Transparent
Inloggen
Sluiten

Wedstrijden


Feyenoord begint met gelijkspel in Rotterdamse derby aan competitie


Tijdstip
4 augustus 2019
Stadion
De Kuip
Gelegenheid
Eredivisie
Televisiezender
Fox Sports 2


Feyenoord begint met gelijkspel in Rotterdamse derby aan competitie; image source: Pro Shots

Foto: Pro Shots

Feyenoord begint met gelijkspel in Rotterdamse derby aan competitie

Feyenoord heeft de Rotterdamse derby tegen Sparta niet weten te winnen. In eigen huis speelde de ploeg van Jaap Stam met 2-2 gelijk. Steven Berghuis en Sam Larsson zorgden voor de doelpunten, nadat Feyenoord tot twee keer toe op achterstand was gekomen.

Feyenoord trok direct fel van start. Na drie minuten kreeg Dylan Vente een uitgelezen kans, maar maaide hij over de bal, terwijl Orkun Kökcü in de vijfde minuut via de keeper de paal raakte. Steven Berghuis was vervolgens dicht bij een nominatie voor het doelpunt van het jaar toen de keeper te ver voor het doel stond, maar zijn schot ging net naast.

Na de openingsfase ging het tempo snel omlaag en kon Sparta er ook uitkomen. Na ruim een kwartier was het plotseling dicht bij de openingstreffer, maar met veel moeite wist Kenneth Vermeer een kopbal vanuit een hoekschop te keren. Feyenoord kreeg steeds meer moeite om het spel te maken tegen de stadsgenoot, waardoor het publiek steeds meer begon te morren. Ondanks dat Kökcü nog dicht bij een doelpunt was en een vrije trap van Berghuis ook gevaarlijk werd, werd er in de eerste helft niet gescoord.

Al snel in de tweede helft viel het doelpunt wel, maar het was Sparta dat de score opende. Feyenoord maakte achterin een zwakke indruk, waardoor de bal uiteindelijk voor de voeten van Rayhi kwam. De vleugelspeler haalde van afstand uit in de korte hoek. Het schot leek houdbaar, maar omdat Vermeer zich op de bal verkeek, rolde de bal in het doel.

Feyenoord leek direct wakker geschud en trok vol ten aanval. Berghuis kreeg de grootste kans toen hij bij een hoekschop volledig werd vrij gelaten, maar zijn kopbal ging tegen de paal. Jaap Stam greep in en bracht Sam Larsson en Luciano Narsingh als invallers in de ploeg. Berghuis ging daardoor in de spits spelen en een minuut later zorgde hij voor de gelijkmaker. Een voorzet van Ridgeciano Haps werd door Berghuis bij de tweede paal binnen gegleden.

In plaats van door te drukken ging het tempo weer omlaag en daarvoor kreeg Feyenoord een kwartier voor tijd de deksel op de neus. Wat begon met een corner van Feyenoord zorgde binnen een paar seconden voor een tegentreffer. Doelman Coremans nam de bal snel uit en via Auassar kwam de bal bij Ache. De aanvaller hoefde de bal maar op zij te tikken, zodat invaller Veldwijk alleen op Vermeer af kon. De keeper wist de bal nog aan te raken, maar het was niet voldoende om een tegentreffer te voorkomen.

Feyenoord probeerde nog een keer aan te zetten. Ondanks dat het een enorme kans kreeg met Narsingh leek het duel af te stevenen op een nederlaag. Diep in blessuretijd volgde het doelpunt alsnog toen Sam Larsson uit een voorzet van Narsingh voor de 2-2 zorgde. Tijd om nog voor de winst te gaan was er niet meer, omdat vrij snel nadat Sparta het duel hervatte met de aftrap werd gefloten voor het einde van de wedstrijd.


Sam Larsson: 'Het voelt niet goed, maar het is in ieder geval een punt'

In gesprek met Fox Sports gaf Sam Larsson aan ontevreden te zijn over de wedstrijd, ondanks dat hij in blessuretijd de gelijkmaker wist te scoren. "We zijn hier niet blij mee. Het voelt niet goed, maar het is in ieder geval een punt", aldus Larsson. "We hebben genoeg mogelijkheden gehad om meer te scoren en hadden de doelpunten zeker niet weg mogen geven zoals we gedaan hebben."

