Transparent
Inloggen
Sluiten

VoVo Feyenoord.Supporters.nl wederom gewonnen door RaYmOnDiNhO

22 juni 2022 13:12
Foto: Pro Shots

VoVo Feyenoord.Supporters.nl wederom gewonnen door RaYmOnDiNhO; image source: Pro Shots

De voorbereiding op het nieuwe seizoen staat op punt van beginnen, dus tijd om de laatste balans op te maken over afgelopen seizoen. Het algemeen klassement van de VoVo van Feyenoord.Supporters.nl is met een flinke voorsprong gewonnen door RaYmOnDiNhO. Op een tweede plek is snlgof geëindigd, terwijl het podium wordt gecompleteerd door JRDW.

Over alle websites van Supporters.nl eindigde RaYmOnDiNhO op een zevende plaats. Het was bovendien een prolongatie van de titel, aangezien ook afgelopen seizoen RaYmOnDiNhO de beste Feyenoorder was.




Tags

raymondinho vovo gecompleteerd jrdw klassement prolongatie snlgof titel websites

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Ik volg de vovo al lang niet meer. Kun je er inmiddels op de iPad mee spelen? In deze tijd waar zo veel mensen op de bank met een iPad op schoot zitten, zou het toch kerntaak nummer 1 moeten zijn het daarop werkend te krijgen. Ik ben in ieder geval om die reden ooit afgehaakt, ik ga niet apart voor de vovo m’n laptop opstarten. Maar misschien werkt het er inmiddels mee, laten we het hopen.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.352 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat volkslied willykment woningbouw yoda