Transparent
Inloggen
Sluiten

Yankuba Minteh mogelijk met Slot naar Liverpool

8 juni 2024 00:05 - The Telegraph
Foto: Pro Shots

Yankuba Minteh mogelijk met Slot naar Liverpool; image source: Pro Shots

De kans dat Yankuba Minteh ook komend seizoen nog voor Feyenoord voetbalt, lijkt alsmaar kleiner te worden. Volgens de Engelse krant The Telegraph is Newcastle United voornemens om de Gambiaan te verkopen om te kunnen voldoen aan de duurzaamheidsregels van de Premier League.

Minteh speelde het afgelopen seizoen nog op huurbasis in Rotterdam en Feyenoord trachtte er alles aan te doen hem minimaal nog een jaar in Rotterdam te houden. De kans dat dit lukt lijkt erg klein nu Newcastle hoopt de speler te verkopen. De vraagprijs die de Engelse club hanteert ligt immers ver boven de prijs die Feyenoord kan én wil betalen.

Naar verluidt zou Newcastle United een vraagprijs van 47 miljoen euro op het hoofd van het negentienjarige talent hebben gezet. Liverpool lijkt voornemens zaken te doen. Ze worden als voornaamste geïnteresseerde club genoemd door The Telegraph, wat een hereniging met zijn trainer bij Feyenoord Arne Slot zou betekenen.
Discussieer mee op de forums


Tags

minteh liverpool newcastle slot yankuba telegraph alsmaar arne duurzaamheidsregels gambiaan hanteert hereniging negentienjarige trachtte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.