Transparent
Inloggen
Sluiten

'Benfica brengt officieel bod uit op Fredrik Aursnes'

4 augustus 2022 17:46 - Fabrizio Romano
Foto: Pro Shots

"Benfica brengt officieel bod uit op Fredrik Aursnes"; image source: Pro Shots

Transferexpert Fabrizio Romano meldt dat Benfica inmiddels een officieel bod heeft uitgebracht op Fredrik Aursnes. De Portugese topclub heeft meer dan 10 miljoen euro geboden voor de middenvelder. De verwachting is dat er uiteindelijk een akkoord zal komen over het vertrek van de international van Noorwegen.

Arne Slot maakte eerder al bekend dat Feyenoord honderd procent zeker een nieuwe speler gaat aantrekken indien Aursnes vertrekt uit De Kuip.




Discussieer mee op de forums


Tags

aursnes benfica fredrik arne fabrizio kuip noorwegen romano slot transferexpert

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden (gewijzigd)
Rekken tot zondag svp. Ik wist dat die 15 bull shit was. 10 is net ff te weinig, maar wat het juiste bedrag is... Misschien 12. Als ook West Ham dus concreet is voor Senesi dan gaat dat die ook weg denk ik. Dat had ik Bazoer helemaal gehaald, maar goed. Jammer dat Kongolo zo weinig gespeeld heeft 1 van de peilers onder het 2017 succes.
+1/-0

1 jaar geleden
Frederik Aursnes, Feyenoord wil hem graag behouden dus bieden ze hem nog een nieuw contract aan.
Ze hebben hem niet voor niets gehaald en hij heeft ook aan Feyenoord en natuurlijk ook aan je zich zelf te danken dat hij zo gegroeid is als speler.
Daar mag hij ook aan denken, ik hoop dat hij voor 15 miljoen verkocht kan worden, het maakt niet uit wat de Feyenoord voor hem betaald heb, nu is hij dit gewoon waard.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat volkslied willykment woningbouw yoda