Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Home of History » Orkun Kokcu

Deze normale topic is open en bestaat uit 46 pagina's: 1 2 3 4 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 42 43 44 45 46

open/sluit de onderstaande quote:

blaak schreef op 30 april 2020 om 12:31:

open/sluit de onderstaande quote:

Feyenoordopnummer1 schreef op 30 april 2020 om 12:12:

Ik noem het loze termen als je ze op jouw manier gebruikt zonder ze te onderbouwen. Ik geef aan hoe ik de continuiteit en het toekomst perspectief zie.

jij geeft dat niet aan bij jouw mening.

en jij praat er weer omheen. Door mijn uitleg te verdraaien over waarom ik deze bij jouw loze termen vind. Leg dan uit hoe je met jouw veronderstelling van hoe je de structuur van feyenoord bouwt om structureel de top te bereiken ziet. Dan leg ik jouw wel uit waarom het niet heeft gewerkt bij Feyenoord.

Dat is totale onzin wat jij verondersteld over kokcu en sinisterra. Hoe lang blijven talenten nou tegenwoordig bij je club? Als ze goed zijn mss 2 seizoenen in het eerste? Trouwens jij overschat hun talent. Ze zijn geen dragende spelers gebleken. Sinisterra werd makkelijk door een snelle enthousiaste rechts back (haps) vervangen. Kokcu word op handen gedragen maar was niet productief. Ozyakup was met 1 invalbeurt al bijna voor de helft zo productief als kokcu in al zijn wedstrijden. In de europese wedstrijden was kokcu veelal de zwakste schakel. Hou echt goeie talenten die er meteen staan en dragende zijn. als ze echt goed zijn doen ze dat namelijk al snel Vilhena was al meteen aanwezig. De Vrij zette ook zijn stempel op wedstrijden. Bij andere teams zie je dat ook met Boadu en Stengs of de light en frenkie de jong en donny van de beek etc.

Voor goeie continuiteit en toekomst perspectief moet je juist goed kunnen inschatten wanneer je afscheid neemt van dit soort talenten voor enorm hoge bedragen. Als je dan ziet dat toppers als de Vrij en Vilhena bij ons maar heel weinig geld genereerde aan transfersommen. En je kan meer dan 20 miljoen voor kokcu krijgen of 9 miljoen voor sinisterra. Meteen wegbrengen en het kapitaal goed herinvesteren in juist betere talenten of een echte versterkingen die niet te oud zijn.

Jij houd in jouw visie (van wat ik nu minimalistisch lees) behouden van talenten die nu nog niet top zijn... Zo ga je nooit de strijd winnen met az en 020.

Die hebben enkel de beste talenten in het eerste de rest speelt in hun jong team in de voetbal pyramide. En 020 bouwt een team van betere spelers om die talenten heen zodat ze elkaar complimenteren.

Wij hebben het geld niet voor om dat te doen. Dus verkoop je talenten op een zo gunstig mogelijk moment. En creeer dan die situatie waarbij je dat uiteindelijk minimaal kan evenaren.

Kalou, Elia, Donk, Lens (als je hem huurt), van ginkel en in mindere mate deguzman. Zullen allemaal meer toevoegen aan je selectie op verschillende manieren dan sinisterra of een kokcu. En kosten je niks aan transfergeld. Als je die posities hebt ingevuld kan je het verworven transfergeld gebruiken om je andere posities in het team te versterken met betere talenten en gerichte echte versterkingen die niet op leeftijd zijn en restwaarde hebben.

Doe je dat niet zal je team op andere posities te zwak zijn om echt te kunnen wedijveren met een goed geleid 020. Met az en psv zou je altijd wel al de baas moeten zijn want kennen het zelfde probleem als wij. Dat dat niet gebeurt is structureel wan presteren van de Feyenoord leiding. Precies omdat ze geheid zo de denkwijze volgen als hoe jij die nu schetst blaak. Te krampachtig vasthouden aan spelers... Waar andere clubs tientallen miljoenen krijgen voor hun talenten. Daar wachten wij te lang en krijgen er minimale bedragen voor. En kopen er ook nog eens de verkeerde spelers voor terug. Daardoor presteerd Feyenoord al jaren onder de maat.We verschillen teveel van mening helaas het is niet anders.

AZ en Ajax doen het goed met de jeugdopleiding, hier halen zij grote inkomsten uit.
Wat jij wil is de talenten die we nu hebben, in jouw ogen zijn het echter geen talenten, zo snel mogelijk verkopen en de opbrengst steken in spelers als de Guzman, Lens, Elia, Kalou e.d.

Korte termijn visie is dat en niet anders, op jouw manier gaan we nooit de aansluiting met AZ,PSV en Ajax bewerkstelligen zeker niet op de langere termijn.

Investeer in scouting en jeugdopleiding en probeer zo snel mogelijk een elftal in de voetbalpiramide te krijgen dan kan je op termijn weer mee gaan doen om de echte hoofdprijzen in Nederland.We verschillen eigenlijk niet van mening we willen allebei dat Feyenoord het beste team van Nederland krijgt. En structureel kampioen word en de beste is van NL.

Daar hoort alleen een strategie bij... En daar verschillen we van mening. Als je dan ziet dat jouw strategie al jaren fout word toegepast bij Feyenoord en vaak mis gaat bij nu PSV en 020. Waarom zou je dat dan willen kopieren?

Wat jij investeren vind in oudere spelers is geld wat je steekt in salaris. Meer niet. Dat ging anders ook op aan andere spelers als: Ie, van der heijden, Tapia, kely... En jeugd die verpieterde op de bank als een van Beek, vente burger bannis etc. Wat heb je daar aan gehad?

Hou daar dus mee op! Geef de kans aan die oudere spelers kijk of ze meer toevoegen zo niet kan je er makkelijk afscheid van nemen met kort lopende contracten en lange eenzijdige opties. Met aangekochte middelmaat heb je die luxe niet. Kijk naar hoe lastig je bijvoorbeeld af komt ven een kelly...

Je investeert juist in een beter elftal wat weer tot prijzen leid en hogere transfer waardes als je team beter presteert.

Leg aub uit waarom je het korte termijn visie vind om die oude spelers te halen.
Blijkbaar heb je er geen argumenten voor... Maar ben je het er enkel niet mee eens...

Je kopieerd enkel het succesvolle incidentele beleid toen bij 020 waar ze succesvol mee waren in de championsleague. 020 haalt tadic voor miljoenen terwijl het een oude speler is. En daardoor presteerde 020 top in de champions league en verkochten ze voor honderde miljoenen hun spelers. Was dat korte termijn beleid? Of gaf dat juist direct aan dat mijn beleid wel degelijk werkt en zijn vruchten kan afwerpen. En juist wel voor een goed toekomst perspectief en goede continuiteit zorgen als dat goed word toegepast. De fout van 020 was alleen dat ze hun beste dragende spelers verkochten (de light, de jong)

Met dat laatste in je tekst ben ik het allemaal eens. Goeie scouting (al zijn de beste talenten al lang gescout in europa en de wereld door andere voetbal ploegen dus kan je beter in nl scouten en daar de talenten halen), veel investeren in een goeie jeugd opleiding en inderdaad een jong feyenoord in de voetbal pyramide.

Dat zal een hoop verbeteren.

Maar als je dan wederom je eerste elftal zo inricht als hoe jij het aan geeft ga je ook de slag met 020 en die in europa niet winnen.

Nogmaals 020 ging pas presteren toen ze een gearriveerde oudere topper terug haalde en in het elftal met hun beste jeugd en eigen top aankopen liet mee voetballen.

