Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Home of History » Dirk Kuyt

Deze normale topic is open en bestaat uit 3 pagina's: 1 2 3

open/sluit de onderstaande quote:

DeWitteHond schreef op 30 november 2022 om 10:40:

open/sluit de onderstaande quote:

Bestlander schreef op 15 september 2022 om 22:17:

Ik heb Dirk Kuit als speler altijd gewaardeerd, hij had een drive in hem die andere spelers er in meenam.

Ik zelf hou mij niet meer met Dirk bezig, er gaan allerlei verhalen de ronden maar over wie niet, veel mensen hebben veel vrouwen of meisjes misbruikt.

Ik heb het wel een beetje gehad met dat nieuws, ook over dat gokken, de waarheid komt meest boven tafel, en als een bekende dat heb geflikt zit hij zelf met de problemen.

Ik hou mij daar niet zoveel mee bezig, ik wil iets weten als de persoon in kwestie schuldig bevonden wordt door de rechter.

Dat Dirk het bij Den Haag niet goed doet, is jammer voor hem, maar als je voetballer bent geweest ben je nog geen goede trainer, ik wenst hem geluk en als hij het niet red dan moet hij wat anders gaan doen.


Veel gepraat maar u zegt precies niks.Ik zeg heel wat, ik heb Dirk Kuyt altijd gewaardeerd en dat er in de media word gesproken over gokken heb ik daar niet zoveel mee.
Je moet eens nagaan over hoeveel mensen er gesproken wordt ook iedere keer komt er weer een ander aan de beurt, ik hou daar niet van zonder dat degene veroordeeld wordt. Dat is het eerste wat ik duidelijk maakt

Dan het onderwerp trainer, ja er zijn meer voetballers die trainer zijn geworden en het werd niets, denk aan van Basten, Ruud Gullit, de trainer ik kan niet op zijn naam komen die Feyenoord getraind heb en waar Advocaat zijn opvolger werd is het ook niet geworden, nou mogelijk is het met Dirk Kuyt ook zo, misschien kan hij ergens jeugdtrainer worden of assistent. Heb ik nu niets gezegd, of hij gaat wat anders doen?

 

+1/-0

Nee, sorry weer niets nieuws.

Kuyt kan beter met pensioen gaan voor hij zichzelf nog meer keldert.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

DeWitteHond schreef op 30 november 2022 om 10:52:
Alles was koek en ei.


Het is allemaal erg verbazend om te zien. Het leek allemaal zo perfect stabiel bij Dirk. De ideale schoonzoon èn ideale prof inéén. Zelfs Ed de Goey dichtte je een grotere kans toe om aan lager wal te geraken. Tegenwoordig is het bij Dirk van schandaaltje hier tot afgang daar.

 

+1/-0

Inderdaad de roem na het kampioenschap is hem naar het hoofd gestegen zie hem nog met de schaal door Rotterdam rijden lol, geef me dan maar een nuchtere Robben geen sterallures gewoon op zijn fietsje naar de FC. Ook Van Persie is een hele nuchtere gast geen rare fratsen.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 2 december 2022, 19:35:44.

 

+1/-0

Ik vond Kuyts optreden bij Goeiemorgen Eredivisie in zekere zin typerend, dat hij eigenlijk weer weinig zelfkritiek en reflectie toonde. Het lag weer heel veel aan anderen, en er lag weer weinig aan zijn eigen functioneren. Hij produceert een aanééngesloten stroom van clichés en open deuren, en draagt voornamelijk externe factoren aan waardoor het niet gelukt is.

Hij heeft zijn uiterste best gedaan, vol overgave, en de tijd was hem niet gegund. Maar 'je best doen' is als trainer niet genoeg, het gaat om kwaliteiten.

Het vermogen je aan te passen aan het niveau van je materiaal is óók een kwaliteit. Zoiets moet/kun je leren, maar daar gaan jaren overheen en die ervaring ontbeert hij ook.

In die zin er wél hoop, want hij lijkt nu bereid te zijn pas op de plaats te maken en bij een volgende klus uren te maken. Eventueel in de schaduw van een hoofdverantwoordelijke als assistent. Dát is al winst ten opzichte van de afgelopen jaren waarin hij zichzelf eerst geschikt achtte voor hoofdtrainerschap bij Feyenoord, om daarna in het diepe te springen bij één van de meest onrustige clubs van Nederland.

 

+1/-0

Kuijt loopt deze dagen weer rond bij Feyenoord en gaat netals Buijs eerder mee met de trainersstaf. De geboren Katwijker is opzoek naar een nieuwe uitdaging.

Dit tekent de mens Arne Slot echt!

 

+1/-0

Van Persie, Dirk Kuijt, Danny Buijs geweldig dat Slot hen helpt ook De Wolf natuurlijk.
Sociaal werker voor oud-Feyenoorders. :B

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 2 mei 2023, 22:53:33.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 02 mei 2023 om 22:33:

Van Persie, Dirk Kuijt, Danny Buijs geweldig dat Slot hen helpt ook De Wolf natuurlijk.
Sociaal werker voor oud-Feyenoorders. :BLigt het aan mij, of is het écht 'toevallig' dat het moment waarop Kuijt meeloopt bij Feyenoord precies rond de periode is waarin de club weer kampioen kan worden?

Buijs koos specifiek voor een week zonder midweekse wedstrijd omdat hij zoveel mogelijk trainingen van Slot wilde bijwonen. Dat is nu ook het geval, en kan daarom het voornaamste argument zijn waarom ook Kuijt nu meeloopt.

Maar er wordt natuurlijk direct gerefereerd aan het afgelopen kampioenwedstrijd en de aankomende wedstrijd op Woudestijn, waar Feyenoord in 2017 ook kampioen kon worden. Volgens mij wordt Kuijt hier maar wat graag aan herinnerd...

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 02 mei 2023 om 22:33:

Van Persie, Dirk Kuijt, Danny Buijs geweldig dat Slot hen helpt ook De Wolf natuurlijk.
Sociaal werker voor oud-Feyenoorders. :BDat is het en zeker niet andersom. Wordt allemaal weer te groot gemaakt dat Kuyt even meeloopt. Is ook gewoon leergierig toch van Kuyt, niets mis mee.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 3 pagina's: 1 2 3

Feyenoord Forum » Home of History » Dirk Kuyt