Larsson ging verder: "We hebben meer dan genoeg kansen gehad om te winnen. Dat moet zeker in eigen huis wel gebeuren. We moeten beter omgaan met de kansen. Maar het seizoen duurt nog lang, dus we hebben genoeg tijd om dit te herstellen."

Een gebrek aan vertrouwen in het team is het zeker niet. "Het team zit juist vol vertrouwen", zo gaf hij aan. "De buitenwereld kijkt er anders tegenaan, maar we hebben vertrouwen in onszelf. Het zal een goed seizoen gaan worden."


Jaap Stam: 'Spelers moeten op bepaalde momenten wat adequater gaan ingrijpen'

Jaap Stam was het in gesprek met Fox Sports niet eens met de vraag hoe opgelucht hij was. "Je kan beter vragen hoe teleurgesteld ik ben", aldus Stam. "Op het laatst ben je natuurlijk wel opgelucht dat je nog de gelijkmaker maakt. Maar we hebben veel mogelijkheden gehad om het duel te kunnen beslissen."

Zowel voorin als achterin waren de nodige slordigheden te zien. "We gaan daarmee aan de slag wederom. Daar zijn we al mee aan de slag", zo gaf hij aan. "Spelers moeten op bepaalde momenten wat adequater gaan ingrijpen zodat deze momenten niet meer gaan gebeuren. Dit heeft niets met vertrouwen te maken. Dit zijn dingen die je gewoon moet doen, gewoon moet uitvoeren."

Stam had ook voldoende positieve punten gehad. "Ik ben tevreden over het aantal mogelijkheden vandaag die we creëren. Zowel in de eerste helft als in de tweede helft krijgen we een aantal kansen", zei hij daarover. "Je weet dat een ploeg als Sparta heel compact speelt. Zij zakken iets in, waardoor je de ruimtes moet zoeken en vinden om er doorheen te spelen. Dat deden we bij vlagen heel erg goed en krijgen we ook kansen. Maar we konden het niet afmaken."


Jan-Arie van der Heijden: 'Ik sta hier met een zuur gevoel'

In gesprek met Fox Sports gaf Jan-Arie van der Heijden vooral een zuur gevoel over gehouden te hebben aan de wedstrijd. "Ik denk niet dat het een terecht resultaat is", aldus Van der Heijden. "Sparta heeft naar hun kwaliteiten wel goed gespeeld. Ze verdedigden goed en compact en kwamen er af en toe goed uit. Wij maakten het ons in de eerste helft lastig met een paar slordige passes, maar hadden wel de controle en creëerden een aantal goede kansen."

Van der Heijden ging verder: "Met het publiek erachter waren we graag op een 1-0 voorsprong gekomen, zodat we wat rustiger aan konden spelen. Sparta zou dan moeten komen en dan kreeg je meer ruimte. Nu kwamen wij met 0-1 achter en moesten wij komen. We komen goed op 1-1, maar geven de 1-2 dan weg met een counter uit een eigen corner. Dan sta ik hier met een zuur gevoel."


Steven Berghuis: 'Er is nog genoeg werk aan de winkel'

Steven Berghuis gaf aan een vervelend gevoel overgehouden te hebben aan de wedstrijd tegen Sparta. "We waren graag begonnen met een overwinng", aldus Berghuis in gesprek met Fox Sports. "Bij vlagen hebben we wel goed gespeeld. In ieder geval hebben we dingen gezien die we graag terug willen zien. We maken er alleen te weinig en zijn ook kwetsbaar, dus er is nog genoeg werk aan de winkel."

Volgens de aanvaller ging het vooral in de beginfase goed met het team. "We creërden veel kansen. Als je de eerste twee maakt, help je jezelf ook en groeit het vertrouwen", zo gaf hij aan. "Dat was nu niet en krijg je die klap met 0-1. We maakten de 1-1 op een mooi moment met nog 25 minuten te spelen. Dan komt de 1-2, dat was echt slecht."

Berghuis ging verder: "We moeten de beelden gaan kijken. We hebben het in de voorbereiding al vaker gehad. Op bepaalde dingen zijn we kwetsbaar gebleken, maar dat is ook een kwestie van goed staan of een overtreding maken op het juiste moment."