Verschil is dat wij dat dus goedkoper moeten doen op de zelfde manier. Dus je matige talenten en spelers liquide maakt. Zelf die goeie talenten binnen haalt omdat onze jeugd opleiding systematisch is kapot gemaakt door een falende van geel. (van hecke, van de ven, veerman, kadioglu aankopen). Onze aankopen zullen dan transfervrij moeten worden gehaald dus: Elia, Donk, deguzman, Kalou, van Ginkel mss linssen en van wolfswinkel. Huur lens, Karsdorp etc. (waar 020 die middelmaat inkocht). En gericht de beste speler behouden berghuis (ziyech die toen niet werd verkocht bij 020). En een goeie aankoop doen Ozyakup (zij tadic ok die is veel beter maar wij kunnen dat soort kwaliteit nog niet kopen en moeten dat structureel inrichten door oud feyenoord opgeleide toppers op die manier terug te halen naar de club zie voorbeeld van Persie en Kuijt).

Dan jeugd opleiding weer de beste van nl maken. Goed in nl scouten en de beste talenten weg kapen en laten rijpen in een jong Feyenoord in de voetbal pyramide. En we worden structureel kampioen. Als we zuinig blijven met geld en het eerste zo blijven inrichten als ik aan geef. Geen breedte aankopen meer doen en transfervrije spelers kansen geven met kwaliteit. Leeftijd maakt niet uit het gaat om je prestaties in het eerste.

Hoe ging het juist weer mis bij 020 en psv en moet je niet hun huidige structurele beleid kopieren...

Simpel: 020 verkocht zijn top dragende jeugd spelers en kon ook hun kwaliteiten niet terug kopen. En er bleef toen niks meer van over. (hun succes is eigenlijk gebaseerd op stom toeval doordat ze ziyech wilde verkopen maar niet lukte en tadic al hadden gehaald als vervanger maar deze in een zelfde elftal bleken te kunnen spelen). Ik geef aan kopieer dat toevals beleid als structureel beleid. En dat is wat mijn beleid van oudere transfervrije spelers en enkel behoud van je dragende spelers is.

PSV zette zijn kapitaal op het veld kocht dus met een nieuwe onervaren TD verkeerd in en die spelers zijn nu niet goed genoeg en verdampt je kapitaal als sneeuw voor de zon.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 30 april 2020, 13:43:37.

 

+1/-0

Enorme lappen tekst waarin onnoemlijk veel woorden staan , maar als je goed leest staat er eigenlijk helemaal niets.

Aahhh , dat kan er maar één zijn ! :ja

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Feyenoordopnummer1 schreef op 30 april 2020 om 13:16:

open/sluit de onderstaande quote:

blaak schreef op 30 april 2020 om 12:31:

open/sluit de onderstaande quote:

Feyenoordopnummer1 schreef op 30 april 2020 om 12:12:

Ik noem het loze termen als je ze op jouw manier gebruikt zonder ze te onderbouwen. Ik geef aan hoe ik de continuiteit en het toekomst perspectief zie.

jij geeft dat niet aan bij jouw mening.

en jij praat er weer omheen. Door mijn uitleg te verdraaien over waarom ik deze bij jouw loze termen vind. Leg dan uit hoe je met jouw veronderstelling van hoe je de structuur van feyenoord bouwt om structureel de top te bereiken ziet. Dan leg ik jouw wel uit waarom het niet heeft gewerkt bij Feyenoord.

Dat is totale onzin wat jij verondersteld over kokcu en sinisterra. Hoe lang blijven talenten nou tegenwoordig bij je club? Als ze goed zijn mss 2 seizoenen in het eerste? Trouwens jij overschat hun talent. Ze zijn geen dragende spelers gebleken. Sinisterra werd makkelijk door een snelle enthousiaste rechts back (haps) vervangen. Kokcu word op handen gedragen maar was niet productief. Ozyakup was met 1 invalbeurt al bijna voor de helft zo productief als kokcu in al zijn wedstrijden. In de europese wedstrijden was kokcu veelal de zwakste schakel. Hou echt goeie talenten die er meteen staan en dragende zijn. als ze echt goed zijn doen ze dat namelijk al snel Vilhena was al meteen aanwezig. De Vrij zette ook zijn stempel op wedstrijden. Bij andere teams zie je dat ook met Boadu en Stengs of de light en frenkie de jong en donny van de beek etc.

Voor goeie continuiteit en toekomst perspectief moet je juist goed kunnen inschatten wanneer je afscheid neemt van dit soort talenten voor enorm hoge bedragen. Als je dan ziet dat toppers als de Vrij en Vilhena bij ons maar heel weinig geld genereerde aan transfersommen. En je kan meer dan 20 miljoen voor kokcu krijgen of 9 miljoen voor sinisterra. Meteen wegbrengen en het kapitaal goed herinvesteren in juist betere talenten of een echte versterkingen die niet te oud zijn.

Jij houd in jouw visie (van wat ik nu minimalistisch lees) behouden van talenten die nu nog niet top zijn... Zo ga je nooit de strijd winnen met az en 020.

Die hebben enkel de beste talenten in het eerste de rest speelt in hun jong team in de voetbal pyramide. En 020 bouwt een team van betere spelers om die talenten heen zodat ze elkaar complimenteren.

Wij hebben het geld niet voor om dat te doen. Dus verkoop je talenten op een zo gunstig mogelijk moment. En creeer dan die situatie waarbij je dat uiteindelijk minimaal kan evenaren.

Kalou, Elia, Donk, Lens (als je hem huurt), van ginkel en in mindere mate deguzman. Zullen allemaal meer toevoegen aan je selectie op verschillende manieren dan sinisterra of een kokcu. En kosten je niks aan transfergeld. Als je die posities hebt ingevuld kan je het verworven transfergeld gebruiken om je andere posities in het team te versterken met betere talenten en gerichte echte versterkingen die niet op leeftijd zijn en restwaarde hebben.

Doe je dat niet zal je team op andere posities te zwak zijn om echt te kunnen wedijveren met een goed geleid 020. Met az en psv zou je altijd wel al de baas moeten zijn want kennen het zelfde probleem als wij. Dat dat niet gebeurt is structureel wan presteren van de Feyenoord leiding. Precies omdat ze geheid zo de denkwijze volgen als hoe jij die nu schetst blaak. Te krampachtig vasthouden aan spelers... Waar andere clubs tientallen miljoenen krijgen voor hun talenten. Daar wachten wij te lang en krijgen er minimale bedragen voor. En kopen er ook nog eens de verkeerde spelers voor terug. Daardoor presteerd Feyenoord al jaren onder de maat.We verschillen teveel van mening helaas het is niet anders.

AZ en Ajax doen het goed met de jeugdopleiding, hier halen zij grote inkomsten uit.
Wat jij wil is de talenten die we nu hebben, in jouw ogen zijn het echter geen talenten, zo snel mogelijk verkopen en de opbrengst steken in spelers als de Guzman, Lens, Elia, Kalou e.d.

Korte termijn visie is dat en niet anders, op jouw manier gaan we nooit de aansluiting met AZ,PSV en Ajax bewerkstelligen zeker niet op de langere termijn.

Investeer in scouting en jeugdopleiding en probeer zo snel mogelijk een elftal in de voetbalpiramide te krijgen dan kan je op termijn weer mee gaan doen om de echte hoofdprijzen in Nederland.We verschillen eigenlijk niet van mening we willen allebei dat Feyenoord het beste team van Nederland krijgt. En structureel kampioen word en de beste is van NL.

Daar hoort alleen een strategie bij... En daar verschillen we van mening. Als je dan ziet dat jouw strategie al jaren fout word toegepast bij Feyenoord en vaak mis gaat bij nu PSV en 020. Waarom zou je dat dan willen kopieren?

Wat jij investeren vind in oudere spelers is geld wat je steekt in salaris. Meer niet. Dat ging anders ook op aan andere spelers als: Ie, van der heijden, Tapia, kely... En jeugd die verpieterde op de bank als een van Beek, vente burger bannis etc. Wat heb je daar aan gehad?

Hou daar dus mee op! Geef de kans aan die oudere spelers kijk of ze meer toevoegen zo niet kan je er makkelijk afscheid van nemen met kort lopende contracten en lange eenzijdige opties. Met aangekochte middelmaat heb je die luxe niet. Kijk naar hoe lastig je bijvoorbeeld af komt ven een kelly...

