Transparent
Inloggen
Sluiten

Quinten Timber: 'Ik ben blij dat het er vandaag uitkomt'

27 augustus 2022 23:20

In gesprek met ESPN gaf Quinten Timber aan erg blij te zijn met zijn eerste goal voor Feyenoord. "Hier zijn we op de training veel mee bezig geweest. Ik ben blij dat het er vandaag uitkomt", aldus Timber. "Bij Utrecht mocht ik de laatste wedstrijden ook al zo aanvallend spelen en dat lag mij best lekker. Alleen dat scoren moest er nog bij komen, maar daar trainen we heel veel op."

Volgens de middenvelder zit het ook vooral in zijn hoofd. "Je moet gewoon elke keer in de zestien proberen te komen. Ik vind dat dat ook nog wel beter kan", zo gaf hij aan. "In de eerste helft had ik ook nog een moment waarbij ik kapte, terwijl ik moest schieten. Het kan zo veel beter, maar dat weet ik van mezelf ook."




Discussieer mee op de forums


Tags

timber espn utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!



Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane acceptabel alireza cambuur cash castore dijk dilrosun dordrecht eredivisie geertruida gimenez grilitsch hartman how idrissi jong joris kkd middenveldert money pedersen promovendus simpele slot szymanski twente vakkiek walemark willykment