Transparent
Inloggen
Sluiten

Bekertoernooi begint voor Feyenoord dit seizoen tegen FC Utrecht

19 december 2023 15:05

Voor Feyenoord zit de eerste seizoenshelft er na woensdag op. Voordat de ploeg van Arne Slot de winterstop ingaat begint voor Feyenoord het toernooi om de TOTO KNVB Beker. FC Utrecht is in De Kuip daarin de tegenstander.

Feyenoord speelde in de historie drie keer eerder een thuiswedstrijd voor de beker tegen FC Utrecht en al die keren wist het te winnen. Dat gebeurde bovendien ook bij het enige uitduel dat Feyenoord speelde tegen FC Utrecht. Eenmaal troffen beide teams elkaar in de finale van de beker. Ondanks dat deze ook in De Kuip werd gespeeld gold dit als neutraal terrein. FC Utrecht wist toen wel te winnen.

Eerder dit seizoen troffen beide teams elkaar al in de competitie. Door een overtuigende 1-5 overwinning in de Galgenwaard wist Feyenoord de punten mee terug naar Rotterdam te nemen.




Tags

utrecht kuip arne galgenwaard historie ingaat knvb neutraal slot terrein

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda