Transparent
Inloggen
Sluiten

De Vrij er definitief niet bij tegen Utrecht

9 december 2011 18:13 - Feyenoord.nl

Stefan de Vrij is definitief niet inzetbaar wanneer Feyenoord zondagmiddag de uitwedstrijd tegen FC Utrecht speelt. De jeugdinternational is niet op tijd hersteld van de enkelblessure die hij enkele weken geleden opliep in het uitduel met Vitesse. "Vorige week in de aanloop naar de wedstrijd tegen PSV ging zijn herstel heel hard en leek hij eventueel te kunnen spelen, maar het blijkt dat Stefan toch de tijd nodig", zei trainer Ronald Koeman vrijdagmiddag.

De Vrij werd de afgelopen twee wedstrijden tegen RKC Waalwijk en PSV centraal in de defensie vervangen door Bruno Martins Indi. Koeman liet weten blij te zijn met de prestaties van de laatstgenoemde zelf opgeleide verdediger. "Als je kijkt naar de wedstrijd tegen PSV dan zie je dat hij en bijvoorbeeld ook Miquel Nelom een mooie ontwikkeling doormaken", aldus de coach.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

utrecht koeman stefan doormaken enkelblessure indi laatstgenoemde martins miquel nelom rkc vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.482 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bommel brighton charismatisch eredivisie excelsior geertruida generaal gimenez heerenveen intensiteit knvb kraaij kuip middenveldert onzekerheid pec persie potter schreuder scouten slot speelgoed timber vakken voetbalprimeur willykment yoda zeb