Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: 'Ik kan alleen maar ongelofelijk blij en tevreden zijn met wat hij gepresteerd hebben'

4 november 2022 00:20

In gesprek met ESPN gaf Arne Slot aan het heel bijzonder te vinden dat Feyenoord had gewonnen van Lazio. "Twee maanden geleden zijn we daar nog helemaal weggespeeld en nu konden we Lazio zo partij bieden", aldus Slot. "Het gaat natuurlijk om het resultaat, maar ik keek ook naar de statistiek van balbezit. Als je daar zo bent weggespeeld en je hebt nu 55 procent balbezit heb je best veel goed gedaan."

Feyenoord heeft door de zege direct de laatste zestien van de Europa League gehaald. "Dat is voor Feyenoord voor het laatst in 2002 gebeurd, toen ze de finale wonnen", zo gaf hij aan. "En dat na afgelopen transferzomer. Ik kan alleen maar ongelofelijk blij en tevreden zijn met wat hij gepresteerd hebben."

Slot zag Santiago Giménez al snel na zijn invalbeurt de winnende maken. "Ik dacht eerst dat hij hem te ver mee nam", zei hij daarover. "Het is bijzonder denk ik dat Hartman de assist geeft, die in de rust er in kwam, en Santi scoort. Het was een knappe goal. Als hij er dan in gaat en de VAR er zo lang naar kijkt, vraag je je toch af wat er gaat gebeuren. Ik heb het nu teruggezien en vraag me met terugwerkende kracht af waarom er zo lang naar gekeken is."




Discussieer mee op de forums


Tags

slot arne lazio espn gimenez hartman santi santiago teruggezien terugwerkende transferzomer var

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda