Transparent
Inloggen
Sluiten

'Bod Feyenoord op Jean-Charles Castelleto afgewezen'

19 juni 2023 18:35 - FootMercato
Foto: Pro Shots

"Bod Feyenoord op Jean-Charles Castelleto afgewezen"; image source: Pro Shots

Volgens FootMercato heeft Feyenoord een bod uitgebracht op Jean-Charles Castelleto. De 28-jarige international van Kameroen speelt momenteel in Frankrijk voor Nantes. Bij de Franse club is hij een onomstreden basisspeler, zodat het bod van Feyenoord direct is afgewezen. Ook het Turkse Besiktas kreeg een 'nee' te horen. Castelleto heeft nog een contract voor drie seizoenen.

Meer op FootMercato




Tags

castelleto charles besiktas footmercato frankrijk kameroen nantes

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
'Feyenoord niet in de race voor Castelletto'

Feyenoord doet geen poging om Jean-Charles Castelletto te strikken, zo weet 1908.nl. Footmercato bracht maandagochtend het opvallende nieuws dat de Rotterdammers al een bod hadden gedaan voor de verdediger, maar onderzoek bevestigt dat dit niet juist is.

Volgens het medium is de naam van de 28-jarige verdediger nog nooit gevallen binnen Feyenoord. Ook lijkt de sterkhouder van FC Nantes niet de juiste kwaliteiten te beheersen voor het intensieve spel van Arne Slot. Castelletto heeft een contract tot medio 2026 bij de nummer zestien van Frankrijk en zou daarom rond de vijf miljoen euro moeten kosten. De trainer van Feyenoord is momenteel wel terug van vakantie, dus de verwachting is dat in de komende periode nieuwe acties op de transfermarkt verwacht kunnen worden.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Het volgende kulverhaal?
Hoeveel volgen er nog?
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijlow brands driessen dtk geluisterd gio gunnen kasperk kloese kraaij kwestie liverpool middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat streuer trauner twente voortzetten wehave yoda