Je investeert juist in een beter elftal wat weer tot prijzen leid en hogere transfer waardes als je team beter presteert.

Leg aub uit waarom je het korte termijn visie vind om die oude spelers te halen.
Blijkbaar heb je er geen argumenten voor... Maar ben je het er enkel niet mee eens...

Je kopieerd enkel het succesvolle incidentele beleid toen bij 020 waar ze succesvol mee waren in de championsleague. 020 haalt tadic voor miljoenen terwijl het een oude speler is. En daardoor presteerde 020 top in de champions league en verkochten ze voor honderde miljoenen hun spelers. Was dat korte termijn beleid? Of gaf dat juist direct aan dat mijn beleid wel degelijk werkt en zijn vruchten kan afwerpen. En juist wel voor een goed toekomst perspectief en goede continuiteit zorgen als dat goed word toegepast. De fout van 020 was alleen dat ze hun beste dragende spelers verkochten (de light, de jong)

Met dat laatste in je tekst ben ik het allemaal eens. Goeie scouting (al zijn de beste talenten al lang gescout in europa en de wereld door andere voetbal ploegen dus kan je beter in nl scouten en daar de talenten halen), veel investeren in een goeie jeugd opleiding en inderdaad een jong feyenoord in de voetbal pyramide.

Dat zal een hoop verbeteren.

Maar als je dan wederom je eerste elftal zo inricht als hoe jij het aan geeft ga je ook de slag met 020 en die in europa niet winnen.

Nogmaals 020 ging pas presteren toen ze een gearriveerde oudere topper terug haalde en in het elftal met hun beste jeugd en eigen top aankopen liet mee voetballen.

Verschil is dat wij dat dus goedkoper moeten doen op de zelfde manier. Dus je matige talenten en spelers liquide maakt. Zelf die goeie talenten binnen haalt omdat onze jeugd opleiding systematisch is kapot gemaakt door een falende van geel. (van hecke, van de ven, veerman, kadioglu aankopen). Onze aankopen zullen dan transfervrij moeten worden gehaald dus: Elia, Donk, deguzman, Kalou, van Ginkel mss linssen en van wolfswinkel. Huur lens, Karsdorp etc. (waar 020 die middelmaat inkocht). En gericht de beste speler behouden berghuis (ziyech die toen niet werd verkocht bij 020). En een goeie aankoop doen Ozyakup (zij tadic ok die is veel beter maar wij kunnen dat soort kwaliteit nog niet kopen en moeten dat structureel inrichten door oud feyenoord opgeleide toppers op die manier terug te halen naar de club zie voorbeeld van Persie en Kuijt).

Dan jeugd opleiding weer de beste van nl maken. Goed in nl scouten en de beste talenten weg kapen en laten rijpen in een jong Feyenoord in de voetbal pyramide. En we worden structureel kampioen. Als we zuinig blijven met geld en het eerste zo blijven inrichten als ik aan geef. Geen breedte aankopen meer doen en transfervrije spelers kansen geven met kwaliteit. Leeftijd maakt niet uit het gaat om je prestaties in het eerste.

Hoe ging het juist weer mis bij 020 en psv en moet je niet hun huidige structurele beleid kopieren...

Simpel: 020 verkocht zijn top dragende jeugd spelers en kon ook hun kwaliteiten niet terug kopen. En er bleef toen niks meer van over. (hun succes is eigenlijk gebaseerd op stom toeval doordat ze ziyech wilde verkopen maar niet lukte en tadic al hadden gehaald als vervanger maar deze in een zelfde elftal bleken te kunnen spelen). Ik geef aan kopieer dat toevals beleid als structureel beleid. En dat is wat mijn beleid van oudere transfervrije spelers en enkel behoud van je dragende spelers is.

PSV zette zijn kapitaal op het veld kocht dus met een nieuwe onervaren TD verkeerd in en die spelers zijn nu niet goed genoeg en verdampt je kapitaal als sneeuw voor de zon.Inderdaad willen we beiden het beste voor Feyenoord, daarin geen verschil dus.

Even, beknopt in detail : Ajax of 020 zoals jij ze noemt, heeft de successen echt niet alleen te danken aan Tadic, die in basis overigens een veel betere speler is/was dan de spelers die jij voorstelt om aan te trekken.

Een goede mix van talentvolle jeugd ondersteund/aangevuld door Zyech, Blind en Tadic en soms geluk in wedstrijden heeft hun zo ver gebracht.
De 3 ervaren spelers die mede het elftal dragen of droegen zijn allen jonger en van betere kwaliteit dan de spelers die jij voor ogen hebt om Feyenoord te versterken.

Nogmaals, scouten-opleiden en meedoen aan de voetbalpiramide zal de jeugd sterker en beter maken daar zal toch echt de focus op moeten gezien de financiële beperkte middelen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Jorien van den Herik schreef op 30 april 2020 om 13:49:

Enorme lappen tekst waarin onnoemlijk veel woorden staan , maar als je goed leest staat er eigenlijk helemaal niets.

Aahhh , dat kan er maar één zijn ! :jaAls je goed leest staat er en strategie en voorbeeld voor de huidige feyenoord leiding om structureel mee te doen voor de titel ;) en inderdaad is er hier maar 1 die dat kan zijn ;)

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

blaak schreef op 30 april 2020 om 14:08:

open/sluit de onderstaande quote:

Feyenoordopnummer1 schreef op 30 april 2020 om 13:16:

open/sluit de onderstaande quote:

blaak schreef op 30 april 2020 om 12:31:

open/sluit de onderstaande quote:

Feyenoordopnummer1 schreef op 30 april 2020 om 12:12:

Ik noem het loze termen als je ze op jouw manier gebruikt zonder ze te onderbouwen. Ik geef aan hoe ik de continuiteit en het toekomst perspectief zie.

jij geeft dat niet aan bij jouw mening.

en jij praat er weer omheen. Door mijn uitleg te verdraaien over waarom ik deze bij jouw loze termen vind. Leg dan uit hoe je met jouw veronderstelling van hoe je de structuur van feyenoord bouwt om structureel de top te bereiken ziet. Dan leg ik jouw wel uit waarom het niet heeft gewerkt bij Feyenoord.

Dat is totale onzin wat jij verondersteld over kokcu en sinisterra. Hoe lang blijven talenten nou tegenwoordig bij je club? Als ze goed zijn mss 2 seizoenen in het eerste? Trouwens jij overschat hun talent. Ze zijn geen dragende spelers gebleken. Sinisterra werd makkelijk door een snelle enthousiaste rechts back (haps) vervangen. Kokcu word op handen gedragen maar was niet productief. Ozyakup was met 1 invalbeurt al bijna voor de helft zo productief als kokcu in al zijn wedstrijden. In de europese wedstrijden was kokcu veelal de zwakste schakel. Hou echt goeie talenten die er meteen staan en dragende zijn. als ze echt goed zijn doen ze dat namelijk al snel Vilhena was al meteen aanwezig. De Vrij zette ook zijn stempel op wedstrijden. Bij andere teams zie je dat ook met Boadu en Stengs of de light en frenkie de jong en donny van de beek etc.

Voor goeie continuiteit en toekomst perspectief moet je juist goed kunnen inschatten wanneer je afscheid neemt van dit soort talenten voor enorm hoge bedragen. Als je dan ziet dat toppers als de Vrij en Vilhena bij ons maar heel weinig geld genereerde aan transfersommen. En je kan meer dan 20 miljoen voor kokcu krijgen of 9 miljoen voor sinisterra. Meteen wegbrengen en het kapitaal goed herinvesteren in juist betere talenten of een echte versterkingen die niet te oud zijn.

Jij houd in jouw visie (van wat ik nu minimalistisch lees) behouden van talenten die nu nog niet top zijn... Zo ga je nooit de strijd winnen met az en 020.

