Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord-selectie aangekomen in Kiev [update]

29 juli 2012 12:24

De Feyenoord-selectie werkte vanmorgen nog een tactische training af met het oog op het duel tegen Dynamo Kiev. De training was besloten om geen details uit te laten lekken.

Inmiddels is de selectie per bus naar Rotterdam Airport vertrokken. Feyenoord vertrok met 21 spelers, enkelen zullen dus in Kiev op de tribune plaats moeten nemen. Om 14.00 uur vertrekt de vlucht van de selectie met sponsors en pers naar Kiev.

[Update] Inmiddels is iets na 17.00 uur de selectie in Kiev aangekomen na een vlucht van zo'n drie uur. Het is 33 graden in Kiev, zo meldt de meegereisde Jan Dirk Stouten van RTV Rijnmond.




Tags

kiev aangekomen vlucht airport dynamo enkelen graden rijnmond sponsors stouten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.438 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda