Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: 'We hebben in de eerste helft amper iets gecreëerd'

22 oktober 2022 21:22

In gesprek met ESPN was Arne Slot niet te spreken over de eerste helft van Feyenoord. "Het was heel matig, dat is wel duidelijk", aldus Slot. "We hebben amper iets gecreëerd, eigenlijk helemaal niets. Er zat te weinig tempo in, het ging teveel door het midden."

Gevraagd werd aan Slot hoe het kwam dat het tempo zo laag was. "Dat is een combinatie van", zo gaf hij aan. "De tegenstander stond heel compact en daar hebben we vaker moeite mee. Daarnaast moet ik Fortuna de credits geven dat ze niet beroerd waren om er voetballend uit te komen. Wij hadden niet het tempo en de intensiteit om dat af te jagen. Dat hadden we in de tweede helft wel."

Feyenoord kwam in de tweede helft veel beter voor de dag. "In de rust was het een mix van een klein beetje boosheid en vooruit kijken naar de tweede helft", zei hij daarover. "Als je drie keer wisselt, wil het de boel ook wel wakker schudden. Dat je gelijk scoort was ook geen toeval, want dat kwam door agressief druk zetten. Het was een enorm groot verschil."
Tags

slot arne compact credits espn fortuna intensiteit jagen schudden wakker

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.548 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aangiftebereidheid acardipane aftakelingsproces baudet bestlander burgers dewittehond fvd gekken kamervoorzitter klaus macht middenveldert miljarden nederland oorlog pan processen referendum regering rusland rutte simons vaccin verbieden vvd waarheid wef wehave wetten