Transparent
Inloggen
Sluiten

Ook Feyenoord ondersteunt One Love-actie

13 maart 2023 19:19 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Ook Feyenoord ondersteunt One Love-actie; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen meldt Feyenoord dat ook zij de One Love-actie van komend weekend zullen ondersteunen. Feyenoord vindt het belangrijk zich uit te spreken tegen discriminatie en rascisme en zal op diverse manieren uiting geven aan het verspreiden van de boodschap. Zo wordt via de digitale kanalen aandacht gevraagd, draagt Arne Slot tijdens de Klassieker het One Love-speldje en zal Orkun Kökcü spelen met een aangepaste aanvoerdersband.

Meer op Feyenoord.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

love aangepaste arne discriminatie klassieker kokcu rascisme slot speldje verspreiden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
Bespottelijk dat Feyenoord de aanvoerder een aangepast speldje laat dragen. Religie wint het dus van inclusie, dat straal je dus nu als club uit.
+2/-1

2 weken geleden (gewijzigd)
We hebben vroeger de ontzuiling gehad, maar nu worden er zo veel hokjes gecreëerd door dat gezever uit de Tweede Kamer. Het is allemaal programmering van de massa. Ik doe er niet aan mee aan deze flauwe kul. En laat iedereen in zijn waarde.
+4/-0

6 dagen geleden
Inderdaad gilly1973. De massa is zo ongelooflijk gehersenspoeld dat meer en meer mensen rondlopen als hersendode zombies. Hersendoden vs mensen die nog na kunnen denken.
+0/-0


Win met Feyenoord

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Feyenoord E-zine

Meer dan 25.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane amerika arne eredivisie geertruida gimenez groningen hamstra hancko hartman heitinga huntelaar kloese kokcu latijns liverpool lopez mega middenveldert nederland overmars sjonnie slot socrates szymanski vakkiek vissers ward wieffer willykment