Gelijkspel in Nijmegen: 0-0

28 maart 2010
-
-

Feyenoord heeft in een matige wedstrijd in Nijgen punten verspeeld. Tegen NEC eindigde het duel in 0-0 in De Goffert.

In de wedstrijd was er erg weinig te genieten voor de meegereisde fans. NEC kreeg enige kansen, maar wist de zelfverzekerde doelman Mulder niet te passeren. De beste kans voor Feyenoord was in de tweede helft toen Biseswar de lat raakte. In de slotfase moest nog een kopbal van Zomer van de lijn gehaald worden.

[Ranglijst] Voorsprong Feyenoord op AZ slinkt

Feyenoord moet langzamerhand op gaan passen op de ranglijst. Terwijl Feyenoord gelijkspeelde won AZ wel. De voorsprong van Feyenoord bedraagt nog een punt, maar Feyenoord heeft dus nog de inhaal-tweede helft tegen Vitesse voor de boeg.

Enige sfeerfoto's van NEC-Feyenoord

Inmiddels zijn via Twitter enige sfeerfoto's van NEC - Feyenoord verschenen (klik op de foto's om te vergroten):

klaar voor de wedstrijd! #necfey on Twitpic Geinteresseerde gasten uit Rotterdam #necfey on Twitpic Doekje van Legio voor mister NEC #necfey on Twitpic Deze had in den haag moeten zijn! #necfey on Twitpic NEC - Feyenoord nog 0-0. 35 min. Kansen aan zijde van NEC nat... on Twitpic Gio legt uit waarom hij niet mee mag naar Zuid Afrika #necfey on Twitpic Nec - feyenoord heeuuj

Mulder houdt de nul

Bij een matig optreden van Feyenoord hield doelman Erwin Mulder zich uitstekend staande. De keeper, die verhuurd mag worden, is zelfverzekerd en wist de nul te houden tegen NEC.

Van Bronckhorst: gelijkspel terechte uitslag

Na afloop gaf aanvoerder Giovanni van Bronckhorst voor de camera aan dat het gelijkspel een terechte uitslag is van de wedstrijd. "In de eerste helft werden we overlopen. Na de rust deden we het beter en hebben niet veel meer weggegeven."

[video] Wiljan Vloet na NEC-Feyenoord

[video] Mario Been na NEC-Feyenoord

Mulder: Been het zo moeilijk mogelijk maken

Doelman Mulder liet weten over zijn persoonlijke prestatie tevreden te zijn, maar toch een zuur gevoel over te houden. 'Als je op bezoek gaat bij NEC, moet je met drie punten terugkomen. Als je dan uiteindelijk met een punt genoegen moet nemen, is dat gewoon zuur. Ik kan denk ik tevreden zijn over mijn eigen prestatie. Ik ben blij dat ik het vertrouwen van de trainer krijg. Het is nogal een verschil of je derde keeper bent of opeens eerste. Ik hoop dat ik het de trainer wat dat betreft de komende weken ook zo moeilijk mogelijk kan maken.'

'84 Ten Voorde voor Fejzullahu

Feyenoord in Beeld: 73 foto's NEC Nijmegen - Feyenoord onlineFR1908.net: 28-03-10 NEC - Feyenoord 0-0
Ego2.nl: Fotoreportage NEC - Feyenoord online

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door 9 deelnemers aan de Pool goed voorspeld.