Zelf had hij nog een keer kunnen scoren, maar hij kopte volledig vrijstaand op de paal. "De volgende zal ik binnen koppen", zei hij daarover.


Feyenoord.supporters.nl Scorebord


Karakteristieken

Uitslag: 2-2 (0-0)

Doelpuntenmakers:

Goal
0-1 Rayhi ('49)
Goal
1-1 Steven Berghuis ('66)
Goal
1-2 Veldwijk ('74)
Goal
2-2 Sam Larsson ('90)
Scheidsrechter
Makkelie
Toeschouwers
41.000 toeschouwers

Kaarten:

Kaart
Sparta Rotterdam: Mattheij ('44)
Kaart
Feyenoord: Eric Botteghin ('62)
Kaart
Sparta Rotterdam: D.Duarte ('73)
Kaart
Feyenoord: Orkun Kökcü ('90)

Opstelling Feyenoord

Luis SinisterraDylan VenteSteven Berghuis


Wouter BurgerOrkun KökcüLeroy Fer


Ridgeciano HapsJan-Arie Van der HeijdenEric BotteghinJeremiah St. Juste


Kenneth Vermeer

Wissels:

'63 Sam Larsson voor Luis Sinisterra
'64 Luciano Narsingh voor Dylan Vente
'88 Naoufal Bannis voor Eric Botteghin


Opstelling Sparta Rotterdam

AcheDervisoglu


RayhiSmeetsAuassarHarroui


FayeMattheijVriendsAbels


Coremans

Wissels:

'61 Veldwijk voor Dervisoglu
'72 D.Duarte voor Harroui
'76 L.Duarte voor Ache


Pool

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door geen van de deelnemers aan de Pool goed voorspeld.

De top vijftien:

  Score Voorspelling
 4 1-1 (0-0)
 3 2-1 (0-0)
 3 2-0 (0-0)
 2 2-1 (1-1)
 2 2-1 (1-1)
 2 1-0 (0-0)
 2 3-2 (1-1)
 2 1-0 (0-0)
 1 5-2 (2-1)
10  1 2-1 (2-0)
11  1 4-2 (3-1)
12  1 2-0 (1-0)
13  1 2-1 (1-0)
14  1 2-1 (1-0)
15  1 3-2 (2-0)

Bekijk ook het algemeen klassement in de Pool.


Man van de Wedstrijd

De wedstrijd als geheel werd door de fans gewaardeerd met een 5.21. Hieronder is de uitslag van de Man of the Match verkiezing van deze wedstrijd weergegeven. Achter elke spelersnaam staat tussen haakjes het aantal stemmen en de daarmee behaalde score voor het Man van de Wedstrijd klassement.

1. Steven Berghuis (39 -> 5,0)
2. Orkun Kökcü (29 -> 4,0)
3. Luis Sinisterra (16 -> 2,5)
3. Wouter Burger (16 -> 2,5)
5. Sam Larsson (5 -> 1,0)
6. Eric Botteghin (4 -> 0,0)
7. Ridgeciano Haps (3 -> 0,0)
7. Niemand (3 -> 0,0)
7. Leroy Fer (3 -> 0,0)
10. Dylan Vente (2 -> 0,0)
10. Kenneth Vermeer (2 -> 0,0)
12. Luciano Narsingh (1 -> 0,0)
13. Bart Nieuwkoop (0 -> 0,0)
13. Sven van Beek (0 -> 0,0)
13. Jeremiah St. Juste (0 -> 0,0)
13. Jan-Arie Van der Heijden (0 -> 0,0)
13. Nicolai Jørgensen (0 -> 0,0)
13. Tonny Vilhena (0 -> 0,0)
13. Renato Tapia (0 -> 0,0)
13. Justin Bijlow (0 -> 0,0)
13. Jens Toornstra (0 -> 0,0)
13. Ramon Ten Hove (0 -> 0,0)
13. Robin van Persie (0 -> 0,0)
13. Tyrell Malacia (0 -> 0,0)
13. Jordy Wehrmann (0 -> 0,0)
13. Cheick Touré (0 -> 0,0)
13. Mo El Hankouri (0 -> 0,0)
13. Lutsharel Geertruida (0 -> 0,0)
13. Yassin Ayoub (0 -> 0,0)
13. Calvin Verdonk (0 -> 0,0)
13. Jordy Clasie (0 -> 0,0)
13. Joris Delle (0 -> 0,0)
13. Cuco Martina (0 -> 0,0)
13. Rick Karsdorp (0 -> 0,0)
13. Liam Kelly (0 -> 0,0)
13. George Johnston (0 -> 0,0)
13. Renato Tapia (0 -> 0,0)
13. Nick Marsman (0 -> 0,0)
13. Emil Hansson (0 -> 0,0)
13. Achraf El Bouchataoui (0 -> 0,0)
13. Crysencio Summerville (0 -> 0,0)
13. Marouan Azarkan (0 -> 0,0)
13. Ramon Hendriks (0 -> 0,0)
13. Denzel Hall (0 -> 0,0)
13. Naoufal Bannis (0 -> 0,0)