Die hebben enkel de beste talenten in het eerste de rest speelt in hun jong team in de voetbal pyramide. En 020 bouwt een team van betere spelers om die talenten heen zodat ze elkaar complimenteren.

Wij hebben het geld niet voor om dat te doen. Dus verkoop je talenten op een zo gunstig mogelijk moment. En creeer dan die situatie waarbij je dat uiteindelijk minimaal kan evenaren.

Kalou, Elia, Donk, Lens (als je hem huurt), van ginkel en in mindere mate deguzman. Zullen allemaal meer toevoegen aan je selectie op verschillende manieren dan sinisterra of een kokcu. En kosten je niks aan transfergeld. Als je die posities hebt ingevuld kan je het verworven transfergeld gebruiken om je andere posities in het team te versterken met betere talenten en gerichte echte versterkingen die niet op leeftijd zijn en restwaarde hebben.

Doe je dat niet zal je team op andere posities te zwak zijn om echt te kunnen wedijveren met een goed geleid 020. Met az en psv zou je altijd wel al de baas moeten zijn want kennen het zelfde probleem als wij. Dat dat niet gebeurt is structureel wan presteren van de Feyenoord leiding. Precies omdat ze geheid zo de denkwijze volgen als hoe jij die nu schetst blaak. Te krampachtig vasthouden aan spelers... Waar andere clubs tientallen miljoenen krijgen voor hun talenten. Daar wachten wij te lang en krijgen er minimale bedragen voor. En kopen er ook nog eens de verkeerde spelers voor terug. Daardoor presteerd Feyenoord al jaren onder de maat.We verschillen teveel van mening helaas het is niet anders.

AZ en Ajax doen het goed met de jeugdopleiding, hier halen zij grote inkomsten uit.
Wat jij wil is de talenten die we nu hebben, in jouw ogen zijn het echter geen talenten, zo snel mogelijk verkopen en de opbrengst steken in spelers als de Guzman, Lens, Elia, Kalou e.d.

Korte termijn visie is dat en niet anders, op jouw manier gaan we nooit de aansluiting met AZ,PSV en Ajax bewerkstelligen zeker niet op de langere termijn.

Investeer in scouting en jeugdopleiding en probeer zo snel mogelijk een elftal in de voetbalpiramide te krijgen dan kan je op termijn weer mee gaan doen om de echte hoofdprijzen in Nederland.We verschillen eigenlijk niet van mening we willen allebei dat Feyenoord het beste team van Nederland krijgt. En structureel kampioen word en de beste is van NL.

Daar hoort alleen een strategie bij... En daar verschillen we van mening. Als je dan ziet dat jouw strategie al jaren fout word toegepast bij Feyenoord en vaak mis gaat bij nu PSV en 020. Waarom zou je dat dan willen kopieren?

Wat jij investeren vind in oudere spelers is geld wat je steekt in salaris. Meer niet. Dat ging anders ook op aan andere spelers als: Ie, van der heijden, Tapia, kely... En jeugd die verpieterde op de bank als een van Beek, vente burger bannis etc. Wat heb je daar aan gehad?

Hou daar dus mee op! Geef de kans aan die oudere spelers kijk of ze meer toevoegen zo niet kan je er makkelijk afscheid van nemen met kort lopende contracten en lange eenzijdige opties. Met aangekochte middelmaat heb je die luxe niet. Kijk naar hoe lastig je bijvoorbeeld af komt ven een kelly...

Je investeert juist in een beter elftal wat weer tot prijzen leid en hogere transfer waardes als je team beter presteert.

Leg aub uit waarom je het korte termijn visie vind om die oude spelers te halen.
Blijkbaar heb je er geen argumenten voor... Maar ben je het er enkel niet mee eens...

Je kopieerd enkel het succesvolle incidentele beleid toen bij 020 waar ze succesvol mee waren in de championsleague. 020 haalt tadic voor miljoenen terwijl het een oude speler is. En daardoor presteerde 020 top in de champions league en verkochten ze voor honderde miljoenen hun spelers. Was dat korte termijn beleid? Of gaf dat juist direct aan dat mijn beleid wel degelijk werkt en zijn vruchten kan afwerpen. En juist wel voor een goed toekomst perspectief en goede continuiteit zorgen als dat goed word toegepast. De fout van 020 was alleen dat ze hun beste dragende spelers verkochten (de light, de jong)

Met dat laatste in je tekst ben ik het allemaal eens. Goeie scouting (al zijn de beste talenten al lang gescout in europa en de wereld door andere voetbal ploegen dus kan je beter in nl scouten en daar de talenten halen), veel investeren in een goeie jeugd opleiding en inderdaad een jong feyenoord in de voetbal pyramide.

Dat zal een hoop verbeteren.

Maar als je dan wederom je eerste elftal zo inricht als hoe jij het aan geeft ga je ook de slag met 020 en die in europa niet winnen.

Nogmaals 020 ging pas presteren toen ze een gearriveerde oudere topper terug haalde en in het elftal met hun beste jeugd en eigen top aankopen liet mee voetballen.

Verschil is dat wij dat dus goedkoper moeten doen op de zelfde manier. Dus je matige talenten en spelers liquide maakt. Zelf die goeie talenten binnen haalt omdat onze jeugd opleiding systematisch is kapot gemaakt door een falende van geel. (van hecke, van de ven, veerman, kadioglu aankopen). Onze aankopen zullen dan transfervrij moeten worden gehaald dus: Elia, Donk, deguzman, Kalou, van Ginkel mss linssen en van wolfswinkel. Huur lens, Karsdorp etc. (waar 020 die middelmaat inkocht). En gericht de beste speler behouden berghuis (ziyech die toen niet werd verkocht bij 020). En een goeie aankoop doen Ozyakup (zij tadic ok die is veel beter maar wij kunnen dat soort kwaliteit nog niet kopen en moeten dat structureel inrichten door oud feyenoord opgeleide toppers op die manier terug te halen naar de club zie voorbeeld van Persie en Kuijt).

Dan jeugd opleiding weer de beste van nl maken. Goed in nl scouten en de beste talenten weg kapen en laten rijpen in een jong Feyenoord in de voetbal pyramide. En we worden structureel kampioen. Als we zuinig blijven met geld en het eerste zo blijven inrichten als ik aan geef. Geen breedte aankopen meer doen en transfervrije spelers kansen geven met kwaliteit. Leeftijd maakt niet uit het gaat om je prestaties in het eerste.

Hoe ging het juist weer mis bij 020 en psv en moet je niet hun huidige structurele beleid kopieren...

Simpel: 020 verkocht zijn top dragende jeugd spelers en kon ook hun kwaliteiten niet terug kopen. En er bleef toen niks meer van over. (hun succes is eigenlijk gebaseerd op stom toeval doordat ze ziyech wilde verkopen maar niet lukte en tadic al hadden gehaald als vervanger maar deze in een zelfde elftal bleken te kunnen spelen). Ik geef aan kopieer dat toevals beleid als structureel beleid. En dat is wat mijn beleid van oudere transfervrije spelers en enkel behoud van je dragende spelers is.

PSV zette zijn kapitaal op het veld kocht dus met een nieuwe onervaren TD verkeerd in en die spelers zijn nu niet goed genoeg en verdampt je kapitaal als sneeuw voor de zon.Inderdaad willen we beiden het beste voor Feyenoord, daarin geen verschil dus.

Even, beknopt in detail : Ajax of 020 zoals jij ze noemt, heeft de successen echt niet alleen te danken aan Tadic, die in basis overigens een veel betere speler is/was dan de spelers die jij voorstelt om aan te trekken.

Een goede mix van talentvolle jeugd ondersteund/aangevuld door Zyech, Blind en Tadic en soms geluk in wedstrijden heeft hun zo ver gebracht.
De 3 ervaren spelers die mede het elftal dragen of droegen zijn allen jonger en van betere kwaliteit dan de spelers die jij voor ogen hebt om Feyenoord te versterken.

