Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Andere competities » Ajax

Deze normale topic is open en bestaat uit 69 pagina's: 1 2 3 4 ... 54 55 56 57 58 59 60 61 62 ... 65 66 67 68 69

Grote kans dat je met het leveren van die wanprestatie tegen dat café elftal van die Schotten 50 miljoen startgeld voor het wk club teams verspeeld hebt. Het gaat nu tussen Ajaks en ons. Maar zij hebben in de conference league zwakkere tegenstanders dan dat wij hebben in de EL. Dus de kans dat zij verder dan ons komen in hun toernooi en daarbij plaatsing voor het WK afdwingen is levensgroot.

Het argument dat zij hun punten pakken in een zwakkere competitie en dat dat niet eerlijk is gaat natuurlijk niet op. Wij hebben ook de meeste punten te danken aan de conference league.

 

+1/-0

Weer 2 punten uitgelopen op hunnie Twente gelijk en AZ en/of PSV gaan ook punten verliezen sowieso goed weekend !

 

+1/-0

Haha Hercules - Ajax 1-0 nog half uurtje wat een stunt zou dat zijn.

 

+1/-0

2-0 wat een goal !! lolololol..

 

+1/-0

HAHAAA!!!!!

 

+1/-0

Half-God Hercules, de zoon van Zeus, beroemd om zijn kracht veegt de vloer aan met Ajax, geen God. LOL

 

+1/-0

Ja, de gifbeker moet helemaal leeggedronken worden!

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

danall schreef op 22 december 2023 om 00:37:

Ja, de gifbeker moet helemaal leeggedronken worden!Laatste tijd ging het wel wat beter kwa resultaten, dan is dit toch wel lekker zo vlak voor de Kerst en ze kunnen het voorlopig niet even rechtzetten. Tot nu al een historisch seizoen. :B

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 22 december 2023 om 06:43:

open/sluit de onderstaande quote:

danall schreef op 22 december 2023 om 00:37:

Ja, de gifbeker moet helemaal leeggedronken worden!Laatste tijd ging het wel wat beter kwa resultaten, dan is dit toch wel lekker zo vlak voor de Kerst en ze kunnen het voorlopig niet even rechtzetten. Tot nu al een historisch seizoen. :BHoorde al weer veel verhalen dat ze Feyenoord nog gingen inhalen.
Moet nog zien dat ze derde gaan worden eerlijk gezegd.
Het is wel een erg slecht team en dan helpt het niet types zoals Berghuis in je team te hebben,dat is net vergif.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

wehave schreef op 22 december 2023 om 09:41:

(...)Hoorde al weer veel verhalen dat ze Feyenoord nog gingen inhalen.
Moet nog zien dat ze derde gaan worden eerlijk gezegd.
Het is wel een erg slecht team en dan helpt het niet types zoals Berghuis in je team te hebben,dat is net vergif.Die hadden ze gisteren niet eens nodig. Zijn 'rol' werd door een aantal andere Ajacieden keurig overgenomen, die leken er bewust de kantjes af te lopen en er kwam uiteindelijk ook wel wat frustratie los.

Het was gewoon gênant, en gaf overduidelijk aan hoe 'dun' de basis in Amsterdam is. Er hoeft maar dát te gebeuren, en het flikkert in elkaar. Dan zakken veel spelers finaal door de ondergrens.

 

+1/-0

Alles op Mitinslat teschuiven vind ik overdreven, hij heeft pseudo vedettes als Bergwijn, Brobbey en Berghius niet gehaalt.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 22 december 2023 om 11:13:

Alles op Mitinslat teschuiven vind ik overdreven, hij heeft pseudo vedettes als Bergwijn, Brobbey en Berghius niet gehaalt.Nou, als dat je sterkhouders moeten zijn...prettige wedstrijd! :B

 

+1/-0

Ik zag voorbij komen dat Hercules voor het eerst sinds 1937 een wedstrijd heeft gewonnen in het hoofdtoernooi van de KNVB Beker, exclusief penalty's :D :D

 

+1/-0

Vriendengroep van Pieters heeft 80000 euris verdient haha lekker met Brobbey naar Dubai!

 

+1/-0

Steijn wilde De Vrij halen, geen optie voor Feyenoord?

