Transparent
Inloggen
Sluiten

Gullit: heel slecht

29 augustus 2004 16:50

Voor het eerst liet Feyenoord dit seizoen een mindere wedstrijd zien en Feyenoord coach Ruud Gullit was daar ook heel duidelijk over. "Dit was heel slecht" Volgens Gullit stond de verdediging uitstekend, maar konden zij de bal niet kwijt. Er waren volgens Gullit, die erg was te spreken over Saidi en Paauwe op het middenveld en de aanval veel te veel spelers die niet in vorm waren. "Dan is het ook moeilijk te wisselen aangezien er teveel niet goed waren". Op de bank dacht Ruud Gullit geruime tijd dat als het team met zo slecht voetbal toch zou winnen het wel eens een mooi seizoen zou kunnen gaan worden. Tot een zege kwam het dus uiteindelijk niet door het late doelpunt. "Een verdiend gelijkspel" aldus de Feyenoord coach, die nog maar eens aangaf dat zijn team nog en lange weg te gaan heeft en dat de vele doelpunten in de vorige wedstrijd het een en ander maskeerden.




Tags

gullit maskeerden paauwe saidi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.553 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot benita bosz fortuna freak geertruida gimenez kasperk kloese koeman lijnders lingr liverpool lopez middenveldert milambo minteh nieuwkoop pedersen read sassuolo sauer slot stuivenberg timber twente wehave wieffer willykment