Transparent
Inloggen
Sluiten

Alireza Jahanbakhsh: 'We hebben dit gezien als een finale'

19 februari 2023 00:36

In gesprek met ESPN kreeg Alireza Jahanbakhsh de vraag hoe het Feyenoord iedere keer weer lukt om een wedstrijd om te draaien. "We wisten dat we moesten winnen vandaag", aldus Jahanbakhsh. "Feyenoord en AZ zijn normaal twee voetballende ploegen. Ik had niet verwacht dat er vandaag zoveel lange ballen zouden zijn. We moesten steeds vechten voor de tweede bal. We hebben niet veel kansen gecreëerd, maar momentjes hebben het verschil gemaakt."

Jahanbakhsh ging verder: "In de eerste helft speelden we niet ons beste voetbal. In de tweede helft ging dat wel beter en hebben we veel kansen gecreëerd. We staan nog steeds bovenaan en dat was belangrijk voor ons. We hebben dit gezien als een finale. Gelukkig hebben wij de finale gewonnen."

De aanvaller gaf daarbij aan dat er op de training specifiek was getraind op voorzetten op hem. "We dachten dat dat een van de manieren zou zijn om te kunnen scoren", zei hij daarover. "We hebben het bijna iedere dag wel getraind. Als Oussama of Quilindschy een actie maakt, is het voor mij makkelijk om bij de tweede paal vanaf ver de bal in te koppen."
Discussieer mee op de forums


Tags

jahanbakhsh alireza espn momentjes oussama quilindschy

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.959 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane alireza arena arne blootleggen brief cliche ctwcamp dilrosun fcupdate gimenez hartman heitinga idrissi kuijt kuip lopez mega middenveldert overklast paixao pedersen plaatst sjonnie slot szymanski trauner vloek voetbalnieuws zwaktes