Steijn verklapt zaterdag de namen van enkele spelers die op zijn wensenlijstje stonden. "We droegen ex-Ajacieden aan, zoals Noa Lang, Nicolás Tagliafico, Justin Kluivert en Sergiño Dest. En we kwamen met Stefan de Vrij als Nederlands international, die Jorrel Hato bij de hand kon nemen. Voor Jerdy Schouten zagen we eenzelfde rol bij Kenneth Taylor en Silvano Vos, zoals Lasse Schöne indertijd Frenkie de Jong wegwijs maakte en Daley Blind de leermeester was van Matthijs de Ligt.”

Steijn was ook geïnteresseerd in een samenwerking met Vangelis Pavlidis, Isco en Hakim Ziyech. "Zonder dat hij het hard uitsprak: Mislintat bleef weg bij voormalig Ajacieden en Nederlanders. Voor die spelers had hij altijd argumenten klaar om ze niet te halen. Zo kon De Vrij, laatst uitblinker bij Oranje, niet met ruimte in zijn rug spelen. Terwijl Pavlidis geen optie was omdat AZ altijd moeilijk deed tijdens transferonderhandelingen.”

 

+1/-0

Waar wil je dat van betalen dan?

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Gio4ever schreef op 30 december 2023 om 17:35:

Waar wil je dat van betalen dan?


Zij hebben genoeg in kas om wat te halen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 30 december 2023 om 16:34:

Steijn wilde De Vrij halen, geen optie voor Feyenoord?Ja en Nee. De prioriteit voor Feyenoord lag en ligt niet op zijn positie.

Stefan de Vrij is een geweldige verdediger en zou voor Feyenoord een geweldige versterking zijn. Als hij komend seizoen of in de jaren daarop wil terugkeren naar Nederland, zou het geweldig zijn dat als hij nog een paar seizoenen wil spelen in de Kuip. Op ervaring en voetbaltechnisch vermogen kan hij denk ik nog lang mee.

Het zou helemaal geweldig zijn als de club hem dáárna kan behouden, en een bepaald traject kan aanbieden. Zodat hij na zijn actieve loopbaan tot de organisatie kan toetreden. De Vrij is (zoals ik eerder in andere topics heb gepost) namelijk een zéér intelligente jongen, met brede interesses. Iemand die zich naast het voetbal is blijven ontwikkelen door middel van studies.

Als dat zijn ambitite is, zie ik in hem een toekomstig (Algemeen) Directeur.

Steijn kan zoveel willen. Hij deelt een aardig lijstje, maar niet iedere speler op dat lijstje zou ook echt haalbaar zijn geweest. Dan wel financieel, dan wel dat de speler helemaal niet naar Ajax wil komen.

Ik denk dat de Vrij nog helemaal niet weg wil in Italie, misschien eerst nog wel in een andere grote competitie zijn geluk wil beproeven (Premier League) en áls hij ooit terugkeert naar Nederland om nog een paar jaar te voetballen eerst en vooral naar Feyenoord toe komt.

Dat de Vrij niet met ruimte in zijn rug zou kunnen spelen, is natuurlijk een kul-argument van Mislintat. Die had gewoon zijn eigen lijstje met versterkingen, en zat helemaal niet te wachten op de input van Steijn. Alsof Sutalo al bewezen had met ruimte in zijn rug te kunnen spelen? En Medic?

 

+1/-0

De spelers wat Steijn in zijn hoofd had waren echt niet zo gek, maar als je een dozijn spelers haalt die de trainer niet kent en zegt zoek het maar uit ben je verkeerd bezig als club. De trainer moet niet bepalen, maar hij moet wel elke dag met die gasten werken.
Vind ajax ook nooit echt sterk in het aantrekken van een toptrainer. Feyenoord haalde Koeman, Advocaat gaf Van Bronckhorst de kans en nu weer Slot.

Dit bericht is gewijzigd op 4 januari 2024, 01:59:38.

 

+1/-0

Sinds wanneer is Advocaat een toptrainer dan? Ajax gaf De Boer de kans en hij werd 4x kampioen op rij. Koeman heeft ook in Amsterdam gezeten en je kan moeilijk gaan beweren dat Ten Hag daar als trainer geen succes was.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 69 pagina's: 1 2 3 4 ... 54 55 56 57 58 59 60 61 62 ... 65 66 67 68 69

Feyenoord Forum » Andere competities » Ajax