Transparent
Inloggen
Sluiten

Danilo Pereira: 'Een van de mooiste goals uit mijn carrière'

16 oktober 2022 20:53

Met een fantastische knal schoot Danilo Feyenoord zondagmiddag naar veilige haven. De 1-3 brak het verzet van AZ en dat betekende dat Feyenoord een belangrijke driepunter kon bijschrijven. Bij ESPN deed de spits zijn verhaal.

"Ik was zeker hongerig vandaag. Ik denk dat het een van mijn mooiste doelpunten uit mijn carrière was. We hebben veel getraind op het schieten van buiten de zestien, dus het is mooi dat het dan lukt. Er kwamen bij de goal redelijk wat emoties los, want je wilt spelen en scoren. Ik wil elke dag laten zien dat ik kan scoren. Ik speelde niet in de basis omdat ik een aantal situaties in het spel moet verbeteren. Daar train ik elke dag op en ik wil iedereen laten zien dat ik moet spelen. Hopelijk kan ik ook nog veel van dit soort doelpunten in De Kuip maken. Ik geloof in God en ik geloof dat mijn moment daar ook gaat komen."




Discussieer mee op de forums


Tags

danilo betekende bijschrijven driepunter espn haven hongerig knal kuip verzet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woningbouw yoda