Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ook Ajax gaat vol voor Florian Grillitsch'

29 augustus 2022 21:49 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Ook Ajax gaat vol voor Florian Grillitsch"; image source: Pro Shots

Feyenoord krijgt bij het aantrekken van Florian Grillitsch concurrentie vanuit Amsterdam. De Telegraaf meldt dat ook Ajax vol inzet op de komst van de middenvelder. De Oostenrijker speelde bij Hoffenheim al onder de huidige trainer van de Amsterdammers. Omdat hij momenteel zonder club is, kan hij transfervrij worden vastgelegd.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

florian grillitsch hoffenheim oostenrijker telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Zal voor wat betreft salaris toch onbetaalbaar blijken voor Feyenoord, salaris plafond in Amsterdam ligt aanzienlijk hoger als ik de pers moet geloven.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Plafond in Amsterdam rijkt tot de hemel inmiddels met al die transfers. 10o mln, dan houden ze er 70 mln van over. Hoe gaan we ooit dat gat dichten, het lijkt inmiddels onmogelijk geworden. Al doen we dit seizoen wel hele goede zaken.
+1/-0

 
1 jaar geleden
De begroting in Amsterdam wordt aan de inkomstenkant structureel hoog gehouden omdat daar overwintering in de Champions League en 50M aan spelersverkopen worden meebegroot. Aan de uitgavenkant gaat dat voornamelijk op aan salarissen. Die zijn bij Ajax over de gehele linie hoger, topspelers verdienen een veelvoud van wat ze bij Feyenoord kunnen krijgen, iedereen verdient meer en veel meer spelers hebben een contract.

Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat er op maandagavond bij Jong Ajax spelers meehobbelen die net zoveel verdienen als het totale salarisbudget van de tegenstander.

Grillitsch kan in Amsterdam ook miljoenen meer verdienen dan bij Feyenoord. Ik weet niet waar deze speler naar op zoek is maar als hij zijn transfervrije status ten gelde wil maken is Feyenoord kansloos.
+2/-0

1 jaar geleden
Waarom hou ik nou de indruk dat onze belangstelling fake is en dient om de Duitsers uit de tent te lokken mbt Zerouki. Zelf zie ik beide spelers liever niet komen overigens. Zit net weer te lezen dat Zirkzee voor de prijs van Timber nu naar Bologna gaat en Chong ook op te halen is in Manchester. Ik hoop maar dat de gehaalde exoten beter blijken te zijn en snel onze clubcultuur begrijpen.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Dood en doodziek wordt je van n ajax, die belachelijke transfer van antoniet, grootste miskoop ooit (matige statistieken waar alles toch om draait tegenwoordig?). Alle belachelijke zaken waar ze bij betrokken waren (van jong feyenoord belagen tot promes, van onana tot overmars etc etc). De niet gegeven pingel tegen dessers incl rood bij 1-2 voor vorig jaar, geen rood voor slaan antony, uitbal blind tegen psv (al die punten samen hadden ze een begrotingsprobleem gehad), hypen van spelers door de media, etc. En nu dit ook nog, kotsmisselijkmakend. Laat ze aub weg gaan uit NL in een super league.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.345 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda