Vlaar redt gelijkspel: 1-1

14 maart 2010
-
-

Feyenoord heeft thuis in De Kuip met 1-1 gelijkgespeeld tegen Heracles Almelo. Na een late treffer van Heracles bracht Vlaar Feyenoord opnieuw in blessuretijd op gelijke hoogte.

In een open wedstrijd waren er zowel kansen voor Feyenoord als voor de ploeg van Gertjan Verbeek. De Feyenoord kansen kwamen op naam van Bruins (lat),Cissé en Wijnaldum.

Na rust was Feyenoord de betere. Na de lat raakte Bruins dit keer de paal. Tegen de verhouding in leek Heracles met de zege aan de haal te gaan toen Everton de ploeg van Verbeek op 0-1 bracht met een mooi schot. In blessuretijd kon Vlaar echter alsnog Feyenoord langszij brengen.

De eerste foto's van Feyenoord - Heracles

Inmiddels zijn via Twitter de eerste foto's van Feyenoord - Heracles verschenen (klik op de foto's om ze te vergroten):

#feyher vanaf vak w1 on Twitpic Warmingup bij #feyher on Twitpic #feyher on Twitpic dat het doelpunten mag regenen, voor feyenoord uiteraard !!! on Twitpic Ben benieuwd of ze een mooie score neer gaan zetten vandaag @... on Twitpic Share photos on twitter with Twitpic Share photos on twitter with Twitpic We zijn begonnen bjj #feyher on Twitpic Zoek n plaatsje in de zon #feyher on Twitpic #feyher on Twitpic

Posted using Mobypicture.com Posted using Mobypicture.com Posted using Mobypicture.com Posted using Mobypicture.com

Feyenoord wacht nog op thuiszege in 2010

Feyenoord wacht in 2010 nog steeds op de eerste thuiszege. Dit jaar kwam de ploeg thuis nog niet verder dan een gelijkspel. Uit daarentegen loopt het in 2010 opmerkelijk genoeg een stuk beter. Thuis was er drie keer een gelijkspel een een nederlaag.

Been: we verdienden om te winnen

Mario Been liet na afloop weten dat Feyenoord in zijn ogen twee punten verloren heeft, ondanks het doelpunt in blessuretijd. 'Er verdiende vandaag maar één ploeg om te winnen en dat waren wij', aldus Been op Feyenoord.nl over de kansen. 'Die ballen moeten erin. Het is duidelijk dat we scherper voor de goal moeten worden. We hebben tot aan de 0-1 weinig weggegeven, maar je weet dat als je zelf niet scoort de bal er aan de andere kant een keer invliegt.' Naast alle kansen die Feyenoord kreeg had Cisse ook een penalty moeten krijgen. 'Hij werd overduidelijk vastgehouden.'

'88 Fledderus voor Everton

Feyenoord in Beeld: 59 foto's Feyenoord - Heracles onlineEgo2.nl: Fotoreportage Feyenoord - Heracles Almelo online
FR1908.net: 14-03-10 Feyenoord - Heracles Almelo 1-1

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door 5 deelnemers aan de Pool goed voorspeld.