Feyenoord verliest punten bij Utrecht: 2-2

11 december 2011
-
-

Feyenoord heeft zondagmiddag in de Galgenwaard met 2-2 gelijkgespeeld tegen FC Utrecht. Na een overtuigend begin liet Feyenoord FC Utrecht terugkeren in de wedstrijd.

Feyenoord kwam al na 2 minute op een 1-0 voorsprong. Guidetti schoot van afstand binnen en zette dus opnieuw een doelpunt achter zijn naam. Feyenoord kreeg vervolgens kansen op meer tegen een wankelend FC Utrecht. Naarmate de eerste helft vorderde werd Feyenoord slapper en liet het FC Utrecht terugkeren in de wedstrijd. De eerste kans voor FC Utrecht na een half uur spelen was prompt raak. Bovenberg kopte vanuit een vrije trap binnen.

Na rust was het Duplan die in de scrimmage de 2-1 maakte. Mulder miste tweemaal achtereen. Via Edouard Duplan viel de bal alsnog binnen. Feyenoord moest toen weer op zoek naar een resultaat. Feyenoord kwam langszij via Cabral die in de eerste helft de geblesseerde Cisse al moest vervangen. In het hectische vervolg kreeg Feyenoord
de beste kansen, maar het scoorde niet.

Ranglijst: Feyenoord op doelsaldo naar 6e plaats gezakt

Feyenoord is door het gelijkspel in Utrecht naar de zesde plaats op de ranglijst gezakt. Heerenveen ging Feyenoord op doelsaldo voorbij.

[video] Vlaar: we lieten ons in slaap sussen

[video] Koeman: je mag deze tegenstander niet meer terug laten komen in wedstrijd

'89 Boldewijn voor Demouge (C)

FR1908.net: FC Utrecht - Feyenoord 2-2Feyenoord in Beeld: 71 foto's Fc Utrecht - Feyenoord online

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door 6 deelnemers aan de Pool goed voorspeld.