Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord presenteert Jeyland Mitchell

8 juli 2024 17:33 - Feyenoord
Foto: Pro Shots

Feyenoord presenteert Jeyland Mitchell; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft de inkomende transfer van Jeyland Mitchell zojuist definitief bevestigd via haar online kanalen. De negentienjarige verdediger komt over van het Costa Ricaanse LD Alajuelense en heeft een contract voor vijf jaar getekend bij Feyenoord.



Het jonge en felbegeerde talent is ontzettend blij voor Feyenoord te komen voetballen: "Voor een jonge voetballer uit Costa Rica zoals ik is het natuurlijk een droom dat een indrukwekkende club als Feyenoord me wil hebben. Het is heel snel gegaan, van Alajuelense naar het nationale team en nu de stap naar Europa. Maar ik ben er nog niet, het begint nu pas echt! Ik wil bij Feyenoord slagen, de harten van het publiek veroveren en grote wedstrijden spelen in De Kuip. Dus moet ik elke dag opnieuw hongerig zijn en alles willen geven om nog beter te worden als voetballer. Daar heb ik heel erg veel zin in."



Begin van dit jaar werd Mitchell voor het eerst opgeroepen als international voor het nationale elftal van Costa Rica. De sterke verdediger maakte bij de eerste gelegenheid direct zijn debuut in de met 2-0 gewonnen oefeninterland tegen El Salvador. Deze zomer was het talent actief op de Copa América, waar hij alledrie de groepswedstrijden als basisspeler begon. Op dat toernooi eindigde de ploeg met vier punten als derde in haar groep. Costa Rica speelde met 0-0 gelijk tegen Brazilië, won met 2-1 van Paraguay en verloor met 3-0 van Colombia.




Discussieer mee op de forums


Tags

costa jeyland rica alajuelense alledrie colombia negentienjarige oefeninterland paraguay ricaanse salvador

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 32.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane allure arnesen bijbel bodegom brussel danall dordrecht dtk eenhoorn faber goes gouka kloese koran kraaij manero middenveldert nietszeggende osman priske religie rvc slot socrates trauner troost wehave willykment yoda