Transparent
Inloggen
Sluiten

Dennis te Kloese: 'Frank Arnesen ging weg op medische gronden'

23 december 2022 11:24 - VI.nl
Foto: Pro Shots

Dennis te Kloese: "Frank Arnesen ging weg op medische gronden"; image source: Pro Shots

In gesprek met Voetbal International gaat Dennis te Kloese in op het vertrek van Frank Arnesen. Volgens de algemeen directeur klopt er niets van de berichten dat Feyenoord van de Deen afwilde. "Anders hadden we in eerste instantie niet verlengd. Wel wilden we de persoon in bescherming nemen", aldus Te Kloese. "Uiteindelijk kom je bij de vraag uit wat in het belang van Feyenoord is. We wilden niet steunen op iemand die maar een bepaald percentage van zijn werkzaamheden kan doen. Dat zou geen goed beleid zijn. De beslissing is gemaakt op medische gronden."

Een opvolger heeft Feyenoord nog niet gevonden. Ook PSV, Ajax en de KNVB zijn nog altijd op zoek naar een nieuwe technisch directeur. "‘Best bijzonder. Blijkbaar is het niet zo eenvoudig om de ideale constructie te vinden", zo geeft hij aan. "We hebben er geen haast mee. We zitten midden in het seizoen en de kandidaten zitten meestal ook ergens midden in het seizoen. De overweging is: willen we iemand die het beleid gaat bepalen? Of willen we iemand die het huidige technische beleid gaat bewaken?"

Te Kloese gaat verder: "Ik denk dat wij op zoek zijn naar dat laatste. De manier van voetballen past goed bij de club, daar moeten we op voortborduren. Vandaar dat het cruciaal was om het contract van Arne Slot te verlengen tot 2025. Het wordt vaak negatief uitgelegd als je iemand zoekt die op de winkel gaat passen, maar ik ben niet bang om dat zo uit te spreken. De nieuwe man hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Hij moet doortrekken waarmee we al bezig zijn."

Meer op VI.nl
Tags

kloese arnesen gronden afwilde arne bescherming constructie haast knvb overweging slot voortborduren wiel winkel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Je zal nooit de waarheid te weten komen ze kunnen beter ophouden met dit soort mededelingen
+1/-0

2 maanden geleden
Ik vind deze quote wel verheugend: "De manier van voetballen past goed bij de club, daar moeten we op voortborduren." Daar ben ik het helemaal mee eens. Voor mij is Slot de ideale man, omdat zijn speelstijl uitermate geschikt is voor Feyenoord en helemaal past.
+1/-0


Win met Feyenoord

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Feyenoord E-zine

Meer dan 25.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aandeelhouder acardipane arne bodegom bullaude danall danilo gimenez hartman herbenoeming idrissi jong kokcu kuijt kuip leeds mand marciano middenveldert project schuurman slot stico utrecht vakkiek vvf walemark wellenreuther yoda zooitje