Transparent
Inloggen
Sluiten

Tyrell Malacia: 'Volgende week moeten we overtuigend winnen en dan door naar de finale'

29 april 2022 00:38

In gesprek met ESPN gaf Tyrell Malacia aan genoten te hebben van de wedstrijd tegen Olympique Marseille. "Het was een mooie avond. Ik ben blij dat we gewonnen hebben", aldus Malacia. "Qua spanning en zenuwen viel het wel mee. We hebben ons denk ik heel goed voorbereid. Het klopte allemaal."

De verdediger was het niet eens met de opmerking dat beide ploegen in de eerste helft een soort kamikaze voetbal speelden. "Zo beleefde ik het niet", zo gaf hij aan. "Wij hadden heel erg veel de bal en zij loerden heel erg op de counter. Dat gaf de trainer ook aan in de rust en daar hebben we goed op geanticipeerd."

Malacia wilde wel benadrukken dat het nog zeker niet gespeeld is. "We hebben nog niks. Volgende week is er weer een nieuwe wedstrijd", zei hij daarover. "We spelen daar, dus we moeten weer honderd procent scherp zijn. Dat zei ik na de eerste wedstrijd tegen Slavia ook al. Volgende week moeten we overtuigend winnen en dan door naar de finale."
Discussieer mee op de forums


Tags

malacia tyrell counter espn geanticipeerd kamikaze loerden marseille slavia

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker, krijg 50x je inleg terug als Feyenoord wint van AS Roma en steun onze site!Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane armoedige arnesen belarbie danilo dessers geertruida geintroduceerd hanegem hassel hulshoff jes jong kampioenswedstrijd kloof kokcu kuijt mafkees malacia marquis middenveldert pedersen senesi sinisterra skogen slot vakkiek voetbalpiramide voetbalpyramide willykment