Nogmaals, scouten-opleiden en meedoen aan de voetbalpiramide zal de jeugd sterker en beter maken daar zal toch echt de focus op moeten gezien de financiële beperkte middelen.
Ow zeker wel was de komst van tadic de katalysator om net dat zetje te geven om te presteren. Wat behaalde 020 voor de komst van tadic in de champions league? Helemaal niks... Toen ging het ook slecht. Het gaat niet om de speler het gaat om wat er toen ontstond. 1 goeie speler teveel die op meer posities voorin uit de voeten kon.

Een ploeg met de beste jeugd van nederland samen met redelijke aankopen en een aantal goeie ervaren spelers erbij. Die niet meer voldeden aan het 020 salaris plafond maar gewoon betaald kregen naar wat mogelijk is in het budget van 020. Nu maken ze weer de fout om hun speler smeer te belonen dan wat er binnen komt. Om maar aan te haken...

Wat ik voorstel is dus het basis niveau van Feyenoord veel hoger te leggen door niet die aankopen te doen zoals 020 maar daar die transfervrije spelers voor te halen. Want een Donk, Elia, deguzman, van Ginkel, Kalou etc. Zijn geheid voor het merendeel beter dan een Van der Heijden, Kelly, Tapia, IE, van Beek. Daar gaat het om je totale kwaliteit van het team verbeteren en snel door kunnen selecteren aan het eind van ieder seizoen.

En gericht goeie spelers in te kopen zoals een Ozyakup. De transfervrije spelers geef je korte contracten met eenzijdige opties wat zeer goed is voor je toekomst perspectief en continuiteit want presteren ze niet kan je er makkelijk van af. Slechte aankopen blijven door lange contracten op je begroting drukken en krijg je zelden nog hun aankoop bedrag voor terug. Nu straks weer voorbeeld tapia... Voor botteghin was ook geld betaald. Larsson kon je maar net slijten... etc. etc.

Goed scouten, en een jong feyenoord in de jeugd opleiding is de basis voor succes. Ben ik helemala voor. In de top gaat het echter om details. En is mij duidelijk dat niemand dat begrijpt. 020 ook niet die vallen weer terug in het oude beleid en dat is net niet goed genoeg.


Zelfs jij blaak blijft hangen in het idee dat die oudere transfervrije spelers niet goed genoeg zijn. Niet goed genoeg dan wie? geheid niet zo goed als van persie en Kuyt al hoop ik daar natuurlijk op. Maar ze zijn beter dan je huidige niveau basis spelers en wissels. Daar gaat het om structureel toe werken aan een hoger niveau van Feyenoord 1. Met ook minimaal 3 goeie wissels 1 wissel voor iedere linie die niet onder doet voor de basis.

Dit bericht is gewijzigd op 30 april 2020, 19:10:50.

 

+1/-0

Volgens mij was Ajax zonder Tadic onder de Boer 4x achter elkaar kampioen dus zo slecht was het toen niet.
Ik heb niet de illusie dat met de spelers die jij voorstelt en de weg die Feyenoord dan gaat volgen opeens een succesvolle periode in Nederland aan gaat breken. Over Europees succes nog maar te zwijgen dat gaat waarschijnlijk geen enkele Nederlandse club meer lukken.

Ozyakup heeft in zijn eerste wedstrijd gescoord, meer positiefs heb ik niet van hem gezien. Daarin veel geld investeren is gewoon geld weggooien.
Over de overige voorstellen van jou heb ik al voldoende gezegd, te oud, te duur in salaris en geen investering waard.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

blaak schreef op 01 mei 2020 om 09:23:

Volgens mij was Ajax zonder Tadic onder de Boer 4x achter elkaar kampioen dus zo slecht was het toen niet.
Ik heb niet de illusie dat met de spelers die jij voorstelt en de weg die Feyenoord dan gaat volgen opeens een succesvolle periode in Nederland aan gaat breken. Over Europees succes nog maar te zwijgen dat gaat waarschijnlijk geen enkele Nederlandse club meer lukken.

Ozyakup heeft in zijn eerste wedstrijd gescoord, meer positiefs heb ik niet van hem gezien. Daarin veel geld investeren is gewoon geld weggooien.
Over de overige voorstellen van jou heb ik al voldoende gezegd, te oud, te duur in salaris en geen investering waard.Wat ik al aan gaf toen onder F de Boer presteerde 020 niks in europa. Dat men kamioen word is niet meer dan logisch met de grootste begroting. F de Boer behaalde dit omdat de Boer even behoudend speelt als Advocaat. Daar win je de slag mee in de nederlandse competitie door het matige niveau als jij de beste spelers hebt. In europa is het niveau te hoog en spelen ze je dan kapot. Ook de rede dat F de boer er weg moest. Eurpa is de graadmeter of 020 goed beleid voert ten opzichte van de andere top clubs in europa.

Redelijk fatalistische blik op de toekomst hou je er zo op na Blaak. Men heeft het al te vaal enkel op jouw manier geprobeerd bij clubs. Dat had geen succes. Waarom? Omdat iedereen het al zo doet. Dus de gene met het meeste geld wind dan 9 van de 10 keer.

Waarom zou je het dan niet eens op de manier die ik voorstel proberen? Einstein zei al waanzin is steeds het zelfde doen en een andere uitkomst verwachten. In NL heeft de clubleiding daar collectief last van. Dat is de nederlandse ziekte men loopt elkaar allemaal achterna.

Ozyakup kan veel meer laten zien als hij meer speeltijd krijgt. Prima investering. En die spelers die ik noem Donk, Elia, van Ginkel, deguzman, kalou. Zijn beter dan Tapia, van der Heijden, van Beek, kelly, ie. Dus halen als je het algemene niveau van Feyenoord 1 op een hoger niveau wil hebben.

Je hebt nog altijd geen antwoord gegeven op mijn vraag. Vind je mijn genoemde spelers beter dan tapia, van der Heijden, van beek en Kelly? Daar ga je namelijk net zoveel aan verdienen als aan mijn genoemde oudere spelers... Ook bijna niks omdat ze niet goed genoeg blijken.

Het verschil is dus dat op mijn manier het team wel degelijk kwalitatief verbeterd. Op jouw manier hebben we als reserves weer mindere jeugd of geinvesteerd in slechtere middelmaat. Dus kom je te kort tegen een 020 die op iedere positie in het elftal meer kwaliteit kan betalen.

Zeer onverstandig fatalistisch beleid en denken met een minderwaardigheidscomplex op jouw manier blaak... Zo kom je namelijk 9 van de 10 keer op de positie van de ranglijst uit waar je zou staan qua begroting.

Jij denkt namelijk zo... 020 heeft meer geld dus zullen ze betere spelers kunnen opstellen. Van die gedachte moet je echt af al wil je ze structureel verslaan. Heeft een club meer geld dan moet je gewoon slimmer beleid voeren. En op mijn manier kun je beter 020 hun kwaliteit op het veld matchen voor minder geld dan zij kunnen besteden.

Jong Feyenoord in de voetbal pyramide is er voor om je jeugd te laten rijpen. Scouting enkel zeer goed doen bij jonge talentvolle spelers in nl en die vroeg op pikken. Bij Feyenoord 1 moet je gewoon zoveel mogelijk goed niveau kwaliteitsspelers hebben op iedere positie en minimaal je 3 wissels. En zorg er voor dat die spelers passen bij je beoogde speelstijl.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 1 mei 2020, 18:10:36.

 

+1/-0

“ Je hebt nog altijd geen antwoord gegeven op mijn vraag. Vind je mijn genoemde spelers beter dan tapia, van der Heijden, van beek en Kelly? Daar ga je namelijk net zoveel aan verdienen als aan mijn genoemde oudere spelers... Ook bijna niks omdat ze niet goed genoeg blijken.“

Nou hierbij het antwoord, Tapia is in potentie een bruikbare speler voor de breedte zo ook van Beek. Kelly en vd Heiden zijn niet van het niveau dat Feyenoord beter zal maken, dit geldt echter ook voor Kalou,bijna 35, de Guzman, vergane glorie! Van Ginkerl blessure koning.
Is mijn mening inderdaad maar daar blijf ik bij.

