Feyenoord verliest, maar met belangrijk uitdoelpunt: 2-1

31 juli 2012
-
Champions League
-

Feyenoord heeft de heenwedstrijd in de derde voorronde van de Champions League met 2-1 verloren van Dynamo Kiev. In de eerste helft kwam Feyenoord weinig in de problemen en hield het uitstekend stand. Nadat Feyenoord vlak na rust via Schaken op voorsprong kwam, kreeg de ploeg het moeilijk. Dynamo schakelde een tandje hoger. Het zou uiteindelijk na diverse kansen bij 2-1 blijven. Eerst bokste Mulder een bal via de rug van Immers in eigen doel. Vervolgens tekende Brown voor de 2-1. Feyenoord mocht uiteindelijk blij zijn dat het 2-1 is gebleven na goede kansen voor met name Brown.

[later meer]

Feyenoord heeft thuis aan 1-0 zege voldoende

Feyenoord heeft ondanks de nederlaag toch een behoorlijke uitgangssituatie voor het thuisduel. Dat is vooral te danken aan het uitdoelpunt van Ruben Schaken. Feyenoord heeft daardoor voldoende aan een 1-0 zege om door te gaan naar de vierde en laatste voorronde.

'45 Husyev voor Kranjcar

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door 7 deelnemers aan de Pool goed voorspeld.