Transparent
Inloggen
Sluiten

Hancko en Feyenoord halen opgelucht adem

24 juni 2024 11:43
Foto: Pro Shots

Hancko en Feyenoord halen opgelucht adem; image source: Pro Shots

Er kwam gisteravond nog goed nieuws uit het kamp van Slowakije op het Europees Kampioenschap Voetbal in Duitsland. Dávid Hancko, die geblesseerd uitviel in het duel met Oekraïne, viel in dat duel uit met een ogenschijnlijk ernstige blessure. Slowaakse media melden echter nu dat het mee lijkt te vallen. De linksback van Feyenoord wilde een hoge bal aannemen maar kwam net te kort waarna hij kortstondig naar de grond ging. Na nieuwe pogingen om de wedstrijd uit te spelen liepen op niks uit, vijf minuten later liet de Feyenoorder zich noodgedwongen wisselen.

Ondertussen hield Hancko zijn hart vast. Enigszins onterecht blijkt nu, want de MRI-scan heeft geen ernstige blessures aan het licht gebracht. Het is nog niet bekend of Hancko ook in de laatste groepswedstrijd van Slowakije in actie kan komen. De hoop dat hij tijdig is hersteld is, is levensgroot. Slowakije heeft de Feyenoorder hard nodig in het laatste groepsduel met Roemenië aanstaande woensdag. Alle vier de ploegen in de groep staan op drie punten en dus weten de winnaars van de laatste groepsduels dat ze in ieder geval doorgaan naar de achtste finales. De wedstrijd tegen Roemenië staat woensdag om 18:00 uur gepland in Frankfurt.




Discussieer mee op de forums


Tags

hancko slowakije opgelucht roemenie duitsland frankfurt groepsduel groepsduels groepswedstrijd levensgroot mri noodgedwongen oekraine scan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 32.142 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane allure arnesen bijbel bodegom brussel danall dordrecht dtk eenhoorn faber goes gouka kloese koran kraaij manero middenveldert nietszeggende osman priske religie rvc slot socrates trauner troost wehave willykment yoda