Voorbeschouwingen


Wat vind jij van de wedstrijd?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Moeilijk begin na de 1-0 gaat het lopen
+1/-1

 
1 jaar geleden
Bedankt voor de info, dan kom ik wat later.
+2/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Hahahaha :-). De 1-0 kan nog redelijk snel vallen hè.
Trainer Henk Fraser heeft als aanvoerder voor zowel Adil Auassar (die de band in principe draagt) als nieuwkomer Bryan Smeets (favo van Sjakie Swart, mooie gast Sjakie toen ik zei dat ik voor Feyenoord was zei hij prima als het maar niet voor dat kutpsv is hahaha!) gekozen, en zorgt daarmee voor een opmerkelijke constructie.
Overdreven reacties op CV duo Eric B (zonder rakim/Karim voor het 2e seizoen) en JAVDH. Maldini speelde tot zijn 41e bijvoorbeeld. Kuyt scoorde een niet onbelangrijke hattrick vlak voor zijn 38e verjaardag. Die gasten kunnen echt nog wel mee hoor, speelden in het kampioenselftal.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
1 jaar geleden
Ja met de snelle en slimme kongolo en karsdorp naast zich en het blok kracht en stofzuigers voor ze vilhena en kea. Ze zijn bruikbaar met je kont in de 16. Wil je druk zetten en dominant spelen dan heb je er niks aan.
+1/-0

Feyenoordopnummer1 (geschorst)
1 jaar geleden
We gaan het zien... Jorgensen, toornstra, larsson, ayoub van beek zijn vast nog geblesseerd.

Dus wat word de opstelling?
+1/-4

1 jaar geleden
Na 34 potjes zullen we wel weer derde staan, op een straatlengte weer.
+2/-0

1 jaar geleden
Ga het zien morgen. De kuip is morgen nog niet uitverkocht. Niet vreemd, met die belachelijk hoge prijzen voor de losse kaartverkoop. Ben blij met mijn seizoenkaart, die is er na de winterstop al uit. "Zwarte Piet" Makkelie fluit morgen, dus dat wordt strooien met gele kaarten. Veel plezier allemaal morgen. Wat er ook gebeurt morgen. De punten blijven in Rotterdam.
+2/-0

 
1 jaar geleden
De kuip is niet uitverkocht omdat we belachelijk vroeg beginnen.
Heel nederland is op vakantie
+1/-1

1 jaar geleden
Met deze opstelling kan ik wel wat leven, hoewel ik sterke twijfels heb bij Vente. Misschien i.p.v. Vente in de spits, Berghuis er zetten, Narsingh op rechts. Gaat moeizaam worden vrees ik. Als we niet snel scoren komt elke tegenstander in de wedstrijd.
+2/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
1 jaar geleden
van der heijden botteghin in je centrum kwam ook al seizoenen lang te kort...

