Transparent
Inloggen
Sluiten

Rini Coolen weg bij Feyenoord

21 november 2023 19:04 - Feyenoord
Foto: Pro Shots

Rini Coolen weg bij Feyenoord; image source: Pro Shots

Feyenoord maakt bekend dat hoofd jeugdopleiding Rini Coolen de club na dit seizoen zal verlaten. De 56-jarige Coolen is sinds medio 2021 werkzaam op Varkenoord en zal voor het nieuwe seizoen op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging. Als reden wordt opgegeven dat de club en Coolen verschillend denken over de inrichting van de Feyenoord Academy. Coolen vertelt: "Ik heb hier een ongelooflijk mooie periode meegemaakt en ben er trots op dat ik mede heb mogen bijdragen aan de ontwikkeling van spelers en trainers de afgelopen jaren" en wenst de spelers en trainers het beste toe voor de komende jaren. De club gaat op zoek naar een nieuwe invulling van de positie.

Meer op Feyenoord
Tags

coolen rini academy inrichting opgegeven varkenoord

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Ik zou Wim Jonk eens polsen of ie belangstelling heeft om de vacature in te vullen.
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 28.720 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane babadi beelen bijlow bosz eredivisie espn gimenez hancko ivanusec kuijt kwestie lukaku middenveldert paixao penalties poleposition roma rome slot sobat socrates stengs timber trauner ueda wellenreuther wieffer willykment yoda