 

+1/-0

Bedankt voor je reactie maar dat is geen antwoord op of je het team sterker vond met mijn suggesties of met deze huidige spelers. Je geeft enkel aan wat je van de spelers vind.

We doen wel een vergelijkend waren onderzoek:

Wil liever kokorin als spits maar zal geheid niet haalbaar zijn dus zal met spelers komen die wel degelijk haalbaar moeten zijn voor Feyenoord.

Blaak wie van de volgende spelers vind jij beter in verhouding tot elkaar:
Botteghin of Donk
Van beek of van Hecke (koop)
Ie of Fosu-Mensah (koop of transfervrij als zijn contract niet word verlengt)
Senesi of van Drongelen (koop) / Kongolo (koop)
van der Heijden of van de Ven (koop)
Tapia of Veerman (koop)
Toornstra of van ginkel (transfervrij) / Bazoer (koop)
Kokcu of Kadioglu (koop)
kelly of deguzman (transfervrij)
bozenik of Kalou (transfervrij) / van Wolfswinkel (transfervrij)
sinisterra of Elia (transfervrij)
larsson of linssen/Assaidi (transfervrij)
narsingh of Lens (huur)

alvast bedankt ;)

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Feyenoordopnummer1 schreef op 01 mei 2020 om 22:06:

Bedankt voor je reactie maar dat is geen antwoord op of je het team sterker vond met mijn suggesties of met deze huidige spelers. Je geeft enkel aan wat je van de spelers vind.

We doen wel een vergelijkend waren onderzoek:

Wil liever kokorin als spits maar zal geheid niet haalbaar zijn dus zal met spelers komen die wel degelijk haalbaar moeten zijn voor Feyenoord.

Blaak wie van de volgende spelers vind jij beter in verhouding tot elkaar:
Botteghin of Donk. Donk alleen omdat Botthegin te traag is.
Van beek of van Hecke (koop) Van Hecke talentvoller
Ie of Fosu-Mensah (koop of transfervrij als zijn contract niet word verlengt) beiden niet
Senesi of van Drongelen (koop) / Kongolo (koop) Senesi
van der Heijden of van de Ven (koop)Van de Ven, van der Heijden is te oud
Tapia of Veerman (koop) Veerman
Toornstra of van ginkel (transfervrij) / Bazoer (koop) Toornstra heeft zich bewezen, van Ginkel blessuregevoelig en Bazoer te gemakzuchtig.
Kokcu of Kadioglu (koop) Kocku
kelly of deguzman (transfervrij) Beiden niet
bozenik of Kalou (transfervrij) / van Wolfswinkel (transfervrij) Bozenik talentvolle spits Kalou en van Wolfswinkel zijn passé.
sinisterra of Elia (transfervrij)Sinisterra, Elisa was goed nu niet meer.
larsson of linssen/Assaidi (transfervrij)Larsson is weg dus geen optie meer helaas.
narsingh of Lens (huur) allebei niet.

Zie mijn inbreng op de voorstellen achter jouw suggesties.

alvast bedankt ;)

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

blaak schreef op 02 mei 2020 om 00:14:

open/sluit de onderstaande quote:

Feyenoordopnummer1 schreef op 01 mei 2020 om 22:06:

Bedankt voor je reactie maar dat is geen antwoord op of je het team sterker vond met mijn suggesties of met deze huidige spelers. Je geeft enkel aan wat je van de spelers vind.

We doen wel een vergelijkend waren onderzoek:

Wil liever kokorin als spits maar zal geheid niet haalbaar zijn dus zal met spelers komen die wel degelijk haalbaar moeten zijn voor Feyenoord.

Blaak wie van de volgende spelers vind jij beter in verhouding tot elkaar:
Botteghin of Donk. Donk alleen omdat Botthegin te traag is.
Van beek of van Hecke (koop) Van Hecke talentvoller
Ie of Fosu-Mensah (koop of transfervrij als zijn contract niet word verlengt) beiden niet
Senesi of van Drongelen (koop) / Kongolo (koop) Senesi
van der Heijden of van de Ven (koop)Van de Ven, van der Heijden is te oud
Tapia of Veerman (koop) Veerman
Toornstra of van ginkel (transfervrij) / Bazoer (koop) Toornstra heeft zich bewezen, van Ginkel blessuregevoelig en Bazoer te gemakzuchtig.
Kokcu of Kadioglu (koop) Kocku
kelly of deguzman (transfervrij) Beiden niet
bozenik of Kalou (transfervrij) / van Wolfswinkel (transfervrij) Bozenik talentvolle spits Kalou en van Wolfswinkel zijn passé.
sinisterra of Elia (transfervrij)Sinisterra, Elisa was goed nu niet meer.
larsson of linssen/Assaidi (transfervrij)Larsson is weg dus geen optie meer helaas.
narsingh of Lens (huur) allebei niet.

Zie mijn inbreng op de voorstellen achter jouw suggesties.

alvast bedankt ;)
Bedankt voor de moeite van het antwoorden blaak :)

Kijk dan is nu duidelijk wat het probleem is en we nooit tot elkaar gaan komen. Je denkt oprecht dat die oudere spelers zelfs al zijn ze passe. Minder goed zijn dan wat we mss hadden aan spelers in de huidige selectie. En je geeft je mening over spelers zonder direct te beantwoorden of een speler soms beter of slechter vind.

Ik vroeg ook niet wat je vond van deze spelers. Of om spelers te halen ja of nee...

Ik vroeg enkel welke speler is naar jouw mening beter van de twee die ik nu noem op dit moment. En daar heb ik bij vele helaas nog altijd geen antwoord op.

Dit is dus exact de denk fout die ik bij je probeer duidelijk te maken. Je moet niet denken wie is dit seizoen mss talentvoller. Of welke speler heb ik liever helemaal niet, of wie is te oud, wie is gemakzuchtig, wie is er passe of wie geen optie meer is. (enige argument een speler niet te nemen vind ik inderdaad ook blessure gevoeligheid omdat je dan minder inzetbaar bent)

Het gaat er om is de NIEUWE speler voor het nieuwe seizoen op DIT MOMENT beter dan de OUDE speler die je had bij het voorgaande seizoen.

Dat is in Feyenoord 1 het enige wat zou moeten tellen.

Zo streef je naar een steeds hoger niveau bij iedere nieuwe seizoensselectie.

Groeien of je ontwikkelen doen spelers maar in jong Feyenoord of bij een huur periode. In Feyenoord 1 moet je presteren.

Dit bericht is gewijzigd op 2 mei 2020, 13:06:43.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Feyenoordopnummer1 schreef op 02 mei 2020 om 13:01:

open/sluit de onderstaande quote:

blaak schreef op 02 mei 2020 om 00:14:

open/sluit de onderstaande quote:

Feyenoordopnummer1 schreef op 01 mei 2020 om 22:06:

Bedankt voor je reactie maar dat is geen antwoord op of je het team sterker vond met mijn suggesties of met deze huidige spelers. Je geeft enkel aan wat je van de spelers vind.

We doen wel een vergelijkend waren onderzoek:

Wil liever kokorin als spits maar zal geheid niet haalbaar zijn dus zal met spelers komen die wel degelijk haalbaar moeten zijn voor Feyenoord.

