Transparent
Inloggen
Sluiten

Fabrizio Romano meldt: "Arne Slot naar Liverpool"

26 april 2024 22:18
Foto: Pro Shots

Fabrizio Romano meldt: "Arne Slot naar Liverpool"; image source: Pro Shots

Zojuist tweette transferexpert Fabrizio Romano het nieuws dat Arne Slot definitief de opvolger wordt van Jürgen Klopp als manager van Liverpool. Na dagen van speculaties en discussies lijkt de overgang van de succestrainer nu dus een feit. Feyenoord en Liverpool zijn het eens geworden over een transfersom voor de trainer die met Feyenoord een Europese Conference League-finale haalde, kampioen werd en dit seizoen dus de beker won.

Ook Voetbal International maakt inmiddels melding van de overgang van Arne Slot naar Liverpool. Beide clubs zouden nu bezig zijn al het papierwerk rond te maken zodat de overgang zo snel mogelijk definitief beklonken kan worden. De clubleiding van Feyenoord heeft naar verluidt de hele dag vandaag om de tafel gezeten met een Engelse delegatie, waar de Rotterdammers een positief gevoel aan over hielden. De afgelopen uren zouden de laatste details zijn ingevuld, morgen zullen de papieren dan getekend worden normaal gesproken.

Voor Arne Slot gaat met de overgang naar Liverpool een absolute droom in vervulling. Hij wilde na drie jaar succesvol te zijn met Feyenoord de stap maken naar een grote competitie. Die grote competitie vindt hij in Engeland zeker, zeker nu er een grote uitdaging in Liverpool op hem wacht. Hij zal de club een nieuwe fase in moeten leiden na het aanstaande vertrek van Jürgen Klopp. De Duitser was negen jaar trainer en won onder meer de Premier League, de Champions League én de Wereldbeker beker Clubteams. De verwachtingen zullen dus hoog gespannen zijn in Liverpool.

Volgens Voetbal International neemt Arne Slot zoals verwacht assistent Sipke Hulshoff, analist en adviseur Etiënne Reijnen en head of performance Ruben Peeters mee naar Liverpool. In totaal zou er volgens de Telegraaf een totaalbedrag van tussen de dertien en vijftien miljoen euro zijn gemoeid met de deal om Arne Slot en zijn staf los te weken bij Feyenoord.




Tags

liverpool arne slot fabrizio romano klopp clubteams conference delegatie engeland etienne hulshoff papierwerk peeters performance reijnen ruben sipke speculaties succestrainer telegraaf totaalbedrag transferexpert tweette uren vervulling wereldbeker

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.443 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pusic slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda