Hattrick Guidetti helpt Feyenoord voorbij FC Twente: 3-2

18 december 2011
-
-

Feyenoord heeft in de topper tegen FC Twente met 3-2 gewonnen. De zege was absoluut verdiend voor een indrukwekkend Feyenoord. Bij rust was de stand al 3-0 via drie doelpunten van Guidetti. Na rust werd het nog erg spannend.

Feyenoord kwam al na acht minuten op voorsprong. Guidetti werkte een voorzet van Bakkal binnen. De spits kwam daarna totaal los. Eerst schoot hij nog op de paal. Vervolgens trof hij twee keer in twee minuten doel via schoten in de korte hoek.

Na rust was Bakkal dicht bij de 4-0. Hij schoot in het gezicht van Michailov. Door het uitblijven van de 4-0 kon het alsnog spannend worden. Toen Chadli via de kluts scoorde leek er nog niets aan de hand. Na een schot van De Jong kwam FC Twente nog angstig dichtbij. Bij een verdedigende actie van invaller De Vrij hoopte FC Twente nog op een penalty. Liesveld wilde echter terecht van niets weten, waardoor de drie punten in De Kuip bleven.

Ranglijst: Feyenoord vijfde, nog maar zeven punten achter AZ

Feyenoord staat na de zege op FC Twente vijfde op de ranglijst. De ploeg komt steeds dichter bij de kop. DE ploeg staat nog maar zeven punten achter AZ.

[video] Guidetti draagt goals op aan iedereen

[video] Fluitconcerten deden Fer niet veel

[video] Koeman vindt zege "grote klasse"

[video] Adriaanse: "Verschil zat 'm in de buitenspelers"

'86 Berghuis voor Tiendalli

Feyenoord in Beeld: 96 foto's Feyenoord - Fc Twente onlineFR1908.net: Feyenoord - FC Twente 3-2