Transparent
Inloggen
Sluiten

'Tottenham Hotspur benaderde ook Dennis te Kloese'

21 mei 2023 09:19 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Tottenham Hotspur benaderde ook Dennis te Kloese"; image source: Pro Shots

Tottenham Hotspur heeft ook geprobeerd om Dennis te Kloese te halen. Dat meldt De Telegraaf. Voordat er gesproken was met Arne Slot of Orkun Kökcü werd de huidig algemeen directeur van Feyenoord benaderd of hij in Londen als technisch directeur aan de slag wilde gaan. Te Kloese wees een aanbod echter af. "Het heeft mij niet heeft doen overwegen om met het gezin de boel weer op te pakken en te verhuizen", aldus Te Kloese.

De algemeen directeur gaat verder: "Ik ben bij Feyenoord gekomen om aan iets moois te bouwen en dat doen we met z’n allen. We zijn geweldig op weg en willen nog meer bereiken. Het zou raar zijn om zo snel al weer te stoppen bij Feyenoord."

In dezelfde week dat Tottenham een aanbod deed, werd Te Kloese ook benaderd door de Mexicaanse voetbalbond. Voor de directeur is een vertrek echter onbespreekbaar en hij hoopt dat zijn aanblijven voor anderen binnen Feyenoord een signaal kan geven.

Meer op De Telegraaf
Discussieer mee op de forums


Tags

kloese tottenham benaderde aanblijven arne kokcu londen slot telegraaf verhuizen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 dagen geleden
Ze hebben mij ook benaderd, maar ik blijf Feyenoord trouw
+1/-0

7 dagen geleden
Toffe instelling, wordt een echte Feyenoorder.
+1/-0


Win met Feyenoord

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Feyenoord E-zine

Meer dan 26.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane arne brands bullaude dubbelspel feyenoor flanken geanticipeerd gerbrands hallo hartman has hok kenners kloese kokcu lopez middenveldert misleid nistelrooy podcast slot stressvolle szymanski timber tottenham wellenreuther willykment yoda zerrouki