Transparent
Inloggen
Sluiten

Orkun Kökcü: 'We waren enorm opgeladen om te winnen'

23 april 2023 20:33

Orkun Kökcü was zondagmiddag de Man of the Match bij Feyenoord - FC Utrecht. De fit ogende middenvelder speelde zoals zo vaak dit seizoen een prima wedstrijd, waarbij hij veel meters maakte. Direct na de wedstrijd was Kökcü te zien bij ESPN.

"Ik denk dat de eerste helft af en toe wel lastig was, met de counters van Utrecht. We speelden wel goed, maar hadden af en toe wat slordige momenten. In de tweede helft hebben we dat beter opgepakt en speel je de wedstrijd uiteindelijk wel goed uit. Je verslapt bij het tegendoelpunt een beetje, dat is echt zuur."

Vervolgens werd de aanvoerder gevraagd of ze last hadden van de slopende wedstrijd van afgelopen donderdag: "Niet per se. Deze wedstrijd was heel anders, want zij zakten een stuk meer in. Wij stonden zelf wat hoger en dan hoef je wat minder meters te maken. Het was wel fijn dat we de 3-0 maakten. We zijn sowieso hartstikke fit, dus het mag geen excuus zijn dat we 120 minuten hebben gespeeld. Dat hebben we ook laten zien, denk ik. We waren misschien nog wel meer opgeladen om te winnen dan normaal, na donderdag."

Ook Kökcü gaf aan dat het team nog niet aan de titel dacht: "We hebben nog niet te ver vooruit gedacht. Zoals het hele seizoen moeten we vooral naar onszelf kijken. Het is niet belangrijk wanneer het gebeurt, als het maar gebeurt. De fans spraken het in de tweede helft al uit, maar het moet wel goed komen."
Tags

kokcu opgeladen utrecht counters espn excuus match ogende slopende slordige tegendoelpunt titel verslapt zakten zuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.119 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane bijlow brussel carranza dtk gimenez hancko ivanusec jong kloese koeman koopmeiners lazio lopez luts milambo oranje paixao priske slot smal socrates stengs timber transferzomer trauner ueda wieffer yoda zerrouki