Feyenoord wint ook van NAC: 2-1

13 maart 2011
-
-

Feyenoord heeft voor de derde keer op rij weten te winnen. De ploeg won thuis met 2-1 van NAC. Het beslissende doelpunt viel pas twee minuten voor tijd via De Vrij.

Na een matig begin van beide kanten kreeg Feyenoord gaandeweg de eerste helft een overwicht. Dat leverde uiteindelijk de 1-0 op voor Luc Castaignos. Na een actie van De Cler rondde hij goed af.

Na rust kwam NAC tegen de verhouding in langszij. Van Dijk ging in de fout bij een schot van Jenner. Feyenoord moest vervolgens weer op zoek naar de voorsprong. Die kreeg de ploeg ook vlak voor tijd. Het was DE Vrij die de winnende treffer uiteindelijk op zijn naam kreeg.

Ranglijst: Feyenoord klimt naar elfde plaats

Feyenoord klimt door de zege op NAC naar de elfde plaats op de ranglijst. De ploeg is NAC voorbij. Nummer tien Heracles heeft evenveel punten, maar een beter doelsaldo. De achterstand op nummer 8 FC Utrecht bedraagt nog zeven punten.

[video] Been: "Niet onze beste wedstrijd"

'72 Gillisen voor Horvath

FR1908.net: 13-03-11 Feyenoord - NAC Breda 2-1Feyenoord in Beeld: 70 foto's Feyenoord - Nac Breda

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door 35 deelnemers aan de Pool goed voorspeld.