Transparent
Inloggen
Sluiten

Stengs bevestigt: "Er is interesse"

7 juli 2024 15:25 - ESPN
Foto: Pro Shots

Stengs bevestigt: "Er is interesse"; image source: Pro Shots

Calvin Stengs heeft gisteren na afloop van het oefenduel van Feyenoord met FC Dordrecht tegenover ESPN bevestigd dat er diverse clubs interesse hebben de Feyenoorder over te nemen. De middenvelder van Feyenoord wordt al enkele weken nadrukkelijk in verband gebracht met SS Lazio maar is in zijn vakantie niet bezig geweest met een vertrek uit Rotterdam.

Na het vertrek van Mats Wieffer naar het Engelse Brighton zou Calvin Stengs de volgende kunnen wprden die Feyenoord verlaat: "Het klopt wel dat er interesse is getoond, maar er is nog niets concreet. Ik ben blij dat ik bij Feyenoord ben, zit hier ook pas een jaar. Dus ik zie wel wat er allemaal gebeurt. Ik heb zelf nog helemaal niet nagedacht over een vertrek. Het speelt wel, maar het is nog lang niet zo ver dat ik al een keuze moet maken. Ik hoef hier helemaal niet weg en heb het prima naar mijn zin."

Over de transfer van inmiddels voormalig ploeggenoot Mats Wieffer: "Heel mooi voor hem. Mats is twee jaar geleden bij feyenoord gekomen en heeft vervolgens zijn plek in het elftal veroverd. Ik denk dat hij dit goed heeft gedaan, getuige zijn transfer naar Brighton. Mooi voor hem én de club."

Over de nieuwe trainer en de nieuwe tactiek die Brian Priske hanteert: "Ik denk dat het goed is, nieuwe ideeën na het vertrek van Arne Slot. We gaan kijken hoe het gaat lopen. We moeten sowieso nog veel verbeteren, maar zijn ook pas een week onderweg. De strategie zal verder altijd afhankelijk zijn van het beschikbare materiaal en spelers. Ik denk dat dit, 3-4-3, wel het idee is om te gaan spelen. Maar uiteindelijk zal de trainer dat gaan bepalen natuurlijk."

Na een week training onder Brian Priske: "Hij speelt met een andere tactiek. Dat is gewoon anders. Maar verder brengt Priske heel veel energie in de groep, wat Arne ook deed. Daarin is er op het eerste oog niet zoveel veranderd. We spelen wel in een andere opstelling en dat vergt weer andere dingen van spelers. Maar de Deen lijkt een aardige kerel en bovendien een echt mensenmens. Goed in de communicatie naar ons toe, vooralsnog is er wel goed contact met hem."
Discussieer mee op de forums


Tags

stengs mats priske arne brighton wieffer dordrecht espn hanteert lazio mensenmens slot wprden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane biden bullaude dahl democraten geertruida gimenez hancko heerenveen jahanbakhsh jansen kennedy kloese kraaij kuip lopez nieuwkoop nomination primary priske roma sebaoui smal socrates stengs transferroom traore trump walemark zerrouki