Transparent
Inloggen
Sluiten

Quinten Timber: 'Dit hadden we nodig'

24 januari 2024 22:28

Na de wedstrijd tegen PSV was Quinten Timber in gesprek met ESPN heel blij met de zege. "Het was zwaar, echt zwaar. Voor mijn gevoel duurde het 120 minuten. Zo voelde het ook voor mijn benen", aldus Timber. "Dit hadden we nodig. Ik ben echt blij met de overwinning."

Timber maakte het enige doelpunt van de wedstrijd. "Ik krijg eerst de bal van Mats en kaats em. Loop door. Quilindschy en ik hebben een goede connectie, dus ik wist al dat die bal ging komen", zo gaf hij aan. "Ik kreeg ook wel wat ruimte. Het was dan draaien en uithalen. En dan krijg je em. Dit is heerlijk, lekker gevoel. Avondje in De Kuip."

De middenvelder gaf ook aan dat Feyenoord had gekeken naar het spel van FC Utrecht van afgelopen weekend. "Mijn oude cluppie, zij hebben het goed gedaan afgelopen zondag", zei hij daarover. "Hoe zij druk zetten was niet normaal met Jens op tien en Boussaid die dat heel goed deed. Daar hebben wij heel veel beelden van gezien en dat hebben we overgenomen. Zelf zijn we ook goed om die intensiteit erin te brengen en dat hebben we vandaag goed gedaan."
Discussieer mee op de forums


Tags

timber boussaid connectie espn intensiteit kaats kuip mats quilindschy uithalen utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane brussel carranza dtk geertruida gimenez hancko ivanusec jong kloese koeman koopmeiners lazio lopez luts middenveldert milambo oranje pedersen priske slot smal socrates stengs timber transferzomer ueda wieffer yoda zerrouki