Probeer larsson eens in de spits in plaats van vente mss rendeert hij daar beter. Ben wel benieuwt of larsson al hersteld is.
+1/-2

Feyenoordopnummer1 (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
Nee, nee, en nog een neeeee.
Geen van der heijden en botteghin in het centrum van de verdedeging dat wrkt niet met jouw speelstijl stam met hoog druk zetten. Daar zijn ze te traag voor. En geen vente in de spits die komt (mog) te kort. Zet larsson of berghuis in je spits dat zal ook beter werken in de tactiek die je net aan gaf met de nieuwe spelregel. Zijn snel en vaardig. Blijf niet aanmodderen met iets wat niet werkt!
+1/-3

 
1 jaar geleden
Heb je je al een beetje verdiept in de tegenstander van morgen? Je doet net alsof Sparta een supersnelle spits heeft lopen. We kunnen echt wel met Botteghin en Jan Arie spelen hoor. Met Vente in de spits beginnen kan ik ook nog wel begrijpen, kan altijd als het nodig is in de rust wisselen met Narsingh en dan kan Berghuis in de spits. Ik heb er wel vertrouwen in, 3-0.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Vuist doe geen moeite .
Fonr1 weet toch alles beter en hij houdt nooit op
+1/-1

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
1 jaar geleden
Blijkbaar lijk je dan op mij je doet precies hetzelfde ;)
+1/-2

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
Ja veltwijk kan het centrum wel hebben. Maar je wil toch vooruit? Dat lukt niet met dit centrum en deze spits. Probleem is rayhi. Die is wel snel met diepgang. Dat wil dus zeggen dat het veld voor feyenoord enorm lang word. Botteghin en van der heijden blijven achterin hangen de backs ook of ze worden in de rug geslacht. En sparta kan counteren. Fraser is ook niet een top trainer maar deze basic tactics snapt hij goed en gebruikt hij echt wel tegen feyenoord. Hij ziet ook feyenoords zwaktes we gaan het zien... Uiteraard moet feyenoord met wie ze ook opstellen winnen alles minder dan 3 punten is een aanfluiting en een blamage.
+1/-2

 
1 jaar geleden
Na vandaag zijn we de koploper, minimaal 4-0, slopen die kasteelheren.
+1/-0

1 jaar geleden
Sodeju, dit was nog slechter dan verwacht.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
1 jaar geleden
Nope had er al voor gewaarschuwd...
+1/-3

1 jaar geleden
Vallen altijd weer terug in het drama van weleer. Ze mogen blij zijn dat ze nog 1 punt hebben.
+1/-0

1 jaar geleden
Weet iedereen gelijk wat je plaats is, maar dit was voor de start van het nieuwe seizoen toch al bekent? Op naar het volgende seizoen!!!
+1/-0

1 jaar geleden
Ik had iets ( " iets " ) beter verwacht maar het was bagger. Enkel lichtpuntje was Sinesterra. Laat Vente aub een enkele reis naar Rottummeroog boeken. Desnoods breng ik 'm zelf wel. Meest mislukte speler ooit. Ik verwijt Stam niets. Met deze selectie kun je niks. Als Stam slim is gaat-ie al gelijk weg.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
1 jaar geleden
Je krijgt hier wel bagger over je heen maar ik waarschuwde iedereen al... De selectie is niet goed genoeg.
+1/-2

 
1 jaar geleden
Gast, rustig. Niemand heeft hoge verwachtingen, jij bent alleen helemaal van het padje af. Stam heeft tijd nodig. Lekker laten bouwen aan het team en gewoon niets verwachten, komt vanzelf. Gelukkig geen cent uitgegeven aan idiote aankopen, want als het aan jou lag, hadden we 50 spelers in de selectie en was het resultaat hetzelfde geweest.

Kortom, niemand verwacht iets, dus doe maar rustig. Team heeft tijd nodig. Stam heeft tijd nodig.
+3/-0

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
50 aankopen is onjuist. Had vele spelers wel vervangen die het niveau niet hadden of op leeftijd raakte en jeugd verhuurt. Daarvoor haalde ik huur en transfervrije spelers voor een dubbele bezetting. Stam had tyd in de voorbereiding maar bleef aanmoderen met een traag centrum en vente in de spits. Nu is de tyd op. En als je als staf niet kon inschatten dat dit al seizoenen niet werkte en spelers op vlakken tekort komen heb je een probleem in de staf.

Enige voordeel is inderdaad nu geen miskopen gehaald voor hoge transfersommen. Maar er is nog altyd geen inzicht welke spelers wat zouden tevoegen als voorbeeld halen van kelly. Die komt te kort.