Blaak wie van de volgende spelers vind jij beter in verhouding tot elkaar:
Botteghin of Donk. Donk alleen omdat Botthegin te traag is.
Van beek of van Hecke (koop) Van Hecke talentvoller
Ie of Fosu-Mensah (koop of transfervrij als zijn contract niet word verlengt) beiden niet
Senesi of van Drongelen (koop) / Kongolo (koop) Senesi
van der Heijden of van de Ven (koop)Van de Ven, van der Heijden is te oud
Tapia of Veerman (koop) Veerman
Toornstra of van ginkel (transfervrij) / Bazoer (koop) Toornstra heeft zich bewezen, van Ginkel blessuregevoelig en Bazoer te gemakzuchtig.
Kokcu of Kadioglu (koop) Kocku
kelly of deguzman (transfervrij) Beiden niet
bozenik of Kalou (transfervrij) / van Wolfswinkel (transfervrij) Bozenik talentvolle spits Kalou en van Wolfswinkel zijn passé.
sinisterra of Elia (transfervrij)Sinisterra, Elisa was goed nu niet meer.
larsson of linssen/Assaidi (transfervrij)Larsson is weg dus geen optie meer helaas.
narsingh of Lens (huur) allebei niet.

Zie mijn inbreng op de voorstellen achter jouw suggesties.

alvast bedankt ;)
Bedankt voor de moeite van het antwoorden blaak :)

Kijk dan is nu duidelijk wat het probleem is en we nooit tot elkaar gaan komen. Je denkt oprecht dat die oudere spelers zelfs al zijn ze passe. Minder goed zijn dan wat we mss hadden aan spelers in de huidige selectie. En je geeft je mening over spelers zonder direct te beantwoorden of een speler soms beter of slechter vind.

Ik vroeg ook niet wat je vond van deze spelers. Of om spelers te halen ja of nee...

Ik vroeg enkel welke speler is naar jouw mening beter van de twee die ik nu noem op dit moment. En daar heb ik bij vele helaas nog altijd geen antwoord op.

Dit is dus exact de denk fout die ik bij je probeer duidelijk te maken. Je moet niet denken wie is dit seizoen mss talentvoller. Of welke speler heb ik liever helemaal niet, of wie is te oud, wie is gemakzuchtig, wie is er passe of wie geen optie meer is. (enige argument een speler niet te nemen vind ik inderdaad ook blessure gevoeligheid omdat je dan minder inzetbaar bent)

Het gaat er om is de NIEUWE speler voor het nieuwe seizoen op DIT MOMENT beter dan de OUDE speler die je had bij het voorgaande seizoen.

Dat is in Feyenoord 1 het enige wat zou moeten tellen.

Zo streef je naar een steeds hoger niveau bij iedere nieuwe seizoensselectie.

Groeien of je ontwikkelen doen spelers maar in jong Feyenoord of bij een huur periode. In Feyenoord 1 moet je presteren.Nou dat is niet correct wat jij schrijft, in mijn antwoord heb ik duidelijk aangegeven welke spelers wel of Geen verbetering voor Feyenoord zouden kunnen zijn.

Komt er op neer dat wat mij betreft alleen van Hecke, Veerman en van der Ven potentiële versterkingen van de selectie voor volgend seizoen zouden kunnen zijn.
Voor de rest selectie bij elkaar zien te houden n doorgaan waar Advocaat mee bezig was, presteren naar je mogelijkheden.

 

+1/-0

Nou Feyenoordopnummer1 , waar blijft die recordlange lap met tekst waaruit zou moeten blijken dat het allemaal wél correct is wat je zegt ? ?
Niet dat ik het allemaal lees trouwens , kheb wel wat beters te doen .

:idee

 

+1/-0

@jorien van den Herik
blijkbaar smacht je wel naar mijn antwoorden ;)

@Blaak
Jij geeft inderdaad aan of je het een verbetering vind. Ik geef jou aan welke speler vind je in vergelijking op dit moment een betere veld speler. Zonder al die andere facetten mee te nemen. Dat is het verschil.

Naar wat jij nu aan geeft.Vind je enkel

Van Hecke op dit moment beter dan van Beek.
van de ven beter dan van der Heijden.
Veerman beter dan Tapia.
Donk beter dan Botteghin

Tja daar zit dus ons meningsverschil. In het voorgestelde spelers materiaal. Ik vind mijn voorgestelde spelers wel degelijk beter dan wat we nu hebben rond lopen. En hebben ze ook bewezen.

Fosu-Mensah heeft namelijk en kracht en snelheid kan zowel cdm, cv en rb spelen. Dus een verbetering ten opzichte van ie.

Senesi heeft bijna net zoveel problemen met snelheid als Botteghin kon totaal niet met ruimte in de rug spelen onder stam. Van Drongelen kent de nederlandse school heeft meer snelheid en was in de jong oranje teams vaste kracht. Is in mijn beleving minimaal gelijkwaardig aan Senesi. En Kongolo was onze beste dragende verdediger in het kampioensjaar samen met karsdorp. Kan ook lb spelen wat met een vaak geblesseerde haps geen overbodige luxe is. EN heeft heel veel snelheid. Is in mijn beleving multi inzetbaar en beter dan Senesi.

Toornstra is bij ons altijd 12de man de eerste wissel. Van Ginkel was dragende speler bij PSV en altijd inde jong oranje teams.
is enkel blessure gevoelig maar heeft meer kwaliteiten en werkt even hard. Bazoer heeft meer kwaliteiten. Bezit meer kracht en duel kracht en veel meer potentiele groei mogelijkheden. Is dus ook beter dan toornstra.

Kadioglu was in zijn jong oranje generatie de beste met Dilrosun. Technisch even begaafd alleen veel efficienter qua assists en doelpunten en heeft een goed schot wat kokcu niet heeft. Dus ook een verbetering.

Kelly totale flop. zelfs ene de guzman die de helft maar kan als voorheen is beter dan hij. Maar vergis je niet bij wedstrijden waar hij een kans krijgt laat de guzman nog steeds zien prima te kunnen voetballen. Dus ook zeker een verbetering.

Bozenik kan niet mee voetballen. Kalou is precie shet tegenovergestelde kan zeer goed meevoetballen. Zou wel eens onze Tadic kunnen zijn als je hem een kans geeft. Kan op de vleugels en in de spits prima uit de voeten. Zelfs op zijn retour. Beter dan Bozenik. Van Wolfswinkel heeft bewezen een goal getter te zijn ook bij Vitesse. Zal het op dit moment beter doen dan Bozenik die nog moet groeien.

Sinisterra, hoeveel doelpunten en assists had elia bij Feyenoord? Zelfs op zijn retour is hij nog altijd veel en veel productiever dan sinisterra. Dus een verbetering.

larsson is een flegmatieke speler waar je niks aan had. Linssen is een gok maar ook qua cijfers veel productiever in assists en doelpunten.

Narsingh zou ik nog graag als rechts back willen testen zou daarin niks minder moeten zijn dan haps. Is verder een prima aardige gozer die niet zeurt op de bank prima wissel speler. En als hij weer fitter is kan hij geheid nog meer brengen. Maar Lens koppelt snelheid en voetbalkwaliteiten ook nog aan doelgericht zijn kracht en goeie agressiviteit.

Naar mijn mening zijn het dus mogelijke versterkingen van je elftal. Blijkbaar zien vele dat toch anders wat betreft spelers op hun retour... Zeer vreemd... Veelal hebben oudere spelers die naar Feyenoord kwamen niet teleurgesteld. In tegen deel. Maar toch blijft dat vooroordeel kleven dat jongere spelers beter zijn dan oudere spelers...

Het lijkt het zelfde trend als jonge trainers de voorkeur geven boven oude rotten als Advocaat.

Mss is het een ziekte van deze tijd in de samenleving... Maar je ziet gewoon dat door die leeftijdsdiscriminatie je jezelf als organisatie gewoon te kort doet als je ervaren rotten geen kansen geeft. En er dus ook niet objectief word gekeken naar de kwaliteiten van spelers wat het enige is wat zou moeten tellen om te beoordelen wie er beter zou zijn in je eerste elftal.


@Jorien van den Herik
Jij mag ook mee doen en je mening geven over het vergelijk van de selectie nu en de spelers die ik voorstel als vervanger ;)

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 3 mei 2020, 17:02:44.

