Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Home of History » Nicolai Jorgensen

Deze normale topic is open en bestaat uit 28 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 24 25 26 27 28

Met de week slechter. Verkopen in de winterstop Frank.

 

+1/-0

Het kan toch niet zo zijn dat hij nu helemaal niet meer kan voetballen.
Makkelijk om te zeggen verkopen, maar het kan zijn dat je niets vangt voor hem.

Mocht er een club komen die hem voor een goed bedrag wil hebben is het weer wat anders, anders zou ik zijn contract toch verlengen, hij heb laten zien dat hij kan scoren, dat komt wel weer,

Mocht er dan onverhoopt een goede koper voor hem zijn dan is een extra aanvaller niet verkeerd, dit is altijd al een zwakke schakel geweest bij Feyenoord.

 

+1/-0

Wegwezen loopt erbij als een boer met een zak aardappels op zijn rug. 1 prima seizoen daarna kut met peren.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

willem van Hanegem schreef op 09 december 2019 om 12:29:

Wegwezen loopt erbij als een boer met een zak aardappels op zijn rug. 1 prima seizoen daarna kut met peren.Ben al blij dat hij KAN spelen, dat zegt genoeg. Denemarken heeft hem ook nodig in de zomer, dus hij moet nou eens langere periode presteren.

 

+1/-0

GEWOON W E G W E Z E N meer last dan gemak

 

+1/-0

Ik heb het al eerder gezegd maar kappen met die gozer nu is hij er weer niet bij gvd niet meer opstellen dan weten de spelers waar ze aan toe zijn,gewoon lachwekkend dit telkens je elftal omzetten omdat meneer er een keer wel en dan weer niet bij is,zet hem naast de tribune neer.

 

+1/-0

Hij kan de ene keer niet en dan wil hij weer niet en dan is - ie weer ziek en dan weer half-beter en dan weer deels geblesseerd : gewoon een zeur-speler. Weg tegen elke aannemelijk aanbod.

 

+1/-0

Baal ook van al weer de afwezigheid van Jorgensen maar de term “ persoonlijke omstandigheden “ geeft voor mij wel aan dat het iets anders is dan een blessure.
Van mijn kant dus dit keer geen waardeoordeel over deze afwezigheid.

 

+2/-0

geboorte kind.....blakie

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

willem van Hanegem schreef op 12 december 2019 om 07:38:

geboorte kind.....blakieWat een slappe mentaliteit. Met zijn salaris moet je gewoon voetballen, wat er ook gebeurt. Je wint met dit soort weekdieren de oorlog niet.

 

+1/-0

Natuurlijk wil hij erbij zijn maar blijft lastig te voorspellen wanner de baby komt voor hetzelfde geldt mist hij PSV ook.

 

+1/-0

Voorlopig speelt Feyenoord beter zonder dan met hem dus ....Frank go your gang!

 

+1/-0

Nicolai's vrouw heeft de baby verloren....

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

de realist schreef op 13 december 2019 om 04:15:

Jezus, en dan schelden sommigen hem hier (weer) verrot omdat ie een voetbalwedstrijdje mist....Wij zijn geen uitkeringsinstantie. Het wordt tijd dat Feyenoord een boete oplegt ivm werkweigering aan dit soort werkschuwe topsporters.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 13 december 2019, 06:32:36.

 

+1/-2

Dit gun je natuurlijk niemand maar ik blijf bij mijn standpunt dat je beter af bent zonder hem.ik denk dat zijn medespelers er ook een beetje van kotsen van dan weer wel en twee keer niet.
Maar mijn medeleven heeft hij wel.

 

+2/-0

De club is niet goed om gegaan met de spits. Wie bij Feyenoord haalt het in zijn hoofd om van Persie terug te halen. Dat is ten kostte gegaan van Jorgensen. Je hebt een goede spits, maar toch van Persie halen. Van Persie zelf valt niks kwalijk te nemen. Hij vond het geweldig dat Feyenoord hem wilde hebben.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

kees592 schreef op 14 december 2019 om 12:59:

De club is niet goed om gegaan met de spits. Wie bij Feyenoord haalt het in zijn hoofd om van Persie terug te halen. Dat is ten kostte gegaan van Jorgensen. Je hebt een goede spits, maar toch van Persie halen. Van Persie zelf valt niks kwalijk te nemen. Hij vond het geweldig dat Feyenoord hem wilde hebben.Deze vraag mag gesteld worden. De terugkeer van Van Persie werd echter al vanaf de zomer voorbereid. Zijn komst was niet plotseling. Daar komt bij dat Jorgensen er vorig seizoen maandenlang uitlag. Ook in de CL schitterde hij door afwezigheid. Er is sprake van een gedragspatroon. We zijn een professionele voetbalorganisatie en geen hulpverleningsinstelling. Weg ermee.

 

+1/-0

Als een spits daadwerkelijke gezondheidsproblemen heeft, dan is het begrijpelijk dat hij niet kan spelen. Bij Jorgenson heb ik het gevoel dat er ook heel wat andere dingen aan de hand zijn : mentaal vrij zwak, teveel kleine blessures, te vaak er niet bij zijn zonder 't nu echt duidelijk is waarvoor. Bevalling en ziekten van gezinsleden vind ik wel een absentie-reden. Maar al met al hebben we erg weinig aan hem en kun je gerust de vraag stellen of we niet onszelf de das om doen met een speler waar vrijwel geen rendement ( meer ) in zit.

 

+1/-0

Nu verkopen is geen optie. Krijgen we niks voor. Geef hem gewoon het volle vertrouwen en de ketchup zal komen. Ben ik van overtuigd.

 

+2/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 28 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 24 25 26 27 28

Feyenoord Forum » Home of History » Nicolai Jorgensen