Er had wel degelijk actie ondernomen kunnen worden met een lege portemonnee met transfervrije spelers of huur spelers.

Elia wou terug, honda is transfervrij, janssen was goedkoop te halen, bazoer was goedkoop te halen,hoogma kon je huren, janmaat wou terug, room was transfervrij etc.etc.

Als je vilhena had behouden kon je gewoon met een kampioens waardig elftal de competitie beginnen.

Elia, janssen, berghuis
Honda, vilhena/tapia, bazoer
Haps, hoogma/st. Juste, fer, janmaat
+1/-2

1 jaar geleden
Veertig, vijftig, nieuwe spelers, zinloos. Het probleem is vrij simpel : doelman, paar spelers in de defensie en de spits zijn niet eredivisie-waardig. Doelman kun je gemakkelijk vervangen, je hebt er drie ( waarom moest Delle weg ? ). De defensie graagt nieuw spelersmateriaal, maar dan moet van Beek weg. Spitsprobleem : eigenlijk is momenteel elke spits beter dan Vente. Laten we daarvoor heel rap zien bij de clubloze spitsen. Dat kan ook buiten europa zijn. Jörgensen gaat fysiek een onzekere factor blijven. Intussen naar 4-4-2 systeem.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Iedereen ziet de problemen wel, ze zijn heus niet gek in het Maasgebouw.
Probleem zit hem gewoon in de centen. Zelfs transfervrije spelers kosten geld.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Het is denk ik maar goed dat iedereen het ziet. Het probleem is geld maar niet louter geld. Er is veel goedwillendheid en daarvoor moeten we dankbaar zijn : Kuyt, Troost, Stam, ... Maar qua professioneel management is het behelpen. Investeringen. Er wordt veel over gepraat maar ik zie het nog niet echt. Schuiven binnen de selectie : op zich doenbaar. Maar ook dat is wat kunst en vliegwerk. Laten we beginnen met paar ingrepen die niet veel kosten geven : Vermeer naar de bank, Vente naar de bank, paar jongens laten staan die zich kunnen ontpoppen, zoals Burger, Sinesterra, Kökçü, op rechts Narsingh kansen geven. Defensie is een hoofdbreker.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
Is een aanname dat iedereen het ziet. Als iedereen het ziet waarom mag van der heijden dan niet weg? Waarom spelen we de hele voorbereiding met vente? Waarom spelen we als tactiek hoog druk zetten met dit steeds trager wordende centrum? Waarm verhuren we onze jeugd niet als we geen jong feyenoord hebben in de voetbal pyramide?

Je had de bezem door de selectie moeten halen.

Afscheid moeten nemen van de spelers die niet het niveau hadden of op leeftijd raakte. Er waren goedkope en transfervrije spelers genoeg maar men handeld niet! Of beoordeeld aanwinsten niet goed op niveau zoals kelly.

vermeer is gewoon een ouwe man geworden na zijn blessure en vast motivatie problemen nadat bijlow eerste keus werd. Kijken of zijn voetenwerk terug komt.

Je kan vente er uit halen en vermeer maar wat krijg je dan? Marsman is zowie zo niks vorspel ik je nu al. Dan liever Evora een kans geven. Voor vente kan nog larsson of berghuis.

De defensie is met het huidige materiaal niet kampioenschaps waardig te maken. Burger viel me tegen in duel kracht moet sterker worden dan kan je hem links centraal in de verdedeging in plaats van van der heijden proberen. Nu zal hij ook fouten maken.

Enige redding zou st.juste en fer in je centrum van de defensie kunnen zijn. Maar wie zet je dan rechts back en wat word je middenveld?
+1/-1

1 jaar geleden
Vond het wel mee vallen, ik had geen Barca voetbal verwacht gisteren. Maar ze begonnen best aardig tegen Sparta, maar maken weer geen goal en lopen daarna achter de feiten aan en geven goals cadeau. Dan wordt het onmogelijk om wedstrijden te winnen. We hebben niet de ploeg die 15 kansen per wedstrijd gaat creeren, dus kansen moeten worden benut, zeker in het begin van de wedstrijd.
+2/-0

reactie verwijderd

reactie verwijderd