Feyenoord wint ook van PEC Zwolle: 2-0

1 november 2014
-
-

Feyenoord heeft de vijfde zege op rij behaald door PEC Zwolle te verslaan. In de Kuip werd het 2-0 door doelpunten van Van Beek en Boetius.

Feyenoord nam vanaf het begin het initiatief. Tegen een goed georganiseerd Zwolle leverde dat in de eerste helft echter nauwelijks kansen op. Slechts via een paar schoten wist Feyenoord gevaar te stichten.

In de tweede helft brak de wedstrijd open. Feyenoord zette een tandje bij en dat had direct succes. Vlak na rust opende Sven van Beek de score. Tien minuten later was het al 2-0 via Boetius uit een assist van Kazim. Daarmee was het duel direct beslist. PEC kon geen vuist meer maken en Feyenoord hoefde niet meer voluit te gaan. De ploeg van Rutten kon daardoor de zege simpel binnenhalen en de zegereeks uitbreiden naar vijf zeges op rij.

Vijf zeges op rij voor Feyenoord

Feyenoord is bezig aan een uitstekende reeks. De ploeg wist voor de vijfde keer op rij te winnen en speelde zich daarmee vanuit het rechterrijtje naar de derde plaats op de ranglijst.

Ranglijst: Feyenoord stelt derde plaats veilig

Feyenoord heeft in een rechtstreeks duel om de derde plaats op de ranglijst die positie veiliggesteld. Achter PSV en Ajax is Feyenoord nu derde.

ThomasRienstraDrostLamLukoki

van HintumSainsburyvan der Werffvan Polen (C)

Hahn

'66 Saymak voor Lam
'66 Karagounis voor Thomas
'73 Nijland voor Drost

Feyenoord in Beeld: 101 foto's Feyenoord - Pec Zwolle online

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door 11 deelnemers aan de Pool goed voorspeld.