen weten dat er bij Feyenoord nooit geld is. Ook dat dat zit in het dna van de club. Maar dat hij zijn contract niet zomaar gaat verlengen lijkt wel duidelijk. Dat ie er nu pas achterkomt dat hij terecht is gekomen bij de club van de grote woorden en de weinige daden.

 

+1/-0

Beetje Advocaat vibe zeuren om spelers maar Slot heeft genoeg krediet hij wil gewoon die stap naar de top 2 maken hij ziet ook wat psv en ajax doen dan moeten er inderdaad wat spelers bij maar als Kokcu, Sini, Geertruida, Bijlow blijven scheelt dat wel.

 

+1/-0

Ach Slot heeft wel gelijk. Feyenoord-management leunt te gemakkelijk achterover. Juist nu zou er een sterkere selectie uit de bus moeten komen. Wat er nu papier gaat aantreden is waterdun.

 

+1/-0

Slot zegt niets vreemds. Hij zeurt niet om spelers, maar geeft aan welke posities hij nog nieuwe spelers wil. Niet meer dan logisch, aangezien we gewoon nog een berg tekort komen.

En financieel is het ook niet gek: geweldig Europees seizoen gehad en wat heeft het qua sponsoring opgeleverd? Geen reet volgens mij. Daar had hij dus verwacht dat er een slag geslagen zou worden, want Feyenoord leefde weer. En nu voelt het een beetje alsof het als een nachtkaars uit gaat en er geen enkel voordeel gehaald wordt uit een knap seizoen.

 

+1/-0

De voorbereiding is nog mar net begonnen, de transfermarkt is nog 2 maanden open maar hier alleen azijn, lol.

 

+1/-0

Dat PSV wel gewoon Til kan aantrekken zegt ook veel Slot had tot gisteren goede hoop dat hij zou blijven.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 97 pagina's: 1 2 3 4 ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... 93 94 95 96 97

Feyenoord Forum » Algemeen Feyenoord Forum » Arne Slot