Transparent
Inloggen
Sluiten

FEYENOORD START PER DIRECT MET ONLINE KAARTVERKOOP

6 mei 2004 14:48

Verslaggever: K

Als eerste club in Nederland start Feyenoord per direct met de online verkoop van kaartjes voor thuiswedstrijden. Het is vanaf heden mogelijk kaarten te kopen voor de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen FC Zwolle. In eerste instantie kunnen alleen seizoen- en clubkaarthouders van Feyenoord tickets aanschaffen, vanaf volgend seizoen kan iedereen kaartjes kopen via de website.

Een uitstekend initiatief van Feyenoord waarmee alle supporters alleen maar gebaat zijn. Hiermee wordt de gang naar (en frustratie van) Ticketbox overbodig. Al vragen we ons wel af hoe het systeem het houdt als er slechts een beperkt aantal kaarten in de vrije verkoop gaan voor toppers. Maar dat is uitvoering, Feyenoord doet hiermee een uitstekende stap in de service-verlening.

Meer informatie: Feyenoord.nl

Meer op
Tags

clubkaarthouders nederland service ticketbox uitvoering verlening

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.200 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane arbeid arsenal atletico bijlow cambuur competitief continueren crescendo danall dichterbij emmen eredivisie gimenez groningen hassel heerenveen iemands madrid middenveldert moedig noud persie santiago sauer slot til uefa wehave wonderen