 

+1/-0

Klopt wij gaan hier geen overeenstemming samen over krijgen, is verder ook niet van belang daar wij toch niets te vertellen hebben binnen de club Feyenoord.
Wel een goed bedoeld advies mijnerzijds, lees mijn Posts goed, sommige van jouw opties zijn voor mij geen opties vandaar mijn reactie.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Feyenoordopnummer1 schreef op 03 mei 2020 om 16:45:

@Jorien van den Herik
Jij mag ook mee doen en je mening geven over het vergelijk van de selectie nu en de spelers die ik voorstel als vervanger ;)Dat geneuzel en gebeuzel is oninteressant FON1 , krijg ik straks ook van die oersaaie epistels om me oren :B

Dus zeg eens : vind jij ook niet dat 200 miljoen euro uitgeven voor renovatie van de Kuip heel erg veel geld is , wanneer ze de 1e en 2e ring exact hetzelfde laten met exact dezelfde krappe stoeltjes ? Dit is namelijk het plan van DMK - alias ReddeKuip.

Indien je niet zo groot bent is het uiteraard een prachtig plan !

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

blaak schreef op 03 mei 2020 om 17:32:

Klopt wij gaan hier geen overeenstemming samen over krijgen, is verder ook niet van belang daar wij toch niets te vertellen hebben binnen de club Feyenoord.
Wel een goed bedoeld advies mijnerzijds, lees mijn Posts goed, sommige van jouw opties zijn voor mij geen opties vandaar mijn reactie.Ow ik lees wel degelijk goed. Maar ik zou graag een discussie voeren waarom je ze niet ziet als betere opties. En met argumenten aan geven waarom sommige spelers wel degelijk een verbetering zijn en waarom jij dat niet vind. Ik denk namelijk dat al heb je niks te zeggen over het Feyenoord beleid vele beleidsbepalers wel zo denken zoals jij. En daarbij dezelfde argumenten hanteren.

En veelal vind ik die argumenten niet gestaafd op data of feiten. Of gericht op allerlei facetten en bijzaken die afwijken of afleiden op wat van het enige belang zou moeten zijn voor een eerste elftal.

Namelijk de hoofdzaak dat het eerste elftal zo goed mogelijk dient te presteren!

 

+1/-0

Voor mij zijn feiten dat prestaties uit het verleden, Kalou, van Ginkel, Lens, Wolfswinkel e.d., geen garantie zijn voor prestaties in de toekomst.
Moet je als club investeren, hoog salaris, in dit soort spelers of investeren in talenten die wellicht in de toekomst nog wel geld opleveren zodat er verder geïnvesteerd kan worden in de toekomst van de club.
Ik opteer voor dat laatste, jij dus duidelijk niet.

 

+1/-0

Oudere transfervrije/huur spelers die op hoge niveau's hebben gepresteerd geven meer garanties dan de koop van spelers die nog alles te bewijzen hebben. Je weet bij hen tenminste wat je binnen haald.

Een hoger salaris zijn ze waard. Je kijkt of ze binnen budget vallen. Je geeft nu al hoge salarissen uit aan middenmoot aankopen die zelden tot nooit wat opleveren maar je veelal geld kosten zie Tapia en Botteghin die je en een transfersom en salaris koste.

Uit de laatste 10 jaar is bewezen dat Feyenoord maar 1 miljoen gemiddeld per jaar heeft verdient aan transfers. Dat wil zeggen dat als je niks inkoopt en enkel zou teren op de verkoop van zelf op geleidde jeugd je er meer aan had verdient. Dus is gebleken dat aankopen vooral gokken met geld is en de club enkel geld kost. Geen middenmoot aankopen doen, en het verdiende geld in het club business model niet uitgeven zou Feyenoord al meer opleveren dan ons huidige falende transferbeleid. En omdat we niet de financiele mogelijkheden hebben een topper te kopen op iedere positie moet je die zwakke plekken in je team niet opvullen met jeugd want dan verzwakt je eerste elftal te veel... Die zwakke plekken vul je op met ervaren spelers (transfervrij of huur) die al bewezen hebben een hoog niveau aan te kunnen.

Je investeert in de toekomst van de club door een goeie jeugdopleiding, zeer vroeg talenten aan te kopen en die te ontwikkelen (een jong Feyenoord in de voetbal pyramide en koop jonge nog relatief goedkope talenten van der ven, van hecke, veerman, Kadioglu) en door enkel hele goeie versterkingen te halen met restwaarde. De rest van de plekken in je elftal vul je op met die oudere transfervrije spelers of huur spelers.

Een ploeg met enkel talenten en een paar goeie spelers verliest 9 van de 10 keer van clubs als 020 die de financiele mogelijkheden hebben om kwaliteit op iedere positie te kopen. De problemen zag je ontstaan onder Stam en troost die voor jeugd koos en die duidelijk niet goed genoeg bleek te zijn. Advocaat liet ook een groot gedeelte van de jeugd niet eens meer mee trainen omdat ze een te laag niveau hadden.

Ik ben voor beide. Het ene bijt het andere namelijk niet. En die hogere salarissen voor ervaren transfervrije/huur spelers en getalenteerde jeugd inkopen en die opleiden. Feyenoord heeft het geld om beide te doen als je voortaan geen middenmoot meer koopt. Op ten duur leid je dan zelf je eerste elftal van toppers op van eigen kweek op iedere positie maar voor dat is bewerkstelligd vul je de zwakke posities in je elftal op met transfervrije/huur spelers. Anders blijf je de eeuwige 2de of nog lager...


@Blaak
Wat hebben die combinatie elftallen met enkel eigen jeugd en ingekochte spelers die een transfersom kostte Feyenoord nou gebracht? Kijk daar naar blaak. Dat concept faalt. Die teams werden enkel gered door terugkerende spelers als Elia, Kuyt en van Persie want anders waren ze kwalitatief niet goed genoeg om voor de titel te strijden.

Feyenoord 1 zal ook altijd zwak blijven want al blijkt een jeugd speler goed of een aankoop goed en worden het dragende spelers dan worden deze weer verkocht... Ook al zo'n falend concept... Veelal kan feyenoord niet dezelfde kwaliteiten weer terug kopen bij een verkoop. Dus gaat je eerste elftal er op achteruit (zie van geel na het kampioenschap en het team wat er toen moest staan een seizoen er na in de champions league).

Je eerste team blijft dus zwak door onervaren jeugd. En het niet kunnen terugkopen van goeie spelers.

Doorbreek die cirkel van falend beleid en doe het dus anders!

Beargumenteer dan Blaak waar of bij welk team je jouw concept hebt ziet slagen.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 4 mei 2020, 02:25:59.

 

+1/-0

Dit is toch het forum over Orkun Kokcu, deze hele 10 pagina's gaan daar helemaal niet over.
Over het onderwerp waar jullie het over hebben zijn jullie het niet met elkaar eens, waarom zoveel grote lappen tekst, normaal hou ik daar best wel van maar telkens weer, en weer, en weer, stop daar mee en respecteer een andere mening.

Maar goed laat ik het daar nu ook weer niet over gaan hebben.

Kokcu is als ik goed geinformeerd bent geen grootverdiener bij Feyenoord.
Ik weet dat de club het financiéél erg moeilijk heeft, maar als ze deze speler willen behouden moeten ze hem wel belonen wat wij echt waard is.

Hij speelt in de basis en volgens de info die ik heb gevonden zitten er spelers op de bank die veel meer verdienen als hij.
Zo leg je hem nooit vast, of je wil via een draai hem toch liever verkopen.

Wat mij betreft geef je deze jongen een goed salaris en leg je hem vast tot 2025 en verkoop hem later voor een hoger bedrag als dat je nu (ook in deze tijd) voor hem vangt.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 46 pagina's: 1 2 3 4 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 42 43 44 45 46

Feyenoord Forum » Home of History » Orkun Kokcu